- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
jó hát azért itt is futottunk bele érdekes dologba....nem mondom, hogy mindig ez van.... de mi sem szoktunk tökölni, ha rogue-okról van szó....mi sem a hatalmas health miatt voltunk addig manhunton
De persze nyilván ők is nagyon jók, nem ismerem sem a játékukat, sem a buildjüket
-
pzstm
titán
válasz
Egonyolc #11165 üzenetére
Sajnos Division tech sincsen megosztva....bár LvL30-as szinten sincsen nagy tolongás....
Amúgy tegnap voltunk egy szerveren, elneveztük a béka és szeretet szigetének
13-an mentünk egy utcában, futottunk, és semmi, senki nem lett Rogue.....sőt ha lőttünk egy boss-t és valaki lefeküdt, a másik felsegítette...annyira irritáló volt már, hogy inkább kiléptünk és szervert váltottunk
-
pzstm
titán
Hatizsak nem kraftolt, crit chancem alacsony meg néha (csak 45% de crit damage 130% ), gear mod slotokat maxosokra es jobb talentesekre lehetne cserelni, illetve navy-bol jobb perkekkel akarok pörgetni.....azt tegnap ota tesztelem de csak 4-re valo Division techem volt sajna...
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #10727 üzenetére
Online RPG játék...ez így van rendjén......folyamatosan változtatni, tartalmat bővíteni kell. Mind a négy karid felkészült incursion-re mire jön? Vagy az az egy tényleg, tutira teljesen jó? Megfelelő csapat van, kevert buildekkel és más-más skillekkel?
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #10513 üzenetére
biztos nem okés valami, mert a harmadik karakterem 13-as, és majdnem ekkora értékek rémlenek nekem, de lehet totál nem emlékszem...
-
pzstm
titán
Ismerős azt mondta, mintha új challenge modrol is szo lett volna
)
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #10393 üzenetére
changelogra leszek kíváncsi...már ha lesz olyan
-
pzstm
titán
ez egy open world, online, RPG játék...geareken, statokon, saját karaktered/karaktereid finomhangolásán van a hangsúly...(no meg a majdani end gameken)
Ha csak arra vársz, arra akarsz ráfeküdni amit jrsz, akkor most lépj ki a játékból, mert később még nagyobb csalódás lesz Neked
-
pzstm
titán
Mondjuk én a 3,5 millat keveslem...minimum megduplaznam ezt a szamot digitalissal....tudtam, hogy rengeteg orat fog adni ez a jatek, destinyhez hasonlóan. Most jelenleg a játék nagyon elejen vagyunk, csak idén még rengeteg dolog fog jönni.
Én meg örömmel csinaltam meg mar a harmadik karakteremet is. Elso kettovel siman lemegy a napi hard es challenge is, ami nem rossz PC szempontjából. Most viszont húsvét és szünet ☺
-
pzstm
titán
tök egyértelmű. hogy redditen elég hardcore, komolyabb playerek vannak, totál nem reprezentatív. Az, hogy egy multiplatform játékból 5% a PC a konzolok mellett, az amolyan átlagosnak mondható.....persze véletlen sem akarok hitvitát kiváltani, inkább mindenkinek jó játékot és sok locsolót
-
pzstm
titán
válasz
_Andras_ #9678 üzenetére
valamit elnéztél...challenge módban minden ellenfél 32-es sárga....legelejétől fogva, első naptól.
Viszont taktika sokat számít, 40 percen belül megvolt Warrengate powerplant is, randomokkal...(bár úgy érzem a buli javát én csináltam, mindhárman felvettek barátnak utána és kaptam köszönőlevelet, hogy ilyen gyorsan sosem csináltak még challenget....hát nem tudom egy 20 perces lexington centerhez mit szólnának akkor
)
DZ bejárathoz miért nem lehet utazni? arról volt szó ettől a patchtől kezdve kintről menni fog.....
-
pzstm
titán
UPDATE: The servers are still down but should come back online shortly.
-
pzstm
titán
ez a ma árult first wave M1A nagyon beteg ahogy felhúztam
Lehet lejjebb fogok venni accuracy-ból és picit feljebb tolom critical chance-t
-
pzstm
titán
We will restart all game servers at 2 PM CET | 1 PM UTC | 9 AM EDT | 6 AM PDT. Downtime: 15 minutes. No rollback of character data.
Gondolom nem volt tökéletes
-
pzstm
titán
köszi a tippet, este meg is veszem
(feltételek tényleg nem erősek, a második 30-as karakteremmel is teljesülnek már, lehet veszek is kettőt
)
Ezért mondom, hogy Gearekből is találtam olyan item level 31-est, aminek a perkjei jobbak mint a sárgák amiket pörgettem és azt használom sokszor.....
Ez a sárga only módi olyan mint a DPS-es e-pénisz méricskélés.....és egyre jobban kijön challenge módban is, hogy sok esetben nem igazán mérvadó (nyilván kell egy egészségesen magas, ha arra mész, de 120DPS-t felviszel 140-re nem biztos, hogy jobban jársz és hatékonyabb leszel...)
-
pzstm
titán
én most Vector Tenebrae kombóval tolom. Tenebrae Sniperrel okosan használva cspat skilljeit olyan 450ezer körüli headshotok mennek challenge módban
(M44A snipert akarom még megvenni Dz6 árustól, a baj az, hogy Tenebrae-hez és ahhoz is(meg mindenhez amit DZ-ben kapsz Division tech kell...3 arany....nah azt kell még farmolgatni...., mert 15-18db-ot pikk-pakk megeszik egy kis crafting)
-
pzstm
titán
Megsincs skalazott PC NPC-k utan...frissult a changelog..
Phoenix Credits drop have been increased on lvl 31 and 32 enemies in the Dark Zone
lease note that due to this fix causing client stability issues, we have to remove it from this update until it can be addressed in a next one •Lvl 30: 1-3 Phoenix Credits •Lvl 31: 2-4 Phoenix Credits •Lvl 32: 3-5 Phoenix Credits
-
pzstm
titán
válasz
Sebestyen01 #9504 üzenetére
Ezt ugy hívják, hogy ismerős karaktert húz Neked...6 ora kb 1-30-as szintre.
-
pzstm
titán
válasz
Sebestyen01 #9501 üzenetére
RPG-ben két karakterhez?? Ne viccelj...tobb ismerősnek nemsokára kész a harmadik 30-as...
-
pzstm
titán
Reggel kilenctol 3 órán át lesz offline a rendszer.
2,3-3GB körüli leez az update, platformtól függően.
-
pzstm
titán
válasz
Sebestyen01 #9485 üzenetére
30-as láda végre nem kéket dob hanem lilát, sárgát meg dobhat kulcsos láda is!!!!!
-
pzstm
titán
vegyes skilleket használnak aktívan. Tegnap mi is elmentünk lincoln challengere is Phoenix creditért. Smart coverem volt damages, neki healthes és kétfajta pulse meg egy damage resistance heal ment általában alul folyamatosan. Midassal olyan 70ezer körüli criticalokat mentem. Kés a vajon úgy mentünk át a lincoln tunnelen, pláne hogy az alagút megvédős részre megmutattak egy olyan glitchet, hogy behaltunk
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #9036 üzenetére
ez hol/hogy jött fel? van valami amit nemsokár abjeelentenek és jövő héten már ki is próbálhatjuk, de nem tudni még mi sajnos
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #8745 üzenetére
új gear vagy új mod nem lett esetleg? Firearms, stamina és electronic skill számokat nem mindig írja megfelelően, pláne ha berakok egy modot egy gearre....simán kell neki logout és login, s ez bosszantó, pláne hogy a sárga fegyvereken a talentek ezek alapján aktiválódnak...
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok #8612 üzenetére
Gratulálok, büszke vagyok Rád.
(sajnálom, hogy pont nem lehettem részese"személyesen"
)
-
pzstm
titán
válasz
Sebestyen01 #8515 üzenetére
ha messzebb van a többi akkor nem lesznek rogue-k....tegnap véletlen ölésből lett pár társam rogue, én nem. Futottak utánunk, de én voltam leghátul, healelni sem kellett, csak élő pajzs voltam, nem lőttek belém...
-
pzstm
titán
Agents,
The servers will shut down for a scheduled weekly maintenance on Tuesday, March 15 at 09:00 AM CET, 04:00 AM EDT, 1:00 AM PDT.
Estimated downtime is approximately 3 hours. Please follow this thread for any updates as the maintenance progresses.Thanks for your patience during this downtime,
The Division Team
-
pzstm
titán
nem, nem én vagyok, de elég komoly
-
pzstm
titán
The Division @TheDivisionGame · 27 seconds ago
UPDATE: Servers are now back online. Have fun!
-
pzstm
titán
The Division @TheDivisionGame · 2m2 minutes ago
UPDATE: We experienced a power outage in one of our European data-centers. Players will be able to log back in gradually as we restore power
-
pzstm
titán
The Division @TheDivisionGame · 9m9 minutes ago
We are aware of server issues in Europe. Please bear with us while we investigate. Thank you for your patience and understanding.
-
pzstm
titán
Gyorsak voltak a fiúk, újra élnek a szerverek
(Xbox One-on legalábbis tuti) (mondjuk alul visszaszámláló, miszerint 9-kor server shutting down...)
-
pzstm
titán
az lemaradt, hogy a kép természetesen nem az enyém, az úriember egy kedves baráthjával magyar idő szerint 0:01-kor kezdte, 22órt toltak egy másfélórás alvással és egy fél órás kajaszünettel.
DZ-ben még csak LvL25-ösök
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #7112 üzenetére
Xbox One-on is
-
pzstm
titán
Xbox One-on is Romeo hibát kaptam
-
pzstm
titán
Szép jó reggelt mindenkinek
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
Trophy list PS4-re (Illetve achivement list Xbox One-ra (nem hivatalos, de simán valós lehet
-
pzstm
titán
lesz daily és weekly is
Raid meg 4 fős lesz "csak", nem hat, DZ-ben public eventek
The Division’s epidemic-ravaged streets will be yours to explore when it launches on March 8, but the experience won’t end there. For starters, as you match wits with vicious gangs and try to restore order to Manhattan, you’ll be able to pursue new daily and weekly missions, as well as Dark Zone events that will potentially put you in the crosshairs of Rogue Agents.
Additionally, two free updates, available to all players, will hit in the months following launch. Beginning in April, the Incursions update will add an endgame activity designed for squad play, challenging teams of four players to face nigh-unstoppable enemies for high-level loot. Also coming with the Incursions update is loot trading. Players in the same squad will be able to trade loot that’s collected during their co-op game session. The Conflict update will follow in May, adding new Dark Zone feature and an incursion into New York’s Columbus Circle.
Three paid expansions are also planned throughout the year, and will be available to players with a Season Pass or to those who buy the Gold or Collector’s Edition of the game. In June, the Underground expansion will send you to hunt enemies in the vast mazes of tunnels and subways that run under Manhattan. Underground will be followed by Survival later in the summer, which will challenge you to survive for as long as possible in a very hostile environment while gathering supplies and equipment. Finally, Last Stand will arrive along with winter, challenging players with a new, relentless threat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest