- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz
Gtaati #31150 üzenetére
Ha van csapat akkor természetesen ez a recept, de ő szólóan tolta. Szólóban mindenkit lelőnek 4v1-ben. Onnantól vérmérséklet függő, hogy visszamegy-e az illető megint meghalni.
Én vissza szoktam
Csapatban jobb móka, múltkor a speed hackerekre is visszamentünk, többször le is lőttük valamelyiküket, de egyből fel is állt, akkor jöttünk rá, hogy nem csak speed hack-et használnak, és mentünk másik szerverre.
Remélem az 1.6-tal tényleg lesz ban hullám, és ezek eltűnnek.Azt is hozzá tenném, hogy az esetek nagy többségében nincs csaló a szerveren, de néha ki lehet fogni, ha az ember sokat DZ-zik.
-
VTom
veterán
válasz
plus44 #31146 üzenetére
Azt örömmel hallom, hogy 3x is lelőttek, mert ezek szerint büszkeségből visszamentél még 2x
Nálunk lassan már bevett szokás lesz, hogy ha meglátjuk a bal alsó sarokban, hogy xxxx.RU killed akárki, akkor szervert váltunk.
Bár általában egyszer bepróbálkozunk náluk.
Lvl 14-esként egyébként inkább csapatban DZ-zz, vagy DZ1, DZ2-ben lehet inkább szólózni, ott könnyebbek a mobok, és kevesebben is vannak.
-
VTom
veterán
válasz
micafighter #31135 üzenetére
"van még kulcsos láda, amihez a kulcsot a mobok dobják."
Sok játékos is fel szokta ajánlani...
-
VTom
veterán
válasz
akoska07 #31129 üzenetére
Ez nem rosszul van fordítva? Nem minél messzebbről találsz, annál magasabb a védelem?
Egyébként nem tudom mennyire életképes, mert így leírva jól hangzik, de a játékban nem tudsz úgy PvP-zni, hogy egy sniper kempel valahol, és messziről fedezi a többieket. A PvP a való világban inkább olyan, mint ami szombat éjjel volt
PvE-re jó lehet, ha a négyes csapatban van esetleg egy ilyen tag.Macskanadrág meglett?
-
VTom
veterán
válasz
szaszaboy0 #31105 üzenetére
A háromból csak egyet tudsz átpörgetni, de azt többször is.
-
VTom
veterán
válasz
SkyS1gn #31084 üzenetére
Engem ez az ordibálós, mutogatós, mindent túljátszós stílus és az "én aztán most hű de megmondom ám a frankót" fajta szubjektív megítélés az alsó tagozatra emlékeztet.
A fejlődés, és a PvP az end game cél.. Mi más kellene még?
Mint írtam, nem mindenkinek jön be ez a játék. Aki nem szeret farmolni, agyalni, szetteket próbálgatni, utánanézni, és egymás ellen játszani, annak nem való. Aki viszont szereti ezt, annak egy páratlan hangulatot teremt, és óriási élményt ad a játék. De négyes csapatban az igazi.
Ha ez elkap, akkor viszont egy borzalmasan addiktív játék kerekedik belőle
-
VTom
veterán
válasz
SkyS1gn #31079 üzenetére
Kb. annyira erőltetett ez a műsor, mint amikor a stand uposok égetik a celebeket..
Fikázni én is tudok mindent, főleg ilyen alsó tagozatos stílusban, mint ez az idióta. Meghallgatnám a véleményét, hogy egy lövöldözős RPG elemekkel tarkított játékban mit vár azon kívül, hogy mindenkibe sok lőszert kell belelőni.Gondolom neki a Diablo III sem tetszett, mert sokat kell nyomkodni az egér gombját..
Tény, hogy rontottak a játékon a megjelenés után (már nem emlékszem melyik) patch-csel, de az 1.4 óta szerintem jobb, mint új korában, ez látszik is a játékosok számából.
Van akinek tetszik a játék, és van akinek nem. Nekem 266 órám van a játékban, és még egyszer ennyi tuti, hogy lesz, még nem csináltam meg 2 Incursion-t, és a Survival-lel csak a PTS-en játszottam, plusz idén jön a második SP ami nálam tuti vétel.
Meg egyébként is vissza kell még szerezni Ákoska zöld macskanadrágját!
-
VTom
veterán
válasz
micafighter #31047 üzenetére
Azért csak legyűrtük hárman.
Ma sikerült egy random oroszt kifognom, ketten mentünk, rendszeresen ránk jött két srác, mikor lelőtTEM őket, az orosz odajött, és elmondta nekik, hogy fák jú bíccs.. Ki is dobtam a p*csába.
-
VTom
veterán
válasz
#81556480 #31044 üzenetére
a térképen látsz egy csomó küldetést, azokat csináld végig, abból derül ki a sztori, és közben fejlődsz.
Ha végig vitted, és 30-as szintű lettél, akkor indul az end game content: napi küldetések, high value targetek, incursion-ök, ha van SP-d akkor underground, survival, és persze az isteni DZ (ez már 30 alatt is mehet)A téma összefoglalóban találsz tanácsokat új játékosoknak, ami elég sok hasznos információt tartalmaz.
-
VTom
veterán
válasz
micafighter #30993 üzenetére
PxC-ből fegyver talent-et is kalibrálhatsz pl. ha van még olyan, amivel nem vagy megelégedve, vagy vehetsz tervrajzot, cuccokat ha ma a hajnali egy órás váltással lesz valami jó cucc.
-
VTom
veterán
válasz
micafighter #30251 üzenetére
Tudom, de én személyesen neki címeztem
(#30252) demmer123 DZ06 vendornál lehet venni egyet, ha a szett miatt kell, de elég szar.
-
VTom
veterán
válasz
akoska07 #29585 üzenetére
Én is ebből vagyok milliomos
Barrett mellényt feladtam már, inkább DZ-zek. Ha hetente egy dolgot rudok használni, már örülök.
Ráadásul a kalibrálás is szivat, az m4-re nem adja be a halálost, és már csak egyszer kalibrálhatom. Már nem merem megpróbálni.
Nehéz ez a játék. -
VTom
veterán
válasz
micafighter #29564 üzenetére
Igen, de a DZ egy PvP terület. Gyorsabban jönnek a cuccok, de többet kockáztatsz érte. Szerintem ez így van rendben. Régebben a jobb cuccok csak DZ-ben estek, az tényleg nem volt fair dolog, mert rá oltál kényszeríve, hogy PvP-zz. Most már PvE-n is tudsz szépen fejlődni, de azért az igazi mégis a DZ szerintem
Egyébként meg egy kis leleményességgel könnyebben lehet farmolni, nem muszáj beleállni mindig a harcokba.
-
VTom
veterán
Azt felejtik el sokan, hogy az igazi end game content az a DZ és a PvP.
Lehet farmolni, gearelődni, fejlődni, de a PvE-re gyakorlatilag felesleges, a lényeg, hogy azért építs minél erősebb karaktert, hogy a PvP-ben más játékosok ellen legyél erősebb.
Ha csak a PvE érdekel, akkor a napi küldikkel, PvE bossokkal, daily, weekly HVT-kel tudsz fejlődni, viszont akkor elég repetitív lesz a játék.(#29555) Bocy18 Póbáld meg, hogy kikapcsolod az in-game overlay-t Uplayben, és mindig a Uplay play gombjával indítod a játékot, nekem ez megoldotta a laggolást anno. Egyébként néha még előfordul, de akkor a csapatban mindenkinél, így azok szerver oldali problémák szoktak lenni.
-
VTom
veterán
válasz
akoska07 #29530 üzenetére
Igen, ez így van sajnos.
Ezért is kérdezte tegnap a feleségem, hogy szombat este kinek kiabáltam a mikrofonba, hogy fákjú, mert felébredt ráNagyon összeszokott társaság kell ahhoz, hogy külön cspatban lehessen rouge-ra vadászni. Az meg alap, hogy nem ugrunk be tűzvonalba, hacsak nem akarjuk lelőni az adott játékost is a jutalomért
-
VTom
veterán
válasz
cyberkind #29250 üzenetére
Igen. Jöhet bossoktól, lezárt csomagoktól (Amiket árusoknál is vehetsz) a terminálban a fegyverárusnál zöld csomagból, bossok melletti mobokból, igazából bárhonnan, ahonnan loot esik. Játékosokból is
A teljes szettet elég nehéz összeszedni, most valami megint csináltak szerintem a loot-tal, mert mindenki panaszkodik, hogy semmi normálisat nem dob a játék. Én úgy vettem észre, hogy vannak napok, mikor 2-3 jó cuccot is dob, és vannak napok amikor az ég világon semmit.
-
VTom
veterán
válasz
cyberkind #29241 üzenetére
Én elektronikából pakolnék még DPS-re.
Meg a stash-ben nézz körül, hogy nincs-e egy szettnyi cuccod valamiből (4 egyforma) és ha van, akkor lehet próbálgatni, mit tud(#29242) CactuS Ez nem általános, ma ingyen adják az Assassin's Creed III-at, szerintem azért hasaltak el a Ubi szerverei. Nálam most már jó.
-
VTom
veterán
válasz
vegitossj7 #29225 üzenetére
Akár mg meg is érheti, csak legyen benne map bővítés. Central parkról is olt szó pl., meg az eredeti E3-as bemutatóban ha jól emlékszem teljes NY térképet mutogattak..
-
VTom
veterán
válasz
Snip3r_HUN #29190 üzenetére
Ezt nem azért írta ki a játék, mert már telelőtted ólommal? Nézd, el sem bírja lábon, négykézláb mászik..
(#29186) Snip3r_HUN, (#29187) RECSKA: elsőre félreértettem a kérdést, nem esett le, hogy az alpha szettre vonatkozik. Én nem azt a szettet használom.
-
VTom
veterán
A játékkal kapcsolatos élmények kitárgyalása, a poénos képek ("chillin' with the LMB", a mai napig röhögök rajta, ha eszembe jut) vagy a játék közösség építő erejéből fakadó hülyéskedés szerintem ugyanúgy hozzá tartozik a játék témájához.
Azzal sem értek egyet, hogy az újak nem kapnak segítséget, aki ide tévedt, az kapott tanácsot, még ha az összefoglalóban is benne volt az infó, de akár még a játék megvásárlához is kaptak tippeket páran.
De akkor felteszem a kérdést:
mi számít ON hsz-nek a Division topikban? Miről kellene beszélgetni? -
VTom
veterán
válasz
Csoffadalom #28964 üzenetére
Akkor szerintem is, eléggé bosszúálló fajta játék
Pl. ha én valakit lelövök, akkor előbb utóbb valaki lelő engem is.
-
VTom
veterán
-
VTom
veterán
Hú srácok, napközben nem tudtam ránézni a topikra, most állok neki, látom lesz mit végigolvasni, pufin lekvártó Darth Vaderig van itt minden
-
VTom
veterán
válasz
cyberkind #28646 üzenetére
A survivalben egy szál pisztollyal kezdesz, egy hóviharban. Gyűjtögetni kell, meg kraftolni ruhákat, fegyvert, páncélt, szűrőt, hogy ne fagyj meg, és be tudj menni a DZ területre, ahonnan ki kell menekíteni az ellenszert. Lehet csapatban, ez esetben osztozkodni kell a looton, vagy egyedül, vagy akár pvppben is.
Úgy emlékszem dobnak a mobok lootot, de a halott ügynökök mindenképpen, nekik az összes cuccuk ott marad. -
VTom
veterán
Várjuk szeretettel, mert két deltám is olt az előbb
Egyébként egész jó cuccokat dobál, kb. két óra játék alatt 253-as vagyok, már csak egy jó elsődleges fegyver kell a 256-hoz. (nincs pxc, elvertem mindet)
Úgy vettem észre, hogy szinte minden arany cuccon van mindenféle hasznos talent, vagy ez csak nekem új?
Alig tudtam válogatni.
-
VTom
veterán
válasz
Darth_Revan #27843 üzenetére
Én plusz 1 FPS-t nyertem a frissítés óta
Viszont inaktív a fényerő állítás a játékban, és nVidia driverből nem tudom ráerőltetni a v-sync-et, csak a játékban tudom bekapcsolni.
Mást egyelőre nem tapasztaltam. -
VTom
veterán
-
VTom
veterán
válasz
venomka1 #27506 üzenetére
Uplayben kacsold ki az ingame overlay-t, és mindig uplay-ből indítsd a play gombbal, nekem ez oldotta meg az FPS ugrálást, mondjuk nekem ennyire durva drop nem volt.
Azóta csak néha csinálja, amikor server oldalon van gond, szóval 100%-ban sosem lesz megoldva ez sajnos.
-
VTom
veterán
válasz
Snip3r_HUN #27498 üzenetére
Ez mostani kép? Akkor ezért nem reagál RazoR a skype-ra
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #27189 üzenetére
Nekem a patch hetén potyogtak talicskaszám a jó uccok, mióta összejött egy valamire való alpha szett, hozzányúltak a loothoz, így most csupa olyan dolog esik, ami nem kell..
Az 1.5-ig már én is csak a pénzre, pxc-re megyek rá, másra nincs értelme már.
-
VTom
veterán
válasz
F.B.I. #27173 üzenetére
Nem ennyire egyszerű, a fegyvernél számít az alap sebzés, az RPM, a tárkapacitás sem utolsó, és nagyon fontos a képesség és a talentek, amiket tud.
Ezek mind meghatározzák, hogy jó-e a fegyver, és akkor még a kiegészítőkről nem is beszéltünk.A DPS egy számolt érték, azt is sok minden befolyásolja, kritikus esély, plusz sebzés, minden.
-
VTom
veterán
-
VTom
veterán
válasz
Snip3r_HUN #27075 üzenetére
hahaha, mint Jockey Ewing kezdő kútfúró korában
Egyszer bement, azóta meg ki se akar jönni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest