- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vegitossj7 #21247 üzenetére
Nem offba tetted. Ezt komolyan nem hiszem el. Bort iszol, vizet prédikálsz...
-
válasz
Raulblanco07 #21219 üzenetére
Cybernek tegnap 191es zoldet adott lexington heroic xD
-
Szombat delutantol kiskarikat huzok undergroundba. Ha valaki jonni akar majd, keressen meg nyugodtan.
Tegnap neztem a ladam, es tele van g36-al
Meglepetesemre felleltem a ladikomban egy m249-et ( 229, aktiv talent az adaz ), a taktikus kari 1100 firearms-al lott vele falconon 90e-tjot szorakoztunk tegnap falconon, csak legkozelebb ne hang nelkul jojj Razor...
-
válasz
Anonymus23 #21049 üzenetére
Errol ment tegnap a vita. Ezt nem lehet holmi gyorstoltessel uberelni.
Grat, nagyon szep a sebzes, raadasul ahogy irod is, ezek regi cuccok, nem kell felrakni rogton az elso 268as itemet.
268gsbol is rengeteg hulladek esik, ladam 3/4-ed resze meg mindig 240-es, a 268asokat sorban torom szet.
Striker szettet felteve es a pancelrombolasos g36ot beteve 60% feletti pancelrombolast lehet elerni. Vagy amit meg probalgattam, az a pancelrombolasos sasg-12. Tolti a strikert, es bontja az ellent szepen.
-
Sentry szett :
4es bonusz : +10% fejloves, +10% elitesebzes, jelolesenkent 15% bonusz sebzes ( teljes, maximum 3 jeloles, tehat +45% )
5-os bonusz : meg +20 fejloves, meg +10% elitezesbez minden felett.Ezeket azert tarazassal nehez uberelni.
Pl falcon heroic, 3as jeloles utan svd-vel 1.2-ket lovok. Ez a firecrestel max 600...
Szerk : blind szett durva lesz blind fegyoval. Az +100% sebzes vakitott ellenfelen. Sticky es kesz a dps. Ennyi
de az meg kesobb jon.
-
válasz
kovimester #20997 üzenetére
indokold meg miért hulladék a sentry?
Nem azt írtuk, hogy hulladék a firecrest, csak azt, hogy igazából papíron mutat szépen, gyakorlati haszna nincs... De irtuk is, hogy ki hogy szeret játszani, ennyi...
-
válasz
RichieTri #20988 üzenetére
Az a baj a shotival, hogy eléállsz a 35-ös mobnak, és agyonlő, mire becéloznád
Imádtam 1.3 előtt a SASG-12-öt, de 1.3 óta kukáztam a shotikat. Egyszerűen 400e szívóssággal is 2 lövés vagyok a moboknak...
Szerk : LMG-hez magányos csillagot kell használni. Nyomsz egy 2-1-et, és tele van. Ez nincs 1 másodperc sem... Míg ezzel a 100% reload szettel is táraz vagy 3 másodpercig.
( ráadásul ad bonusz sebzést a lone star LMG-re )
-
Egy kis M1A vs SVD tapasztalatmegosztas. Mindket fegyon ugyanazok a modok.
M1A
56k sebzes, Brutal-halal-szilard
Nagyon eros, 3as jeloles utan dobalja kicsipulse mellett is az 1.8-2milliot. Ellenben rendkivul pontatlan. Nagyot rant, es nem is oda lo, ahova kellene, ha nem varsz egy picit a lovesek kozott. Nerf utan nekem abszolut nem jon be most...SVD :
39k sebzes, Brutal-halal-gonosz.
Kicsi pulse mellett 1-1.2 misiket lo. Ellenben rendkivul pontos. Es nagyon gyorsan lehet vele loni. A 3as jelolest gyorsabban felteszi, mint az m1a 2-ot... Kisebb sebzes, de elvezet vele loni. Szamomra.Mindenkinek mas jon be, de egyszeruen ezt a dragunovot kegyetlenul eltalaltak.
-
válasz
kovimester #20972 üzenetére
Probaltal 3 sentryt v. 3 strikert helyette? Az jobban adja. Itt egyedul a tarazas sebessege gyorsabb, de cserebe kevesebbet sebez. Ertem en hogy szep a nagy dps amit kiir, de gyakorlati haszna nem sok van
-
válasz
Raulblanco07 #20956 üzenetére
1.3 ota nem lehet...
-
-
válasz
Snip3r_HUN #20922 üzenetére
-
válasz
Snip3r_HUN #20914 üzenetére
Ladányi gigantikus pulsa
Szép nagyon, grat! Ezzel is szépen bonthatja a jónépet az biztos
( látom, hogy ladányi nem pulse-olt, vicc volt!
)
-
válasz
velizare #20877 üzenetére
Felreertettel! Komolyan kerdeztem!!!
Csak hogy lassam, mekkorat kellene sebeznem.
Nem trollkodni akartam.Van valami uj okossag, amit sokan hasznalnak. Cybereket egy srac kispisztollyal vegezte ki, ugy hogy o nem sebzodott.
Ugy kepzelem el, hogya cheat beragadsztja a pajzsot ( 80% ellenallas, okosfedezeket, meg a sebzesnovelo heal sebzeselnyelo hatasat. Ha ezek is stackelodnek, akkor lehetseges, hogy rohadt kicsit sebzunk.
Ezert nem ertrm a tank karakter mukodeset. Annyira picit sebez ra a masik jatekos, nezni is rossz. Pedig a pancelertek ugyanakkora, elmeletileg pont ugyan akkorat kellene rasebezni, mint egy 75%os armorral rendelkezo dpsre. Csak eppen az eletereje 2x akkora. Megis a sebzes is felere, harmadara esik. Miert?
Megegyszer, komolyan kerdezem, ezekben a dolgokban Te vagy a tudas birtokosa!
Koszonom ha valaszolsz!
-
válasz
velizare #20868 üzenetére
Segitessz egy picit?
Ezt a 34e ( noncrit ) sebzest vegyuk alapul. 75% armorral ellatott playerre mekkorat sebez?
Tegnap is volt egy superman. Overhealt nem tudtam leloni rola, 1 tarral sem. O kb 1 sec alatt kivegzett ( pajzs alatt ), mikor ramfordult. 2e-t critelt ra a g36...
-
Segitunk ha akarod falconon. Nagyon egyszeru
Nekem droppbol a sok nomad es maganyos csillag melle esett par 268as striker is. Meg orszem is. De mind fos volt.. ( 240eseim sokkal jobbak )
Valaki kerdezte, hanyadjara sikerult a brutal-halal-gonosz svd. Elsore
Van egy brutal-gonosz-szilard m1a, arra a gonoszt majd 2000 fonix creditbol sikerult. Nem akarta beadni... -
válasz
kovimester #20844 üzenetére
Nem azt mutatja amit mobra losz. Mert erre rajon az elitsebzes. Valamint g36-on van a fokuszalt, ami tovabbi 30-40e-rel megdobja a sebzest mobon, ha pont nem tolt egyik skill sem.
Nagyon jo a brutal-halal-gonosz svd. Hiaba van brutal-gonosz-szilard m1am, nem tudok olyan gyorsan es olyan pontosan loni vele, mint a dragunovval.
Van par 268as strikerem, ma feloltozom abba, es megnezem ugy mit sebez
-
válasz
arnikusz #20821 üzenetére
Szia!
300 felett legyen picit a szivossag, aztan annyi eleg. Szerintem a 2. Kepen levo blind szettet hasznald. Csak rakj melle 2 vegsot v. 2 sentryt.
swagger55 : en probaltam, de mobra sajnos nem az igazi, kicsi a verzes
150e-t mar sikerult vereztetni, de lassu es a tobb millios hp mellett eltorpul. Pvpre viszont jo
A lenyeg a minel nagyobb bevitt sebzes. Emiatt tavcsovessel vagy shotgunnal celszeru hasznalni szerintem.
-
válasz
Rayner #20811 üzenetére
Akkor felteszem én is. Nem akartam, mert csak ma léptem be a 300 feletti dps világába
Előre szólok mindenkitől, módosított JPG, tehát nem eszi a mobilnetet.
Lőtéri képek. Elektronikát láttátok, 15e skillel nyomott pulse.
G36 117e
Elitesebzés 30%, ellenség páncélsérülése G36-al 55%, SVD és M1A-val 15%.
-
Mert jonnek a trollok es lenagykepuskodnek....
Jelenleg 5 sentry + 1 striker ( rohadjo az a pancel , 2 hely, alapbol 729 elet - 2 modositoval mar 1005 eletet ad, 1820 pancelertek, 6% sebzes az eliteken ) de tegnap jott egy kesztyu, amin 2 statertek van ( alphabridge ), igy az kerul fel, ergo 5 sentry + 1 alpha lesz, majd kiprobalom.
3300 firearms, 3000 stamina, 1100 skill jelenleg.
Alphabridge szettet probalgattam, de nem sebez ugy ahogy kellene. Ellenben 2 vegsovel egesz jo tanknak. Csak felraktam modositok nelkul a 4 alpha es 2 vegsot, lett 210/530/20 modositokkal 240/600/22-re ment. Ma kiprobalom a tank karin egy jo eleterotoltos talentes shotgunnal ( akarom mondani 2vel )
-
Jokerdes. Loteren en sem lovok nagyot.
De mobokra azert igen. Elitsebzes rengeteget szamit pve teruleten.
Volt egy srac velem, 340k dps. Mikor toltuk az undergroundot, megkerdezte hogy lovok ekkorat, hogy ilyen gyorsan elesnek a mobok. Mondtam, hogy 290k a dps. G36 mindkettonknel. De mikor megkerdeztem mekkorat lo 1 mobra, azt mondta fejre critelve 110-120... Na nalam ez picit tobb. Valszeg a 43% elitesebzes es az 55% pancelrombolas miatt. 200 alatt ritkan lovok, meg pulse nelkul is ( persze critelve )
Dps sokat nem er, eddig is epenisz volt csak, ezutan hogy a tarazasi sebesseget is beleszamolja, megjobban az.
Pl nekem lehet eleg 1 tar a mobba, neked 2 kell. Oke hogy gyorsan ujratoltessz, de a fegyvered ugyanolyan gyorsan lo, mint az enyem.
Ezert nem latom ennek a szettnek ertelmet pve teruletre. De ez csak az ej velemenyem
-
A hetvegen tobb falcon heroicot is lenyomtunk. Hihetetlen mennyire egyszeru. Lenyegen 1x sem kellett elolrol ujrakezdeni. Persze voltak halalok ( megiscsak belott valahogy a lepcso ala, nem rakta felna bombat, igy agyonlott a turret, Demmert kiszedte turretkikapcsolas elott, igy menni kellett bombaert masnak ), de osszessegen ugyanaz a 35-40 perc, mint challengen. Es ezzel a technikaval sokkal mozgalmasabb, mint a pitbe.
-
válasz
Raulblanco07 #20680 üzenetére
DZ5 vendor az
-
válasz
kovimester #20503 üzenetére
35-os hogy hullik?
Mert 34est kicsivel tobb, mint 1 tar megfektetni nekem most. 35-osbe meg tobb mint 2 tar kell...
-
válasz
kovimester #20494 üzenetére
Elitesebzes es panvelrombolas mennyi?
Mert ezek tobbet szamitanak szerintem mint a dps.
-
válasz
bendeguz76 #20480 üzenetére
Ugy-ugy. 550 ora es ertelmes fegyvert meg 1x sem dobott
fukk.
-
válasz
bendeguz76 #20474 üzenetére
Szerintem nem...
Attol fugg milyen fegyverre.
-
válasz
kovimester #20421 üzenetére
Ez miert gond? Te kiirtod igy is dz6ot nem?
-
válasz
Raulblanco07 #20405 üzenetére
Ez az alcakulcsos szoba. Ott van mindig egy lada. Az visszaadja az alcakulcsot is. Ha jol tudom. Tobbszor is nyitottuk tegnap, 229 aug isbesett belole
de fos talentekkel. Ellenben vegre van ertelme a szovetnek. Mert szovetbol craftolhato weaponkit is van.
-
válasz
Raulblanco07 #20389 üzenetére
Jaja, 3+3-rol 5 strikerre valtottam. Lvl34-35 mob tolti szepen.
-
válasz
bendeguz76 #20351 üzenetére
Es a g36 nerf utan ugyan ott leszunk, ahol voltunk. Kb 268as gearekben lenne akkora sebzesem, mint eddig volt.
de mindegy, nagyon hangulatos mikor a neheziteseket rapakolja az ember.
-
válasz
ScomComputer #20294 üzenetére
Csak patch jon mar... Sp nelkul mar csak a regi tartalmak vannak...
-
válasz
Raulblanco07 #20200 üzenetére
Fegyver sebzes pvpre, pvere pedig elite sebzes kell ra.
-
válasz
Ga-Bika6 #20083 üzenetére
En nem szarok. Es 200x is visszamegyek.
Tegnap v. 150e dz penzt buktam egy jo fel oras rugoharc alatt dz6 templom elott. Kileptunk halal utan es lottek egybol. Demmernek mar a betolto kepernyoje is remegett a stickytol. Gyanusak voltak nagyon... Aztan picit kihagyott a figyelem, es 2ot kilottunk... De 30 perc alatt en kb 45x haltam. Bem szereti a stickyt a kis draga.
Volt egy picit gyanus eset.
Ultijuk nem volt. Okosfedezek sem. Ldny 630e szivossag. 5mre se alltak egymastol. 1v1be. A srac overhealje sem fogyott el, ldny elfekudt... A sracra az augom 2-3e-t critelt fejre. O engem fel tarbol szetlott ( 400e szivossag 75% pancel )...
What? Cyber es Demmer is halt, istentudja hanyszor. Szinte sebezhetetlenek voltak... Melle akkora dps, mint a 34es mob... Hogy?
-
válasz
Ga-Bika6 #20077 üzenetére
Gabika, akinek meg nem tetszik a dolog, azt pofanlojjuk. Vagy bennunket lonek pofan. Vagy mindannyionkat zenenel a csillagosok... Ez ilyen.
En pve dps vagyok, sosem oltozom at, ha pvp van, akkor igy allok oda, es talcan nyujtom a lootot xD ( dedike voltam ha nem esne le... )
-
válasz
Snip3r_HUN #20033 üzenetére
Koszi!
-
válasz
vegitossj7 #20028 üzenetére
Rogton 2ot. Addigra leallitjak a szervereket is xD
-
válasz
Raulblanco #19937 üzenetére
Ma 4es csoport. Okosfedezek nem volt. Sracokba az m1a fejre 3e-t sebzett. Biztos a 600e szivossag meg a 75% pancel...
Volt egy srac, aki stickyzett. 500at sebzett bele az aug... Az, hogy van 400e szivossagom 75% pancel melle kb 1 tar a vectorjabol. Max... Van tankom. De hogy ezek milyen buildba vannak, jo kerdes. Kedden ugyis megszopja az osszes ilyen kis f@sz... XD
-
válasz
hitvanyalak #19876 üzenetére
20 felett....
-
válasz
kovimester #19837 üzenetére
Kiderul kedden.
-
válasz
Raulblanco07 #19830 üzenetére
A 3 final pvpnel semmit nem er, nem? Taktikusra jobbnak tartom a pve reszre a 2+4et, de tankom is 2+4be van. Hetvegen menjuk egyet, kiprobalom majd a 3+3at en is.
De most megint elvezem a dps karit, most meg utoljra, mert kedden hulyere nerfelik...
-
-
válasz
Anonymus23 #19586 üzenetére
Szokasos 9-kor megyunk Velizare es Breto tarsasagaban. Hogy ki lesz a 4., nemtomm
-
válasz
Anonymus23 #19584 üzenetére
Bizony. De ami jobb buli : tultoltve hpval 4-5 loves a shotistol. Ugy szoktuk, hogy lelovok egy hp a foldre, es beleallok xD. Johet 2 is akar
-
válasz
Anonymus23 #19580 üzenetére
Challengen okosfedezek mogott 78% exotic damage ellenallassal es majd 500e szivossaggal 2. Loves megol.
-
válasz
Raulblanco07 #19575 üzenetére
Az uj aimbotok igy vannak beallitva. Igazabol te tudod beallitani mennyi menjen melle... 4talal 1 melle... Pl. Leven ubi azt figyeli, mennyi talal fejest. Ha 99% fole mesz, kitilt. Vagy valahogy igy van. De majd az okosok mindjart leirjak.
-
válasz
Anonymus23 #19527 üzenetére
Grat!
Nekem p416om van a BoOs aug mellett :
- pancelrombolas 18%
- critsebzes +27%
- critesely +13,5%Egesz jol pirit 40% elitesebzes mellett. En mar nem fogok craftolni dlcig...
-
válasz
Brownage #19518 üzenetére
Bizony. Ebbol van rengeteg. Cikk-cakkba fut. Es mikozben ugral a kocsik kozott- fedezekbol fedezekbe, shotgun modjara lo az m1aval... Az biztos pro...
Tegnap reggel en is kiprobaltam milyen gyokernek lenni. Dz1, keleti chekpoint melletti kis zsakutca. Elso olyan jatekos akinel nem volt loot, meghal. Valahol el kell kezdeni. Ki akartam probalni a szolo manhuntot... Amig 1v1, 2v1 volt, siman tartottam ( itt gyenge jatekosok vannak... Gondoltam ). De aztan amikor ezekbol a gyengekbol osszeallt egy 4es csapat, erolkodve, de leszedtek. Ekkor lattam hogy aki lekapott az 94es szintu volt. Az mit keres itt lent?
Egyszercsak megjelent egy fura nevu srac. 3 loves fekszem. Visszamentem immar nem rugokent, kovettem. A srac beszaladt sportboltba, es egymaga, fel perc alatt kitakaritotta. Majd ment tovabb. Kerdeztem, hogy lehet, hogy nem lo melle? A valasz ennyi volt, jol celoz... Aha.Es ott volt lent vegig dz1-2ben. Mi ertelme? Hat az, hogy ahogy rugo lett valaki, o ott termett. Ha 4 ember, akkor 4...
Ezert lesz jo a dlc, mert ott nem kell felni attol, hogy lelo egy ilyen.
Cyber mondta : nem erdekel ha lelo skillbol. Azt elismerem. De ne igy...
-
válasz
Raulblanco07 #19511 üzenetére
Cyberek osszefutottak egy sraccal. A srac 1 maga leszedte Cybereket tobbszor is. Termeszeten lecsitereztek. De nem csiter volt, csak egy pro, aki twitchen streamel sokszor. Aha... Es melle godmode-ot adnak?
-
válasz
Raulblanco07 #19511 üzenetére
Azert az, hogy 1v4be lenyom, ugy, hogy Cyber tobb mint 1 tarat belenyom, meg a masik ket tarsam is, es nem sebzodik szart sem, de o kb 10 sec alatt leoli oket, hadd feltetelezzem, nem skill...
Van taktikusom ( support es pvp build is )
Nehezrn is lonek le, mert gyorsan tudom healelni magam. 135e a dps rajta, melyet a pulse azert megdob. Namarmost playeren 500-800at sebez... XD tehat egy tarral ( 63 loszer ) felig se lovom le a hpjat meg egy kis szivossagu playernek sem.
Az meg kulon vicces, mikor a majd 600 szivossagot 1-2 sec alatt lovik at...
Ugy lelovik, mint en a 265e dpsel azt a sracot, aki szorakozott velem... Rugokergetes kozben veletlen playerbe lottem. 19 sec. Elkezdtek a tarsaval gecizni. Kertem ne... Nem ment le a hpm ( csak nagyon lassan ) a dps karin. Volt tuzerejuk.
meguntam, es egy rovud sorozattal, kozvetlen kozelrol max 10 golyo az augbol ( 10-12e-t sebzett ra/loszer ), vagy meg annyi se, ugy rogyott ossze, feltamaszthatatlanul, mint egy rongybaba.
Kis jatekos volt, azota is sajnalom...
De amikor a tank esik igy ossze... Azt ne mondja senki, hogy buildbol csinalja...
-
válasz
Raulblanco07 #19508 üzenetére
Folyamatosan ulti alatt van... Youtubeon van video ezekrol...
-
válasz
Spancho #19503 üzenetére
Vasarnap kora delutan beoltoztam ragadozoba. Szedett-vedett, semmit sem kalibraltam rajta. 240/270/20 lett. Jo buli volt vele szorakozni. 100-110e-ket sebzett a verzes
De nem ereztem hogy jo lenne valamire. Oke, egyedul elszorakoztam vele, de ahogy meglett a full csapat, visszaoltoztem dpsbe.
Eszmeletpenul elszoktam ettol a 260-270e szivossagtol. Nem iamertem Cybert es Demmert, hogy lehet igy menni...
-
válasz
Omli85 #19484 üzenetére
A dz a kulon szintek miatt, kulon targyak miatt jott. 1x csak igy emlegettuk tobben. A normal dzhez semmi koze.
A hetvege kb 10 orat voltam dzben. Semmi hasznalhatot nem kaptam, pedig kb 25 supply dropp es vagy 40-50 kimentes volt. Alapanyag es penz lett. 400e dz es tobb, mint 2 milla normal penz. Rugoztunk is, oltunk is, haltunk is eleget.Es most egy picit elegem lett. Az egyetlen hasznalhato cuccom amit kaptam (csapasmero terdvedo 240 ), odaadtam Cybernek, mert en orszemet hasznalok. Azt mondta, o tudja azt hasznalni
De ennyi. Viszont a poenok, a tarsasag, venomka kulcsai miatt megerte
-
válasz
kovimester #19477 üzenetére
Semmi koze az alap dzhez. Ha kijon a kieg, en be sem megyek az alap dzbe...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest