- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az egy feletti load azt jelenti, hogy vannak CPU feldolgozásra várakozó csomagok, de ez nincs egyenes arányban a CPU terheltséggel, ugyanis van olyan eset, amikor a CPU Load mondjuk 1,8, ugyanakkor a terheltség 65%! Természetesen a routeren futó torrent nem fogja tudni kihasználni a 120Mbps-t, de PC-n futtatva minden további nélkül! Nyilván az USB kezelés is terheli, de még egyszer mondom, ezen kívül több más dolog is! Nagyon nem mindegy, hogy azt a 3MB/sec sebességet mondjuk 10 sloton éred el, vagy 172-n...
A load érték nem az adatforgalmat mutatja, tehát nem TCP/IP adatcsomagok vannak várakozóban!
-
-
Megerősítem, nincs ilyen gond! Bár magában a hármas load még nem katasztrófa, mert ha szükséges lehet akár jobban is terhelni a routert, de hármas load nekem még 3MB/sec sebességnél sincs ext3 filerendszeren! Valahol 4MB/sec felett volt amit eddig láttam legnagyobb értéket, sajnos az ehhez köthető load-ot nem néztem meg, illetve nem jegyeztem meg, de az biztos, hogy stabil maradt a router! Persze ezek több dologtól függnek még, például a nyitott kapcsolatok számától is erősen...
-
-
Természetesen bárhova telepítheted, ha van rajta legalább 2-300MB hely! Igazából a HDD-vel is lehetne csalni, mert fel lehet mountolni egy megadott mappát is az /opt alá, és akkor már mehet a telepítés! Nem feltétlen kell oda külön partíció, csak én jobb szeretem a tiszta munkát... De végső esetben kivitelezhető a dolog meglévő egy darab partícióval is.
-
-
RT-N66U-ra való Tomato-ban is van HDD Spindown! Bár tapasztalatom nincs vele, mert nekem 24/7 megy a HDD RT-N16-on, így be sincs kapcsolva a funkció, ismerősnek meg csak pendrive van az RT-N66U-n, és NAS-ra torrentezik... Az viszont biztos, hogy ehhez támogatás kell a HDD oldaláról is, mert ez csak valami paranccsal működik, tehát az USB áramellátását egyik sem kapcsolja ki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Formula-1
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen rovar lehet ez?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest