-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
zambozoli
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3700 üzenetére
-
zambozoli
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3700 üzenetére
lehet, de ezek közül mejik kell nekem. az 1800-ból is van vagy 5db!
megnézem majd a hátulját, hátha közelebb jutok a megoldáshoz.
-
zambozoli
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3698 üzenetére
De tegnap egy 120-ast tettem fel probléma változatlan.
Teszek majd fel egy 117-t meglátom mit csinál.
De sűrű prg. miatt szerintem csak jövő héten.
Köszi a segítséget, most ketyegek tovább a 1-s csatornán -
zambozoli
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3696 üzenetére
Igen nekem van tendaW1800R.
Volt egy korábbi amin működött, de fw frissítés közben téglásodott (táp eltűnt) aztán gariztattam.
Kaptam egy újat (igaz csak 128MB rammal a 250MB helyett) és erre ment fel a 121-es tomato.
Eddig fel sem tűnt a galiba, csak múltkor másoltam wifin és a korábbi routerrel a 300-as wifin tudtam 12-13MB/s-al másolni, most meg 8-9 között megállt. Néztem a wifi kapcsolat 150Mbit-en áll 300 helyet. Na itt derült ki, hogy sem a csatorna sem a zajszűrés nem működik a beállításnak megfelelően.
A biztonságot, engedi állítani, viszont a 20/40MHz a 2,4-es wifin nem állítható, illetve nem változik beállítás után. De az 5GHz-es zészen ugyan ez a helyzet.Ha visszateszem a gyári utolsó fw-t azzal meg megy a wifin minden rendesen.
Mivel a gyárin megy jól, gondolom,hogy szoftveres a probléma. -
zambozoli
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3694 üzenetére
Tényleg... elfelejtettem, köszi!
Az nvram-ban a kért csatornára van állítva, mégis az 1-en megy.
Innét már gőzöm sincs, miért nem azt használja amit én beállítok. -
zambozoli
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3692 üzenetére
Ha a legutolsó gyári fw van fenn akkor lehet csatornát állítani.
Ha a legrégebbi gyárit teszem fel akkor fix 6 talán
Ha tomatot mindegy mi után akkor fix 1-es.
Mindegy a böngésző, a kliens. Beállításnál szerepel a kért érték, státuszon meg az épp aktuális fix.meg kellene néznem a konfig fájlt mi van benn,lehet, hogy be sem íródik a kérés.
teszek fel egy MC-t és megkeresem.
-
zambozoli
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3686 üzenetére
A tények:
Utolsó gyári FW-vel megy minden, ha arra rakok egy tomatot, nem megy a csatorna állítás
Ha az első fw-re visszatérek tomato-ról ugyancsak nem megy a csatorna állítás.Sem a 5Ghz sem a 2,4ghz-en nem működik a csatorna állítás.
Nem tudom mit tegyek vele nagyon el kéne raknom arról a nyomorult 1-es csatornáról.
-
zambozoli
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3686 üzenetére
Most a 120-as van fent. Most sem ok! Beáll az 1-es csatornára és kész.
Visszateszem a gyárit megnézem azzal mit művel!
-
zambozoli
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3668 üzenetére
Szia!
NVRAM törlés után sem megy a wifi csatorna állítás.
Vissza kell tennem egy működő FW-t. -
0519
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3683 üzenetére
köszönöm, hogy őszinte voltál.
-
0519
senior tag
válasz
Intruder2k5 #2965 üzenetére
erre találtatok már megoldást?
0.9.4-es rtorrent és rutorrent kapcsolata nem jön létre.scgi_port -ra azt mondja, hogy:
Command "scgi_port" does not existnetwork.scgi.open_port-ra azt mondja, hogy:
rtorrent: XMLRPC not supported. -
Ablakos
őstag
válasz
Intruder2k5 #3678 üzenetére
Na végre, most jó.
-
Ablakos
őstag
válasz
Intruder2k5 #3649 üzenetére
NVRAM -ba hogyan tudom betenni? A cru parancs után ment az nvram commit, de nem maradt meg reboot után a bejegyzés. (nvram show sem mutatja)
-
m0ski
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3672 üzenetére
Köszi!
Kipróbálom, remélem beválik!
-
m0ski
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3670 üzenetére
A "keep alive" be van kapcsolva, de azt vettem észre hogy az esetek nagy részében mégse indítja újra. Be van állítva 2 percre, de van hogy azt veszem észre, hogy negyed órája áll a TM.
A lemezterület foglalást csak Remote GUI-ból lehet állítani? Mert a Tomatoban nem látok ilyet. -
zambozoli
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3660 üzenetére
köszönöm!
Sokkal jobb.
Az miért lehet, hogy a wireless csatorna (2,4Mhz-en) 40Mhz re állítva bárhová állítom a csatornát mindig az 1-5-ön van. Nem tudok semmit csinálni vele.
Lehet, hogy NVRAM törlés lesz? -
Tav-Csoves
őstag
válasz
Intruder2k5 #3662 üzenetére
Köszönöm a választ, inkább az utóbbi lenne a fontos. Az ext3at felismeri/kezeli a Windows, és az Ubuntu? Köszönöm!
-
golya87
őstag
válasz
Intruder2k5 #3656 üzenetére
Tegnap este már nem volt túl jó az angolom. Láttam, hogy WDR3600-as fórumon is beszélgettetek róla.
Én pedig lusta vagyok.
Röviden, mi az a SamKnows WhiteBox? -
Tav-Csoves
őstag
válasz
Intruder2k5 #3641 üzenetére
Szia!
Milyen filerendszert ajánlasz NAS-ra/Transmission-ra? Köszönöm!
-
zambozoli
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3658 üzenetére
Köszi, majd megnézem!
-
kk831228
addikt
válasz
Intruder2k5 #3653 üzenetére
Értem akkor inkább nas az ajánlott ilyen felhasználásra...
Akkor viszont simán elég ez az n16 is nekem...
-
kk831228
addikt
válasz
Intruder2k5 #3651 üzenetére
Értem!!
és neked ami most van routered az mit tud??
Ac66 van néked??
-
kk831228
addikt
válasz
Intruder2k5 #3647 üzenetére
Igen azt akartam írni...
-
kk831228
addikt
válasz
Intruder2k5 #3645 üzenetére
Sikerült!!
Köszönöm!!Elfelejtettem a cím után beírni a portot azért mem tudtam csatlakozni...
Na most màr nagyjából tudom hogy kell beállítani, lehet venni valami jobb routert Nas-nak + torrentezni...
Torrent 1.5 Mb/s -al jön kb. ez ennyit tud vagy állítani kellene valamit??
-
kk831228
addikt
válasz
Intruder2k5 #3639 üzenetére
Üdv!!
Tegnap állítgattam a routert, No-ip-n regisztráltam.
Megadtam a routernek is a beállításokat. Azt hogy lehet elérni hogy droidról böngészőbe beírva a ddns címet be tudjak lépni a routerbe távolról??
No-ip beállítás valószínű jó, mert telepítettem a telóra transmission remote progit ,ami ddns- en keresztül csatlakozik és műkszik... -
Elrood
őstag
válasz
Intruder2k5 #3641 üzenetére
Köszi a választ.
Valószínűleg, anno K26-N-s FW-t töltöttem le az oldaladról ugye? (116).
Külső HDD nincs használva, tehát NTFS támogatás nem izgat.
-
kk831228
addikt
válasz
Intruder2k5 #3637 üzenetére
Error...
Aha , és a kliens miért nem azt mutatja hogy nyitva??
Köszönöm!!!
Majd még No-ip-t ,és transmission-t kell állítani de ma már nincs rá time...
-
kk831228
addikt
válasz
Intruder2k5 #3635 üzenetére
"Success: I can see your service on 88.132.119.233 on port (25***)
Your ISP is not blocking port 25***" Ez így jó?? -
kk831228
addikt
válasz
Intruder2k5 #3633 üzenetére
Ok, viszont a kliensbe még azt írja nincs nyitva port...
Még a triggered-nél is állítani kell valamit??
azt még nem csináltam...
-
kk831228
addikt
válasz
Intruder2k5 #3631 üzenetére
Persze azt tudom hogy nálam nem aktívak, én a linkelt oldalon kérdezném hogy ott az alsó 4 sor mind kell a torrenthez??
Ezt írtam be az alsó sorba :
"On src adressess : üres, extports:25000 intports:25000 int adress:192.168.1.200 description:utorrent"
A portokat majd megváltoztatom...
-
kk831228
addikt
válasz
Intruder2k5 #3629 üzenetére
Üdv!!
Addig eljutottam hogy dhcp beállítva, laptop + média lejátszó tartományon kívül fixre állítva mac adress szerint ,wifin mindkettő, a többi cucc kapja a kiosztottakat.
Kezdek rájönni nagyjából hogy mi hol van, de a port forwardot még nem sikerült belőni...
Ez alapján csinálnám: [link]
Csak nem értem ,most az alsó négy sor mindegyik kell a torrenthez??
-
kk831228
addikt
válasz
Intruder2k5 #3620 üzenetére
Üdv!!
Na felflasheltem a routert , ha valamikor ráérsz, végigmehetünk a beállításokon...
-
chris2186
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #3625 üzenetére
k2.6 kernelnél hol van a jffs bekapcsolása?
Köszi üdv
-
chris2186
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #3623 üzenetére
És azt hol is kell?
-
chris2186
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #3611 üzenetére
Hol van az a menüpont, mert az adriministration menű alatti upgradenél valamit a jffs-sel kapcsolatban ír.
-
kk831228
addikt
válasz
Intruder2k5 #3620 üzenetére
Rendi , Köszönöm!!
Most mennem kell dolgozni, majd később visszatérünk rá szerdán kb, addig megcsináloma flashelést...
Üdvözlet!! Mégegyszer köszi!!
Szép napot!!
-
kk831228
addikt
válasz
Intruder2k5 #3617 üzenetére
"Tanácsos úgy megoldani, hogy beállítasz egy DHCP tartományt, mondjuk 192.168.1.100-199 közé, és ezeket a fixen kiosztott címeket ezen a tartományon kívülre állítod, így tuti soha nem fog semmivel ütközni!"
Mot ezt úgy érted hogy pl a noti mac ciméhez pl 192.168.1.200-at rendelek hozzá??
-
kk831228
addikt
válasz
Intruder2k5 #3617 üzenetére
Tomato Firmware 1.28.0000 MIPSR2-117 K26 USB AIO
-
kk831228
addikt
válasz
Intruder2k5 #3615 üzenetére
Értem!!
Most wifin csatlakozik a laptop a routerhez, és ha forwardolok akkor fixre kellene állítani a laptopot dhcp helyett??
Most pl. 192.168.1.38 a noti címe ,de gondolom ez meg fog változni kikapcsoláskor??
3:
"sda2 mounted /tmp/mnt/sda2"
"sda3 mounted /tmp/mnt/sda3" -
chris2186
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #3609 üzenetére
És lehet bele rakni vagy valami?
-
chris2186
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #3607 üzenetére
Szia!
Nincs ilyen menüpont amit fentebb írtál!
Üdv.
-
chris2186
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #3605 üzenetére
Szia!
Igazából kezdő vagyok és nem igazán tudom beállítani.
Azért vettem csak ezt a routert, hogy torrentezésre használjam illetve a letöltött filmeket megnézzem a a tv-men.
Shibby féle tomato van fenn a routeren.
Ha valaki elmondaná, hogy mit kell csinálni a routeren, hogy menjen azt megköszönném!
rutorrent fut rendesen, már csak a tv-vel kellene összehozni!Üdv.
-
CloZee
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3599 üzenetére
Az a baj nem is tudok nagyon keresni erre, mert ahol szó van róla az mind kínai fórum, viszont a Right.com.cn en sem találtam erről igazából semmit (csak páran kérdeztek felőle)
-
CloZee
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3597 üzenetére
-
CloZee
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3595 üzenetére
Sajnos nincs. Vagyis én nem találom. Ilyet kellene keresnem ugye?
-
CloZee
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3593 üzenetére
-
CloZee
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3590 üzenetére
Tendának szokása ugyan azt a routert más köntösben kiadni. Lásd N6, N60, N80. Mindnek van megfelelő párosa Linksysnél vagy Asusnál. Right.com on láttam olyat is, hogy egy kínai fórumozó konkrétan a Linksys E2500 (azt hiszem)hivatalos firmware-ét tette rá a Tenda N6-ra és működött.
Gondolom egyazon gyárban készülnek 2 különböző borítással.
-
CloZee
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3588 üzenetére
Próbáltam a dd firmware-ket is de ugyan ez a helyzet áll fenn ezekkel is. Szóval teljesen tanácstalan vagyok. Olyan mintha nem lehetne firmware-t frissíteni, pedig már frissítettem, igaz az tenda firmware volt
-
CloZee
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3583 üzenetére
Ugyan azt produkálja. Hagyom inkább, így is ki tudtam préselni egy elég elfogadható sebességet a WISP-ből, ha már a WDS nem ment.
-
CloZee
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3581 üzenetére
Megpróbáltam flashelni, de megállt a feltöltés 99%-nál majd rá pár mp-re újraindult a router és maradt az gyári felület. Ez mitől lehet?
-
CloZee
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3579 üzenetére
Kíváncsiságból ezt az előbb próbáltam, de ugyan az. Elkezdi flash-elni és újra indul a router, majd a szokásos admin felület fogad (érdekesség, hogy a böngésző aljában a feltöltés 1%-nál megáll szóval arra tippelek, hogy túl hamar indul újra a router). (Bátran próbálkozok, összesen 2000Ft -ért vettem ezt a routert). Egyébként a gyári firmware kemény 1MB, ha ez jelent bármit is (a gyári alatt a Tenda W309R firmware-t értem, ami most fel van téve rá)
Próbáltam belépni a routerre SSH-val vagy telnettel, de mindig visszautasít, szóval nem lettem azzal sem okosabb.
-
CloZee
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3577 üzenetére
Sajnos semmi többet nem tudok a routerről. Telnet és SSH kapcsolatot nem lehet indítani, mert alapjáraton elutasítja. Support nem túl segítőkész (nem tudják mi az a Telnet pl). Megpróbáltam a Max-ot és a Mini-t is és olyan tapasztaltam amit eddig még sosem. Újra indult a router de a régi firmware fogadott, mintha csak reboot lett volna és megy tovább rendesen a W309R firmware, holott elméletileg fenn kellene lennie a másiknak
Egyébként a Sima Rt-n12 (BCM4716B0 ) más Broadcom készlettel megy mint a többi (BCM5357B0)
-
abcde21
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #3563 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
-
abcde21
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #3561 üzenetére
De az a sajátom volt, csak váltottam egy gyorsabb csomagra. Egyébként már feltettem ott is a kérdést.
-
abcde21
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #3559 üzenetére
Működni működik, csak nem azzal a sebességgel. Utánajártam ma kicsit ezeknek a dolgoknak, és találtam olyat, hogy jtag-gal vagy mivel lehet módosítani a firmware-t. A MAC cím a firmware-ben van? Mert ha igen, akkor esetleg le lehetne tölteni a modemről a firmware-t és módosítani a MAC címet, majd visszatölteni a modemre a firmware-t. Bocsi, ha hülyeséget írtam, de elég kezdő vagyok még ebben.
-
abcde21
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #3557 üzenetére
Értem. És üzembe helyezni nem lehetne esetleg? Arra gondolok, hogy most hoztak egy másik kábelmodemet, ami D-Link márkájú, de nekem jobban tetszett ez a "régi" cisco. Ezt szeretném inkább használni a D-Link helyett, mert ezen olyan kevés beállítási lehetőség van, hogy a DHCP kiszolgálón nem tudom hozzárendelni a MAC címhez az IP címet.
-
Immy
őstag
válasz
Intruder2k5 #3554 üzenetére
Köszönöm, működik
-
Fulmi
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3550 üzenetére
Koszi
-
zambozoli
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3545 üzenetére
Ez már Tomato. A gyári felületet nem is ismerem.
-
zambozoli
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3543 üzenetére
Itthon van, most üzemelem be.
Első meglepetés az egyik antennában nincs menet, most kérhetek másikat.
Mindegy, wifit kikapcsolom addig amíg meg nem jön az antenna.
Második meglepi, a lementett konfigurációt nem tudom visszatölteni, ill. újraindítás után nem változik semmi.
Most állíthatom be kézzel. -
zambozoli
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3472 üzenetére
Megjött a cserélt Tenda W1800R
Csont nélkül cserélték gariban. Ezek szerint meg sem próbálják megnézni itthon az importőrnél, hogy mi a történhetett vele.
Pedig soros kábelen tuti éleszthető lett volna. -
imis
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3539 üzenetére
Én is csak egyszer próbáltam, így nem is tudom, hogy valóban hiányzik-e, csak fel telepítettem a mobilra, de akkor törlöm aztán felejtem.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #3539 üzenetére
+1
Én még nem használtam az FTP -t, mivel mögötte, a NAS -ban levőt használom, viszont a gyári firm -ben nem is álmodhatnék VPN szerverről, vagy CIFS csatolásról. Ezek számomra nagy kincsek. -
imis
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3536 üzenetére
Az cégesen se ping, se elérés. Másik hálózaton próbáltam ott működik az ftp.
Szóval ftp + torrent elérés oké.
Sajna tomato-soknak meg kell barátkozni a AIcloud nélküli élettel? -
imis
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3536 üzenetére
ha a tűzfalra gondolsz, akkor most engedélyeztem,
bár kérdés, hogy még mit nem állítottam be, hogy kívülről is elérjem. -
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #3533 üzenetére
TÉNYLEG!
Volt valami microsoft-os levelük. Na, akkor én pont beleestem ebbe a rossz szériába, mert ugye nem rég sikerült megegyeznem a szolgáltatóval, működött minden, közben lejárt a címem, valamit lehet hogy elnyomtam, vagy nem nyomtam, jött ez a microsoft-os levél...úgyhogy akkor még hagyom kicsit, aztán meglátom. -
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #3531 üzenetére
Én is kaptam minden hónapban, de capatcha-t nem láttam sehol.
És (most nem emlékszem pontosan de) mindig rámentem az update-re, vagy mire, ennek ellenére inaktívvá vált, és egy másik címet kellet választanom. Értem itt ezalatt hogy a példa.no-ip.org helyett példa.no-ip.biz-re kellett áltoztatnom. Sőt, most amikor megint lejárt, a korábbi org, és biz végeket már nem is használhattam.
Viszont ugye fentebb leírtam hogy tegnap beállítottam a példa.no-ip.info címet, és mire beértem a melóhelyre, az org végű aktiválva lett, és nem volt semmiféle info végződésű címem.
Majd egy hónap múlva jövök kérdezni ha megkaptam az e-mailt. -
Tav-Csoves
őstag
válasz
Intruder2k5 #3523 üzenetére
értem, köszönöm! hát ennyit nem nagyon ér meg... Bár tehetném akkor, hogy csinálok egy mentést a mostani configról, és ha betelne, akkor nvram erase, és restore.
Köszönöm a segítséged! -
Tav-Csoves
őstag
válasz
Intruder2k5 #3521 üzenetére
32.00 KB / 10.25 KB (32.03%)
Ha betelik, akkor mi történhet? és később könnyen tudom törölni? -
Tav-Csoves
őstag
válasz
Intruder2k5 #3519 üzenetére
De így akkor be fog telni az nvram egy idő után. Nem? Akkor nem pipálom be. Milyen dőintervallumot javasols auto backupnak? Köszi
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Intruder2k5 #3516 üzenetére
Hát igen az asus rt-n10u-n nins, így az nvramba mentem el. Ha azt akarom, hogy mindig felülírja a régi file-t, akkor be kell pipálnom a "create new file" pipát? (reset data)
-
imis
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3514 üzenetére
Persze, az oké, próbálni majd kedden tudom kívülről.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Intruder2k5 #3510 üzenetére
Szia
azt hogy lehet beállítani, hogy megjegyezze e forgalmi adatokat áramtalanításkor? Mert mindog, ha kihúzom a konnektorból a gépet eltűnik a history.
köszönöm! -
imis
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3512 üzenetére
megpróbálom a 8081-t
-
imis
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3441 üzenetére
"Elég érdekes (bár nem lehetetlen), hogy az egész domaint tiltják! Ha WAN IP címmel próbálod elérni. az sem működik?"
Sajnos az IP címmel sem érem el a cégtől, más címről nem tudtam próbálni.
Másik gondom, az mkv fájlokat nem látom a tévén és a felíratokat sem játsza le, van erre valami megoldás?
Samsung c6500 -as a tv.
avi, mp4 megy -
Tav-Csoves
őstag
válasz
Intruder2k5 #3507 üzenetére
Szia! Köszönöm, sikerült!
A Layer 7 (disabled) helyére kell beírni. (írom, ha valaki másnak is szüksége volna ilyenre)
-
corwen
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #3502 üzenetére
újabb csontnélküli megoldás
egyből lefutott ami eddig hibádzott!
lassan már jövök eggyel!nagyon köszi!
-
corwen
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #3500 üzenetére
igen
-
OldAkita
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3494 üzenetére
Kösz, ftp:// lett eléírva.Biztos azért nem ment.
-
OldAkita
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3474 üzenetére
Persze mindig merülnek fel újabb kérdések, szóval nyaggatnálak egy újabbal
Most már mindenki aki tudja a jelszót, simán eléri FTP-vel a hdd-met, de szeretném ha egyik rokonom is elérné a Download Master felületét ahogy Te is elérted.
Azt mondtam neki próbálja úgy elérni hogy külső IP címem, kettőspont 8081 de nem sikerült.
Hogy kell ezt csinálni jól?
Mindez talán nem ide a Tomato topicba való, de aki a Tomato Transmission-t szeretné elérni távolról annak segítség lehet, csak neki kettőspont után 9091 -
Mickeyb
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #3489 üzenetére
Negyedik újraindításra jó lett. Köszönöm a segítséget!!!!! Üdv:M.
-
Mickeyb
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #3487 üzenetére
Ez volt a gond! 1.0-ás felhasználó
, amihez nem ért azt ne piszkálja
, DE, ha most belépek ezt mondja: No connection to rTorrent. Check if it is really running. Check $scgi_port and $scgi_host settings in config.php and scgi_port in rTorrent configuration file
-
Mickeyb
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #3485 üzenetére
2014-07-16 20:47:39: (network.c.379) can't bind to port: 443 Address already in use
-
Mickeyb
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #3483 üzenetére
lrwxrwxrwx 1 root root 16 Dec 24 2011 /opt/lib/libpcre.so -> libpcre.so.0.0.1
lrwxrwxrwx 1 root root 16 Dec 24 2011 /opt/lib/libpcre.so.0 -> libpcre.so.0.0.1
-rwxr-xr-x 1 root root 159988 Aug 17 2011 /opt/lib/libpcre.so.0.0.1
lrwxrwxrwx 1 root root 19 Dec 24 2011 /opt/lib/libpcrecpp.so -> libpcrecpp.so.0.0.0
lrwxrwxrwx 1 root root 19 Dec 24 2011 /opt/lib/libpcrecpp.so.0 -> libpcrecpp.so.0.0.0
-rwxr-xr-x 1 root root 36352 Aug 17 2011 /opt/lib/libpcrecpp.so.0.0.0
lrwxrwxrwx 1 root root 21 Dec 24 2011 /opt/lib/libpcreposix.so -> libpcreposix.so.0.0.0
lrwxrwxrwx 1 root root 21 Dec 24 2011 /opt/lib/libpcreposix.so.0 -> libpcreposix.so.0.0.0
-rwxr-xr-x 1 root root 6376 Aug 17 2011 /opt/lib/libpcreposix.so.0.0.0 -
Mickeyb
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #3481 üzenetére
/opt/sbin/lighttpd: can't load library 'libpcre.so.1'
-
Mickeyb
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #3479 üzenetére
Elég hosszú lett, privit küldtem. M.
-
Mickeyb
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #3477 üzenetére
Szia! megnéztem, fizikailag ott van. Az index.html-re kattintva a keret be is jön, csak ugye az adatok nincsenek benne. Közben frissítettem a Tomato Firmware 1.28.0000 MIPSR2-120 K26 USB AIO- re ill. a leírásod alapján újratelepítettem az optware-t. A helyzet ua.
-
zambozoli
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3470 üzenetére
Köszönöm, de sajna ez nem olyan engedelmes mint az Asus.
Marad a ciklikusság tojik magasról a reset gomb bárminemű megnyomására.Mivel soros kábelem nincs, megpróbálom visszaküldeni még van rá 4 év és 6 hónap gari. Hátha sikerül...
Ha nem, akkor lesz soros kábel is. -
OldAkita
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3462 üzenetére
Értem.
-
OldAkita
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3454 üzenetére
Az mind semmi hogy nem éred el de én se értem el belső hálóról. A hajam égnek állt. Végül kínomban hostnevet adtam neki itt:
Ettől az intézőben nem "Unknow" néven szerepel a router hanem AC56U. Ezután elértem a FileZilla-val belső hálózatról ftp módban. Semmilyen összefüggés nincs ,gondolom, mégis azóta elérem magam.
Tovább megyek. Rokonok jönnek, akiket délelőtt kértem hogy érjenek el távolról. Nem tudtak. Hozzák a mobiljukat amivel otthonról akartak elérni, de nem sikerült. Na mondom, most belső hálózaton lesztek, biztos eléritek csak csatlakozzatok wifivel. Telefonjukban benne van az elérési név/jelszó, de csak nem akar kapcsolódni. Megváltoztatom a jelszót és a titkosítás szintjét, mentem, sikerül nekik a kapcsolódás. Erősödik bennem a gyanú hogy valamit állítani kell a Tomato-ban, menteni és utána jó egy darabig. Mindegy mit állítok csak valamit és mentsem. Ez persze nonszensz.
Ami még érdekes, amikor legeslegelőször telepítettem a gyári, azaz a Merlin után a Tomato-t, akkor a power led ütemesen villogott. Azóta párszor telepítettem már rá ugyanazt a 120-ast és tegnap a 121-est de már nem ütemesen villog hanem ég kb 5 másodpercet majd elalszik 5 másodpercre. Ez neki most a villogás. Tönkre tudom én tenni a routert ezekkel a ide-oda FW telepítgetésekkel, illetve az NVRAM törlés teljesen gyári alapállapotot hoz létre? Vagy ahhoz más bűvölés kéne?
Ami a wifit illeti, a TV a 121-el sem látja az 5GHz-et. Majd próbálom állítgatni hogy auto helyett csak N vagy csak A legyen, meg piszkálgatom a 20, 40, vagy 80-at Nem mintha tudnám mi jó beállítás, mert fogalmam sincs
Lehet hogy a routerem hibás valahol?
Érik az elhatározás hogy visszateszem a gyárit, legalább kiderül hogy mi a helyzet a ledekkel és az 5GHz-es wifivel, mert azok ott jól működtek.
Még egy kérdés. Transmission "edit preferences"-ben az utolsó, asszem a network. Na itt jelzi a használt portot ami 51515. Statusznak meg "port is closed" van, és lehet is benne valami, mert szinte semmit nem tölt vissza. Viszont igen kicsit mégis visszatöltött már. Lehet hogy már megőrültem és ami jó azt is hibásnak vélemAvagy ez a port zárva is van, csupán akkor nyílik ki ha letölteni akar valaki tőlem?
-
odipapa
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3454 üzenetére
Nincs ott a pipa.
Eddig nem volt vele ilyen probléma. -
imis
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3453 üzenetére
köszi, feltettem. Nekem úgy néz ki oké.
-
odipapa
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3450 üzenetére
Akkor modemcsere, nem? Én sem a szolgáltatóéval használom.
Más: Úgy tűnik nálam ez a tomato is kuka. Pár óra elteltével eldobja a HDD-t.
A HDD leáll teljesen, még a power led sem világít rajta. -
imis
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3445 üzenetére
nem kell reset v. nvram törlés?
-
válasz
Intruder2k5 #3445 üzenetére
Na, én fel is toltam, majd meglátjuk milyen lesz!
-
imis
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3441 üzenetére
felírom majd hétfőn, megpróbálom.
-
imis
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3435 üzenetére
"Milyen filerendszer van a HDD-n?"
1 partíció ext3 torrentnek, a többi ntfs,
a pc-vel az ntfs-re másoltam oda-vissza
Nekem ez több volt mint elfogadható sebesség.
Mondhatni, elégedett vagyok a tomatoval.
AiCloud-ot próbáltam beállítani a free ddns-re és az ftp elérést a cégnél, de vagy ott tiltják az oldalt, vagy a routeren kellene beállítanom valamit még (otthon működik). Szóval ez a két dolog ami még nyitott, de csak egy hálózatról próbáltam. -
imis
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3430 üzenetére
a windowsban nem volt jelszó a felhasználóra, ezért amit a routerben beállítottam jelszavas felhasználót, azt létrehoztam a windowsban is. (nem azt használom a pc-n, de így működik a routerrel a megosztás)
-
imis
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3427 üzenetére
Csináltam egy közös felhasználót, így működik. ftp meg a telefonon. szóval kánaán
ha majd összeszedem magam még az optware installal megpróbálkozom, de most úgy tűnik elég a transmission is torrentezni.
Még majd azt kell kinyomoznom miért vacakol a lanom, mert wifivel minden tökéletes.
köszi a segítséget -
imis
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3409 üzenetére
köszi, sikerült.
Szóval ez a AiCloud androidos progi nem megy a tomatoval?még a samba megosztás nem megy ha user nevet és jelszót állítok be, anélkül működik. nem tudom mit rontok el.
Mindenesetre tetszik ez a tomato fw.
És persze kösz a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Gyermek PC játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest