- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
"We are aware of the missing Daily Challenge mode. While we won’t be able to fix it today, we can confirm that it will be back tomorrow"
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #12464 üzenetére
Bammeg......sima hard is dob 240-eset??? Jo hogy tegnao letoltuk gyorsban háromszor.
-
pzstm
titán
[Changelog] April 12/13, 2016 - Restart
Here is the list of changes implemented during the server restart of April 12:
•Named enemies in Challenge mode will now only guarantee one High-End item like all the other named enemies
•Incursion: Falcon Lost
•The APC will no longer take damage from players’ weapons
•The APC’s Mortar weapon will now fire correctly•Several fixes to improve server stability
Please note that we are aware of the issue where some players find their characters missing after playing update 1.1. This issue will require further investigation and will not be fixed with this hotfix.
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok #12445 üzenetére
most mentem egy kört külföldi ismerősökkel...24 perc volt....néha mire igazából rákészültem volna egy-egy wave-re azt vettem észre, hogy eltűntek enemyk és jött a következő
Strikerből mind a négyem megvan, tudom aktiválni a teljes striker cuccot
-
pzstm
titán
15. kör
pzstm a twitchen
-
pzstm
titán
DZ LvL1...
-
pzstm
titán
12:00-kor kezdünk, party chatet is streamelünk. Blueprinteket megnézünk meg minden egyebet. Sajnos nem lesz oélyan hosszú mint terveztük, de hétvégén sok stream várható.
-
pzstm
titán
válasz
csada84 #12217 üzenetére
mondd hogy csak trollkodsz kérlek
Garsza: egy percig nem veszlek komolyan
MÁS: 11:30-tól fogunk twitchelni, lehet jönni, kérdezni, elmondani ki mit vár. Meglessük/megveszsük új blueprinteket, szétnézünk mindenhol és Incursiont tolunk. Ha kezdünk, belinkelem twitchet, party stream lesz
-
pzstm
titán
lassan jönnek a másnak sem megy/más sem tud játszani kommentek, kérdések..
Illetve a nem tudjátok meddig van szerverkarbantartás is esélyes
-
pzstm
titán
4-4,7GB lesz a patch
-
pzstm
titán
Ugyanúgy ahogyan en 9-eskent jartam a 30-ason. Ket haver 30-as bolt, beleptunk, de oket nem lattam, mashova dobta.
Group managementben ilyenkor mutatja, hogy van Daz transferre lehetoseged neved alatt. Rwnyomsz es ott teremsz.
25-os es 29-est lattunk a minap eppen ket 30-assal, de szerintem egy ido utan szervert valtottak 😁
-
pzstm
titán
válasz
Csabee86 #11906 üzenetére
Stash és PC közös, 4x tudod végigvinni incursion-t majd. 4x nagyobb eséllyel lesz jobb/több lootod. Mivel heti 1x van rendes/nagy loot, így könnyen lehet, hogy egy karakterrel mire valaki egy setet összerak, már jön a következő, akár nagyobb/erősebb. És akkor még szerencsésebb volt
-
pzstm
titán
válasz
Maxtreme #11904 üzenetére
én sem, csak benne vagyok eléggé az ilyenekben. Egy nagyobb cég honlapján, egy banner képét cserélni jó esetben 2 hét például, ha eléggé sietteted az embereket
Divisionnél is jó esetben többszintű DEV és normál teszt szerverrendszerek vannak. Kell találni/csinálni lyat, ami tökéletesen megegyezik a jelenlegi end-user verzióval, és minden teszten át kell mennie az új kódnak. Vagy kevesebb teszten megy át, és vállalják, hogy más hibákat hoz magával, amiket jó eséllyel a nagy keddi verzióba nem tudnak belerakni, mert nem tudják kitesztelni....vagy a keddi verzióban már eleve újabb módszerrel van ez a rész benne, és akkor tényleg keddig semmi......ilyet tudok elképzelni
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #11895 üzenetére
elég csúnya, és durván junior hiba, ha ezt így bennehagyták a kódban....
-
pzstm
titán
válasz
ForRedGlory #11874 üzenetére
Az előbb irtam, hogy mikor ketten bent voltunk, lekaptak minket is.
-
pzstm
titán
válasz
ForRedGlory #11869 üzenetére
Ne is idegesitsen, a DZ ilyen, erről szól, és ez igy is van jól.
Tegnap benéztünk ketten, de szinte mindenki negy fos csapatban volt....nagyon jol tudtuk, hogy tok fullos szettben is szetszednek, ha nem total kezdő 30-asok.
Tegnap DZ-ben mikor negyen voltunk talalkoztunk egy 3 fos csapattal, egy 30-as volt, egy 25-os es egy 29-es....kinti szintet mondom....egyszer leszedtuk oket, szerencsere a legkozelebbi checkpointhoz kertek magukat, bejaratban megvartuk oket, majd tobbet nem jottek vissza
)
-
-
pzstm
titán
válasz
Balika23hun #11857 üzenetére
Az meg a masik, hogy a dz-t ketteszedik ugyebar....de a sarga itemek level szintje miatt mi varhatoan csak DZ5-6ban leszunk, bar ketlem, hogy a tobbi magas szintű jatekos nem igy tenne...akkor viszont ezt ha meg megspékeljük egy kis supply droppal, akkor én igazi vérfürdőre számítok 😁
-
pzstm
titán
Ma hajnalban hard daily custom m44-et dobott, egyetlen normal talenttel.....lesz belőle 2db sárga weapon part szerintem
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #11519 üzenetére
Uhhh...azt sajnalom. Patch notes miatt vagy mas okból?
-
pzstm
titán
válasz
hommeros #11517 üzenetére
hard daily-n találkoztunk olyan randomokkal, hogy nem tudták merre kell menni az adott pályán
De 2 napja volt a legviccessebb. Ketten joinultunk két randomhoz. Challenge módra. Indul a küldetés és 27-es pirosak. Mondom WTF? Azt mondja srác, haverját csak húzták, hogy 30-as meglegyen, de ez a kületés még kimaradt....Mondom ok, és mik lettek a statok vagy hanyadik karakter? azt mondja első karakter, 24ezer/20ezer/5 ezer
Kiléptünk hirtelen
-
pzstm
titán
kívánom, hogy mindenki ilyen randomokat kapjon challengeben mint én most. Lexington 11 perc. Mint a végére kiderült, olyan jól elbeszélgettünk, 212ezres DPS-el a legkisebb voltam
-
pzstm
titán
Update 1.1: Incursions - Patch Notes (OFFICIAL)
nagyon kellene, hogy közös legyen a crafting material
-
pzstm
titán
válasz
[hun] warhea #11372 üzenetére
hát nekem is másfél órámba telt....................
igaz 3 karakterrel
-
pzstm
titán
Neiem navy mp5-N van, egesz jot sikerult craftolni, viszont emlekeim szerint division teches (szinte biztos)
60 feletti loszer van a tsrban, one is none talenttel(ami gondolom alap, hogy aki teheti hasznalja), egy shotis 2/3 tarbol siman megfekszik challenge modban, mindenfele buff vwgy egyebek nélkül
Probanak ajanlott mindenkeppen, mivel rpm lassabb mint vectornal de joval tobb tolteny van egyszerre nálad
-
pzstm
titán
Minden egyedi neves HE fegyver fix talentes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest