-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szokás szerint cache-lődnek a szerverek, mindig nagy a lag nagy frissítések után.
HVT hetiket próbálta már valaki? Az hogy dobálja a lootot?
-
válasz
Csoffadalom #27568 üzenetére
A PTS egy teszt szerver, mivel kedden jön az 1.5 patch, nincs mit tesztelni, hétfőn már leállították.
Elég sokszor volt szó róla a héten, nagyon lemaradtál
Játssz a rendes játékkal.
-
válasz
Snip3r_HUN #27459 üzenetére
PC-n kontrollerrel volt, asszem 1.4 óta kikapcsolható menüben.
-
Sealed cache-ket nyissátok ki, mert nem skálázódnak 256-ra (adjátok el a tartalmát, úgy lesz pénz 256-os sealed cache-t venni
)
-
válasz
Anonymus23 #27200 üzenetére
-
14:00-tól újra él a Survival és holnap le is kapcsolják a PTS-t, gyorsan észbe kaptak
-
válasz
Snip3r_HUN #27038 üzenetére
Uhh, instant buy, köszi!
-
válasz
sniperboy78 #27032 üzenetére
Sajnos mi nem tudunk, mert magasabb gear score-ral rendelkező sessionbe rak a játék. Viszont ha nem találsz itt vagy esetleg discordon hozzád hasonló szintű társat, csinálhatsz nyugodtan matchmakinget, ki lehet fogni normális csapatokat.
-
válasz
CactuS #27025 üzenetére
Szia!
Sok minden változott, DZ-n kívül is kapsz sok helyen jó lootot, nem kell bemenni, ha már 30-as szintű vagy.
Steam verzió csak akkor érdekes, ha mindenképpen ott akarod a játékot látni a fiókodban, amgy bőven elég a uplayes is. Season Pass/DLC hozzáad a játékhoz, nélküle is el lehet lenni, de ha jó pénzért hozzá tudsz jutni, akkor érdemes megvenni.Csalók most is vannak DZ-ben, de már nem olyan vészes a helyzet, mint 1.3-ban, amikor a superman NPC-k mellett csak úgy lehetett érvényesülni.
Amúgy ez mindig is looter ARPG lesz, szóval a loot grinding megmarad, főleg 1.5 patch után, amikor jön újabb szintű gear.
sniperboy78
Érdemes, mert jobb cuccokat találsz ott 30-as szintig is biztosan. De ha végigmész a küldetéseken és eléred a 30-as szintet, utána is csinálhatod, csak magasabb nehézségű területre kerülsz, felszereléstől függően. Bár 30-astól meg elég sok PvE területen tudsz jó lootot szerezni. Úgyhogy bármit választasz, most az 1.4-es patch után mindenhol jól jársz. -
Este fél 11-től úgy farmoltuk DZ6-ot, hogy kb. 5 percenként újraéledt minden, divtech ládák, sealed cache ládák 10 percenként, tök üres volt a szerver. Mindenki PTS-t nyomott?
Olyan cuccok potyogtak, amiket eddig csak hírből hallottam, nálam még nem jártak, viszont ez a 9-es kimentés, meg 30-as kimentési stash méret még mindig nagyon kevés...
-
Van ugye a Dark Zone Police (khm
), akik vadásszák a rugókat. És akkor vagyunk mi, akik heti 2-3 alkalommal órákon át gyűjtjük a DZ-ben a túléléshez szükséges felszerelést és amikor előlünk elvisznek egy utánpótlást, akkor kicsit morcosak szoktunk lenni:
Mivel mindegyik tele van hülyeséggel, mert már elég fáradtak voltunk, ezért levezetőnek egy kis flashmob a Times Square-n
-
válasz
Garsza #26783 üzenetére
De ez minden loot alapú játékban így van: nő a pontszám, mész a jobbra, addig meg abból hozod ki a maxot, ami van. Akinek ez unalmas vagy nem találja benne az értelmet, annak nem való ez a játék típus
Ennyi erőből fél év múlva már kettővel nagyobb kategóriás cuccok lesznek, addig ne játsszunk?
-
Véletlenül bementem egy fertőzött területre, feléleszteni egy játékost, erre pont meghalt, ott volt a sok loot, felvettem, erre én is elestem
Tier 4 armor (58,61%) Tier 5-ben ennyi:
Mondjuk le tudtam lőni egy lila turretes gépészt kispisztollyal, meg találtam melegedőket, 2 élő játékost, akik már kifosztottak minden ládát előttem, kajám pl. nem volt és már elkezdtem fertőződni is
Izgalmas lesz, be kell magolni a térképet.
-
válasz
TommyS_27 #26600 üzenetére
Az tetszik nagyon, hogy a 4-es csapat 4 felé esik és újra meg kell találnotok egymást (nincs térkép, csak pulse, ha kraftolsz magadnak majd). Közben összeállhatsz idegenekkel, vagy mehetsz tovább egyedül. A lényeg, hogy a PvE területen sem lesz elegendő gyógyszer mind a 24 játékosnak, úgyhogy lehet egymás elől lopni
-
24 fős lesz a PvP és a PvE zóna is, a kimentésnél meg valami nagy boss vagy ilyesmi, szóval akár túlélős raidnek is fel lehet fogni.
Szerintem ebben tényleg van sok jó ötlet, még ha egyszerűnek is tűnik az "éld túl" alapgondolat.
-
Google Earth túra a valódi DZ-ről.
-
-
válasz
Hegyirabló #26187 üzenetére
Szia!
A béta elvileg simán futott medium/highon 1080p-n (https://youtu.be/1IfMIBn9ISU) szóval igen.
-
-
válasz
Anonymus23 #25937 üzenetére
Át kell mentened saját drive-ra és ott tudod szerkeszteni, ezt írja is a srác
-
válasz
Anonymus23 #25934 üzenetére
Néhány kalkulátor, összefoglalóba is mehetnek
Shansation's Division 1.4 Build Planner & Tools
The Division Skill Calculator 1.4Arnikusz #25926
Már stamina mod tervrajz van ott 33-as (többi nem tudom maradt-e). -
válasz
Anonymus23 #25623 üzenetére
-
Ó, ne aggódj, sokan vagyunk még így. Én tegnap 41%-kal kezdtem, nap végére 1 térdvédőt tudtam cserélni, amin az előző 1100 armor helyett már 2364, így lett 49%, de mivel nem lineárisan növekszik, ezért elég nehéz lesz elérni a max. 70-et. A lényeg, hogy nézd meg a mostani cuccokon mekkora az érték és mennyi lehet a max és olyat próbálj túrni a lootból/kalibrálni illetve a ruha modokon is armor legyen ezentúl az egyik tulajdonság.
Tegnap 2 supply dropból 0-t sikerült elhozni, az elsőnél lenyúlták az épp leesőt előlünk, a másodiknál meg jött az N1 gank squad DZ5/6-ban és miközben lőttük az NPC-ket hárman, hátulról bedaráltak
Innen látszik, mennyire gyenge az a 40% körüli armor még... De majd alakul, meg mindenkinek alakítanie kell a geart, mert még nem igazán haszánlható. De legalább van mit tenni!
A heti HVT-k viszont rengeteg zöldet és sárgát dobnak, igaz meg is kell küzdeni értük, hárman elég nehéz volt, buktunk is többször a legnehezebbekből.
Sima mobok PvE és PvP területen is ontják magukból a zöld cuccokat, nagyon gyorsan tele van minden tárolóeszköz
Challenge, Incursiont majd négyesben kipróbáljuk, holnap talán.
-
-
Kispajtások, hajrá, 1.4-re fel!
-
-
-
válasz
TommyS_27 #25110 üzenetére
4 óránként, már csökkentették, mert nagy volt a zúgolódás.
Amúgy, ha ma zárták a PTS-t, akkor még a héten tuti elemzik kicsit és talán beadják a Sony/Microsoftnak valamikor a véglegest, abból legkorábban (tippre) jövő hét kedden lehet élő patch. De legkésőbb jövő hét csütörtökön már biztosan kihozzák, "vége" októbernek azon a héten, 31-én elég nagy pofátlanság lenne kiadni
Amúgy előbb is lehetne belőle valami, ha mondjuk ma kész van nekik, 1-2 nap alatt ellenőrzi a Sony/MS, és akkor mondjuk péntektől beélesítik, de ez tényleg csak a legelső időpont, ami lehetséges és nagyon kicsi a valószínűsége (hacsak nem titkolóztak és hagyták tovább futni a PTS-t).
-
Kicsit rendbe raktam a játékos listát, kiemeltem azokat, akik már kitöltötték és aktívan játszanak.
Akik még nem, hajrá, hogy az újonnan érkezők is tudják, kit érdemes felvenni uplayen vagy kivel tudnak majd játszani.PC játékos lista (összefoglalóban is megtalálható)
-
válasz
pottyoske197 #24903 üzenetére
Ez csak spekuláció, de van esélye, hogy jövő héten elstartol. Igazából bug fixek hiányoznak még illetve a mostani verzió tesztelése, plusz az, hogy mikor hagyja jóvá a Sony/MS a patchet a konzolokra. Persze, befejezhetik hétfőn vagy szerdán is a PTS-t, nem tudjuk (szerintem még ők sem, max. tervezik
)
Az biztos, hogy mivel most megint balanszoltak, ismét jóvá kell hagyatniuk a két céggel, ami azért eltart pár napig. Pedig látszott, hogy próbálták már az 1.4 változásokat blogpostok formájában közölni, nagyon készültek a kiadásra, de tuti közbeszólt a "Week 3 too easy" videópárbaj és nem akarták úgy hagyni. De talán már nem húzzák október utolsó hetére, bízzunk benne.
-
-
válasz
Darabokra #24731 üzenetére
Nekünk (500-700-1000+ óra játék után) tűnik kevésnek, amúgy korrekt. Ne várj tőle egy GTAV szintű történetet, de egész jó lett így is a sok fő- és mellékküldetés. Mi ezért is hiányolunk még belőle/hozzá ilyen tartalmat, amit egyelőre az első DLC sem hozott sajnos, bár az Undergroound is egész különleges élmény az első 15-30 szinten, utána már nagyon belassul az szintlépés és monotonná válik.
-
válasz
Darabokra #24720 üzenetére
Az a multi igazából egy max. 16 fős szerver, ahol vannak adott területeken NPCk+bossok, azokat lehet farmolni (vagy azt sem kell
), közben lehet másik játékosokat abuzálni. Jelen formájában nem annyira multi jellegű, nincs nagyon cél, normális verseny, ranglista, sok a cheater stb.
Igazából még a co-op játék nagy élmény, amikor négyen (hárman-ketten) csapatban játszotok, akár PvE (küldetések, Underground DLC, Incursion, napi-heti HVT) akár PvP (DZ) területen. Utóbbi mondjuk sokat hozzádob a "veszélyei" miatt.
-
-
-
PTS Week 3
Recovery Link DZ (csapat nélkül)
Manhunt egy másik pro csapattal
(Zene: Metallica, Korn új albumokról)
-
válasz
nyamsas #24622 üzenetére
Normalizálódni fog, minden héten játszottunk több órát PTS (pre 1.4) DZ-ben, amíg nem találkozol hackerekkel, teljesen egyenrangú a harc, édesmindegy, ki miben van, nincs nagyon OP fegyver meg skill sem ott most, max. egyik-másik kicsit jobb. Tehát annak ellenére, hogy nem csinálnak kifejezetten semmit a PvP résszel, a sok változás eléggé balanszolja azt is.
Szóval el lehet felejteni a pár mpig tartó MP7 darahullámokat vagy az M1A smart cover one-shotokat, nem lesz ilyen, egy G36/AK-val is le tudsz végre szedni szinte bárkit, aki nem cheater. Főleg ha elnyomtok közben egy Tactical Linket, ami viszont sajnos annyira erős lett, hogy nem igazán értjük, miért nem nerfelték még. Mondjuk cserébe a Recovery Linket is lehet ellene használni, már ha marad ideje elnyomni az ellenfélnek
És akkor a Banshee szetről még nem is beszéltem.
Tényleg csak az anticheater program hiányzik, illetve én még kiszedném a gránátokon kívül az összes skillre épülő "sci-fi" opciót is, mint sticky, smart cover, stb., hogy tényleg csak a tudáson múljon az egymás elleni harc. Bár a nerfekkel ezek sem szólnak már bele annyira a játékba, mégis zavaróak néha.
-
Caduceust betörhetitek, kicserélik rajta a Coolheadedet és nem lesz többé azon.
-
válasz
#35434496 #24355 üzenetére
Ezt már olvastam discordon is csak nem értem
Janesz kérdezte, hogy lemegyünk-e a metróba, mi (Szatyor is) meg mondtuk, hogy maradunk ott, mert könnyebb leszedni 2-3 embert folyamatosan. Erre szatyor kirohant (előtte 1 óráig hallgattuk - mert már régóta ment az a 10-16 fős háború -, hogy nincs ennek a PvP-nek így semmi értelme
) és nyilván meghalt. Hiába mondta, hogy 2-t leszedett így, csak azt nem nézte, hogy közben mi is lőttük bentről azt a kettőt. Amikor meg vissza kellett volna jönnie közénk, akkor meg kint lövöldözött... Szóval az az otthagytátok nem teljesen fedi a valóságot, a kert sokkal jobban védhető, mint a kimentés nyíl terepe, ahogy kimentünk onnan, bejött 3-4 játékos és simán leszedtek. Nem vagyunk egymás hátára tapadva általában
Az amit ti csináltok, tőlünk távol áll, csak már sajnos elrontottátok szatyrot is
-
válasz
#35434496 #24342 üzenetére
Ilyen háborúk mennek PTS-en (még több nevetéssel és sajnos akadással):
Persze előtte még volt egy-két cheater is, akikkel próbálkoztunk DZ5-6-ban, na őket nem lehetett leszedni, viszont nekik oldalról futva sikerült egymás után hármunkat is 2-3 lövéssel AR-ből... Remélem, 1.4 után ráfekszenek a cheater kérdésre, mert úgy megint nem sok értelme lesz a PvP-nek (részemről most sincs, de hát ez magánvélemény, szórakozni el lehet vele
)
-
DZ NPCk gyengék lesznek a max. geareseknek, de ezt már elmondták sokszor, cserébe lehet nyomni a PvP-t, mert nem lőnek le közben.
PvE zónában meg a nehezebb nehézségi fokozaton okosabbak lettek, pl. baseball ütősök gyorsabban rohannak rád, több NPC jön, stb.
Az, hogy a toughnesst még növelni kell most, a játék része, legalább van még hova fejlődni. Az elektronikát meg rendbe kell rakniuk, mert nincs értelme halmozni egyelőre. Ezen kívül a solo gameplay kiválóan egyensúlyozott lett, simán játszható ezentúl, még DZ-ben is, a co-opra meg ott vannak a különböző - most már használható - gear setek, szerepek.
Amikor nehéz volt a játék, az volt a baj, amikor meg könnyű és van loot, az
Olyan sosem lesz, hogy mindenkinek jó legyen
Ráadásul most egyértelműen több hiba derült ki a karakterek beimportálásával, de látszik, hogy a PTS csak egy kijelölt út, fognak változtatni és javítani rajta a véglegesig.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Nintendo Switch
- Autós topik
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest