- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
válasz
hitvanyalak #18970 üzenetére
A jobb alsó sarokban van egy Loading indikátor/animáció. Ameddig ott van, addig nem töltötte be teljesen a textúrákat a játék. Ilyenkor a legbiztosabb megállni és megvárni, míg kész a betöltés.
-
bunfi
őstag
válasz
Brownage #18827 üzenetére
Furcsa is lett volna ha sikerül megértened, hogyha van anticheat nem az a helyzet áll fen, ami most van. 3 hónap alatt sikerült megoldaniuk, aminek az első naptól kezdve így kellett volna működnie, ha nem jobban. És akkor nem kellett volna ezt a burkolt monológot lefolytatnod az elején az állítólagos hülyeségemről. Az meg külön vicces, hogy a jelenleg működő, nem algoritmikus alapokon nyugvó, külsős céghez (?) kiszervezett "anticheat" is csak az után került alkalmazásra, mikor már nem lehetett a szőnyeg alá seperni a rinyálást a közösség részéről, mivel elő adásban répázták meg szegény jazzenész közösségi fejlesztőnket.
A letörléssel kapcsolatban, semmi gond, nem voltam szimpatikus, nem értettél egyet a tetteimmel, álláspontommal, van ez így. Csak a szituációt találtam egy kicsit visszásnak, ezért kérdeztem meg privátban, hogy HUN-Ga-Bikát is letörölted a g€c1be?. Akkor még nem volt világos, hogy mi a gond, de most már tiszta sor, nyugodtan meg lehet mondani szemtől szembe.
A rugózás/csalással kapcsolatban pedig már elmondtam a véleményem, mindkettő arra alapoz, hogy fitogtatom az erőfölényemet, mert a játék felépítése erre ad lehetőséget/semmi következménye nincs. Én értem, hogy ti ezt élvezitek, mert nem a "neoncső" rosszabb végén álltok vagy ha van is úgy akkor érdemben nem buktok semmit. De amikor felháborodtok, hogy az ember csal, akkor tapasztaljátok meg azt a szintkülönbséget, ami sokszor megvan ti és az általatok lelőtt emberek között. Ami ugye a csalókkal való interakció utáni kommentek hangvételéből tudjuk, hogy szintén rossz. Persze egyszerűbb dehumanizálni őket és különböző jelzőket aggatni rájuk, ilyenkor vidám arra gondolni, hogy ti is megkapjátok ezeket a jelzőket, amikor rugózni van kedvetek. Persze lehet vitatkozni, hogy ez így van, meg ennek így kell működnie stb. de azzal csak azt igazolnátok, hogyha valamit következmények nélkül meg lehet tenni, akkor azt meg kell tenni, mert épp erről szólt az, hogy szépen lassan a játékosbázis jó része csalt.
Egyébként leírtam a sztorizással kapcsolatban két dolgot, az egyik az volt, hogy nem rosszindulatból írom és én tudom ignorálni, viszont én troll vagyok ha leírom a véleményemet a gyűlöljük a játékot együtt szűklátókörűséggel azonosítva; a másik egy idézet volt ehhez a jelenséghez kapcsolódóan a filterbuborékról.
ui. vegitossj7nak: Tudom nem kellett volna, de már elküldtem, ez van
-
bunfi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #18805 üzenetére
Köszi srácok, csak 4 hónapot késtetek vele, nem gond.
-
bunfi
őstag
-
bunfi
őstag
válasz
Raulblanco #18785 üzenetére
Röviden:
-
bunfi
őstag
PATCH NOTES:
- CS CM (garantált 240-es item)
- a végtelen betöltési ciklust javították azzal, hogy oda-vissza kell váltani a nehézséget, de a végleges megoldás csak 1.3-ban jön
- Crit hit chance hard cap 60%-nál (tekintve, hogy az smg ala natúr modokkal tud többet nem nagyon értem)
- Scavenging: jelenleg nincs sok értelme end-gameben, majd jól megcsinálják 1.3-ban.
- nő majd a stash méret (1.3-ban) pontos méret egyelőre nincs, épp pattintják be a 32 megás SD kártákat a szerverbe
- LMG és Shotgun az SMGhez hasonló dedikált bónuszt fog kapni a fegyverbalansz jegyében, hogy mit azt még nem tudni. Az AR-ekről nem volt szó az összefoglalóban, pedig minden fegyverosztálynak a pisztolyokat kivéve lennie kell majd ilyen tulajdonságának.
- Datamining: kihangsúlyozták, hogy megint nem tudunk lófaszt sem, mert a szerveren is vannak ám fájlok, szóval illik nem komolyan venni (ez értelmi, nem formai fordítás volt)
- Hamish and Yannick az E3-on Masterclasst tart. Fogalmam sincs, hogy ez mit takar, de június 14-én hajnali fél hatkor a twitchen megtekinthető lesz. -
bunfi
őstag
Nem lenne rossz, ha a Ferocius-t kapjuk majd aktív talentnek és mondjuk végre kapnak a sörétesek és az LMG-k is valami kézzel fogható bónuszt (lásd. smg crit chance). Egyébként ezt is megígérték, hogy benne lesz az 1.3-ban. Az hogy mi lesz még a nagy dirrel-durral beharangozott weapon balanceban nem tudni.
(#18779) players111 Tekintsd úgy, hogy illiiillliiill az ugyanaz, mint ti négyes csapatban az egyszeri játékosoknak. Ha nekik ne fájjon, hogy lelövitek őket, akkor...
-
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #18771 üzenetére
Szürrealisztánban ez ugyanúgy megállja a helyét, mint az, hogy kiadták a játékot - ígéreteik ellenére - anticheat nélkül. Kicsit a ló egyik oldaláról a másikra, inkonzekvens.
(#18773) Raulblanco07 Én már cifrábbat is hallottam, de ugye ez olyan, hogy ki bizonyítja pro és kontra. Volt egy reddit topic a usable/forbidden "glitchekről" vagyis inkább játékmechanikákról. A Police backpack nincs és nem volt rajta.
Egyéb: 1.3-ban növelik a stash méretét 40-ről 45-re
-
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #18763 üzenetére
Mondjam a rossz hírt? De.
-
bunfi
őstag
válasz
Raulblanco07 #18749 üzenetére
"...Eli Pariser, amerikai viral-atyaúristen 2011-ben állt elő a filterbuborék koncepciójával, ami nagyjából annyit takar, hogy a közösségi web mindenkinek készít egy kis buborékot, amibe csak a vele egyetértő és őt támogató véleményeket engedi be, és minden mást kizár. Ez egyébként valahol az emberi agy működésének lemásolása: a pszichológusok megerősítési torzítás néven ismerik a jelenséget..."
-
bunfi
őstag
válasz
velizare #18746 üzenetére
Azért a craft receptek alapanyagigényei vagy a egyes tulajdonságok hard capjei nem apróságok, amit elfelejt az ember. Vagy ha már ez sem megy hibátlanul, akkor az problémás, főleg úgy, hogy nem az első eset, amikor direkt nézték hülyének az embert. Nem véletlenül asszociál rögtön a rosszra.
-
bunfi
őstag
válasz
Brownage #18708 üzenetére
Akkor ez 1:1, mert nekem az ömlengéseitek baromi unalmasak, hogy mikor hogy hányat lőttél le, meg meddig voltatok rogueok. Nem támadásképp mondom, mert én megoldom ezt a problémát úgy, hogy nem olvasom végig, csak ha már megint megy ez a fajta degenerálódás, hogy aki nem ír szépet a játékról, nem jellemzi a hurráoptimizmus az troll, spammer, "megint kezdődik" stb. akkor megjegyzem, hogy erről nézve ez meg így van.
(#18737) cain69 Igen, az megértem, hogy vannak dolgok amit nem akarnak közölni és pl. a loot table nem közlése az teljesen rendben van. Mondjuk borítékolható, hogy mivel nem tudnak elegendő infót gyűjteni a megbízható statisztikához, így marad a datamining.
A kimaradt patch notes pedig szerintem kritikus probléma. Nem olyan nehéz megcsinálni, másoknak sikerült, szó szerint a legutolsó apró f@szságok szintjéig.
-
-
bunfi
őstag
Nekem az UI bugjukat (olyat adtál el/szedtél szét, ami nem volt kijelölve és nem volt aktívan kijelölt) bánta fullos 182-es AK-m. Fierce, Accurate, Sustained + full crit hit chance, stability és HS dmg modokkal. Igazából már nem érdekel, most is 40%-ot vágtak a max crit hit chanceből és gyengítettek a skill power related skillek max bónuszán... érdekel bárkit is? Nem. Kár érte, hogy senkit sem zavar, hogy hazudnak, hülyének néznek és utána még nekik áll feljebb, hogy toxic a közösség. Vagyis ami maradt belőle.
-
bunfi
őstag
A 2 HVT heti főboss dobott 1-1 db Gunslinger Holstert. Random drop is random. TYSM Ubi.
-
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #18392 üzenetére
Nem én neveztem el így
[link]
-
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #18385 üzenetére
A Gear Cheat Sheet folyamatosan frissül, így szerintem azt célszerűbb lenne egy linkkel közzétenni.
-
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #18373 üzenetére
Erre gondolsz?
-
bunfi
őstag
válasz
Raulblanco #17909 üzenetére
Megválaszoltad a saját kérdésed: ha nem akkor azok híján játékosokat robbantgattam stickyvel, rá lehet kapni hogy egyszerre 2-3 elfekszik tőle.
-
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #17906 üzenetére
3/4 órán keresztül próbáltam anélkül 201 alá kerülni, hogy megint a crafting loopba kerülnék, de nem sikerült... Ma még majd próbálok kitalálni valamit.
-
bunfi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #17885 üzenetére
Köszönöm a linket, most már világos. Beleszámolja a másik két fegyvert, de valójában mégsem. Már megszokhattam volna, hogy a kijelzett érték 10-ből 9-szer baromság.
u.i. mindhárom fegyver 163-as volt, még mielőtt...
(#17888) Raulblanco: Nem állt szándékomban a gyengébbekre vadászni, viszont ami a 201+-ban van az kevéssé szórakoztat. Kár, hogy a kis méretű stash miatt bezúztam a 191-es set itemeket...
-
bunfi
őstag
-
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #17429 üzenetére
Óvatosan ezekkel a gondolatokkal, mert már izzítják a billogot és te is kapsz. Utána meg majd maró gyúnnyal körítve fogják a kiragadott szavaidat ismételgetni.
(#17431) duvi Kár pedig reméltem, hogy a HVT-kel felzárkózhatnak a nem szervezett csoportokkal játszó emberek, kár érte. Mondjuk meg nem lepődtem, mindig csinálják a műsort, de mindig kiderül, hogy nem úgy fog működni, lófaszt sem kapsz, nemhogy lootot.
-
bunfi
őstag
-
-
bunfi
őstag
válasz
Raulblanco #17297 üzenetére
The extraction departure timer once the helicopter arrived has been increased to 60 seconds... And many more!
A trollkodás megy tovább
-
bunfi
őstag
válasz
kovimester #17230 üzenetére
A PVE dolgok nem lesznek jók, mert ahhoz, hogy valami értelmes célpontot kapj gyűjtögetnef kell intelt, ami 110% unalom, mert egyszerű mobokat kell mészárolni. Nem értem, miért kell unalmas baromságokat csinálnom, hogy valami értelmeset csináljak...
-
bunfi
őstag
válasz
Raulblanco07 #17028 üzenetére
Hát csak nem rontanak el ennyire magától érthetődő dolgokat...
-
bunfi
őstag
- ha a vágás közben sebzés ér a timer ideje nő, tehát nem lehet survial link alatt levágni, ez valószínűlg kihatással lesz a supply drop nyitásra is (és valószínűleg minden másra is, de ez még nem biztos)
- keddről átállnak a csütörötöki resetre az ISAC.exe küldetés tekintetében (nem a weekly), a jutalom kozmetikai item lesz
- TOGGLE AIM
- tovább finomítják az "anticheatet" -
bunfi
őstag
válasz
velizare #16999 üzenetére
Ott van a 2. pontban, hogy ha ezt nem tudják megoldani akkor valószínűleg az ő megoldásuk penetráns szar. Ezt még megfejeli azzal, hogy exponenciálisan nő. Nem, maximum n-es szorzóval lineálisan, és ebben az esetben n < 6. De tekintve, hogy az adatokat nem tudták normálisan kezelni (elveszett karakterek a raid tömb összeomlása miatt) szerintem simán csak nem választottak optimális megoldást. Kár, hogy beledöglenének, ha ezt kimondanák, inkább helyette hülyét csinálnak magukból.
Egyébként egyszer monitoroztam az adatforgalmát a játéknak. A teljes betöltési idő alatt 350-600 kbyte/sec sebességgel megy a letöltés. Nem vagyok programozó, sem hálózati szakember, de bennem felmerül, hogy mi a búbánatot tárolnak rólam?
-
bunfi
őstag
válasz
Brownage #16993 üzenetére
Az a baj, hogy stat alapján csak azokat lehet kiszűrni, akik teleportoltak, rofhackeltek vagy annyira durván aimbotoltak, hogy hs % túlon-túl magas, esetleg mission timer alapján FLCM-ben. De a többiek? Akik már azok a kategória, hogy nagyon nehéz szétválasztani a jó játékosoktól, azokkal mi lesz? Mert ezután sokkal "okosabban" fognak csalni... de attól még ott lesznek...
-
bunfi
őstag
Miért nem lesz nagyobb a stash fejlesztői magyarázat és egy másik jaték fejlesztő reakciója. Valamint a valószínű rideg valóság.
-
bunfi
őstag
válasz
Raulblanco07 #16887 üzenetére
Ha szerencséd van Ezzel elmondtad a DZ lényegét.
-
bunfi
őstag
válasz
Brownage #16874 üzenetére
Az Overwatch az fix 6v6, nem pedig valami, ami/ahogy sikerül. Ott nem penalizál a játék ha meghalok és a felszerelésemet sem végeleláthatatlan, a random generátorral folytatott harc során szerzem meg és nem vehetik el sem azt az itemet, amit órák tucatjai során próbálok megszerezni. Sőt ott item management sincs. Nagyon nem egy kategória a két játék. Mellesleg ott rövid úton megoldották a csalás problémáját is, permaban és nem kézzel, sőt az anticheat mellett aktív prevenció is van.
A többire pedig nem kívánok reagálni csak annyit, hogy amikor még az elején megkérdezték, hogy csak és kizárólag csapatban lehet-e játszani a játékot egyértelműen és felreérthetetlenül kimondták, hogy NEM. Ehhez képest a szánalmas egyjátékos kampányon kívül SEMMI nem működik egyedül. Akkor mit is kellene megértenem? Azt, hogy hazudnak, hülyének néznek, de mivel neked/nektek ez tetszik, akkor értsük meg, hogy ez jó? Kár, hogy ez így működik...
-
bunfi
őstag
válasz
Brownage #16867 üzenetére
Legutóbb 94 1/3-ról buktam vissza 93 és félre mert üldöztem egy Rogue csapatot. Plusz a 60k dz credit. Nem szarom magam össze és fasznak sem neveztelek. Csak az, hogy mekkora a populáció, és milyen gearben van, az random. Na itt kezdődik a gond, többet számít a random, mint kellene.
Magam részéről vagyok annyira "korrekt", hogy mindig a bosst ölöm meg utóljára és ha látok váalaki, hogy erre jön vagy látom a sportboltnál a pulse után, hogy a környéken van, megvárom.
Nekem az a bajom, hogy a játék nem lehetőséget ad, hogy DZ-zek, hanem kényszerít rá. És egyre jobban kényszerít rá, mivel Clear Skyból sokkal lassabban lehet gearelődni, mint a DZ-ből és a Blueprintek miatt pedig egyértelműen rá vagyok kényszerítve. De mivel több érvem nincs, és úgy is ki lesz emelve, hogy ezt mindig is ilyennek tervezték, inkább befejezem a vita és a konfliktus generálását és elnézést kérek.
(#16865) cain69 Pont itt van a probléma, hogy nem tisztázott, hogy mikor lesz rogue, mennyi ideig tart levágni a kötélről a cuccokat és nagyon egyszerűen legriefelhető.
-
bunfi
őstag
válasz
velizare #16861 üzenetére
Az ilyen a természet mellé szúrtam be a mondatot, gyors szerkesztésben. Már vártam egyébként, hogy ha valaki kifejti abbeli nemtetszését, hogy ő a virtuális világban nem (sem) kíván opportunista (az én olvasatomban gátlástalan) lenni, akkor ő egy crybaby, whiner stb. A netes "kutúra áldása" ez a nemtörődömség (ez-csak-net-LoL). De valahogy nem tudom megszokni...
-
bunfi
őstag
válasz
kovimester #16859 üzenetére
A Clear Sky remélhetőleg. Örülök, hogy 1 hónap alatt leszűrték, hogy nem kéne elzárni a max. level geart. Meg megint kezdhetem elölről a gearelést, mert 2 hónap alatt kétszer nullázták ki a progressiont.
-
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #16851 üzenetére
Eddig is ez volt az irány. Sokan nagyon örülnek neki, hiszen milyen jó lesz a gyengébbeket legyalulni, majd tapsolni. Aztán amikor ugyanez az erőviszony különbség megvan köztük és a csalók között, akkor elkezdenek hisztizni, hogy ez tarthatatlan. Hiába, ilyen a természet. szerk. lásd cain69.
Egyébként a kötélvágással kapcsolatban még nem tisztázott, hogy melyik pillanatban "tagadod meg a Divíziót", mert ez komoly problémákat szülhet, amikor látod, hogy fut a kötél felé és neked kell lőnöd először, így te magad válsz célponttá. Ezt is szét fogják griefelni.
A célpont levadászós küldetésben bízóknak pedig az a rossz hír, hogy egy új fajta valuta, az Intel mögé lesz bezárva a dolog, tehát intelt kell gyűjteni és 5-10-15 intelért lehet "kiunlockolni" a küldetést. PvE nerf for the win. De ez van.
-
bunfi
őstag
válasz
kovimester #16833 üzenetére
Ne vedd fel, felém irányult az irónia.
-
bunfi
őstag
-
bunfi
őstag
válasz
Brownage #16520 üzenetére
Nincs. Egyébként játszottam egy órát és nem találkoztam csalóval. Tehát a játékban nincsen csaló, ééértem?!
(#16521) SEMY Sajnálom, hogy így kib*sztak veled aljasul, de nem tudlak bíztatni a support segítőkészségét illetően. Ha más helyen is használtad azt a jelszót, akkor azonnal cseréld le.
-
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #16499 üzenetére
Igen, tehát nem kell toronyóra aranylánccal, de azért az alapanyag inkább sértés kategória. Egyébként most néztem Storeban € 39,99. Ami azért egy icipicit húzós, főleg úgy, hogy diszkriminálnak, mert nincs xboxom.
(#16501) FaTHI ITT
(#16496) [hun] warhea Ennyi erővel a kapu, az ajtó és a bejárat szó is teljesen és tökéletesen ugyanazt jelenti. Nem, ők csalók, nem használnak ők ki semmilyen biztonsági rést egy hálózatban.
-
bunfi
őstag
válasz
kovimester #16491 üzenetére
Jól mondod, nem hacker. Mert a hacker az ezt jelenti.
-
bunfi
őstag
válasz
Brownage #16487 üzenetére
Volt redditen is egy srác, aki szintén beszélgetett egy csalóval és ő válaszolta, hogy ha kibannolnak legalább látom, hogy tesznek valamit a csalók ellen. Kíváncsi leszek, hogy mi lesz a visszatérő csalókkal, ha lebuknak és javít-e valamit a DZ csaló "szennyezettségén".
szerk. a #16489 szerint egyelőre nem nagyon...
-
bunfi
őstag
válasz
Brownage #16481 üzenetére
Nem mondtam, hogy megsértődtem rájuk, részükről ahogy írtad logikus.
Nem kísértem el bevetésre, sikerült velük "összefutni" és mivel már tizedszerre lőtt le, miközben próbáltam voip rangebe érni, megkérdezte, hogy normális vagyok-e. A másik csak teleportált és 8-10 mp alatt kitakarította a pitet. A harmadik csávó kisbarátjával miután nem számolta a robbanólőszerrel fénysebességgel próbált ledownolva elkorcsojázni, ami nem jött össze, mert még elvitte a splash damage. Velük mentem körbe, mikor valószínűleg reportoltak. De amint mondtam, nem nyomorított meg lelkileg a ban és én magam nem csaltam... habár nem hiszem, hogy mosdatnom kéne magam vagy bárkit érdekelne.
Főleg ahogy előadtad a "hatalmas múltadat", amilyen komoly arcnak próbáltad beállítani magadat
Hát ez van, kicsit hirtelen idióta módjára reagáltam. -
bunfi
őstag
válasz
Brownage #16469 üzenetére
Azt én is olvastam, az egyik srác is így járt, hogy nyomták az extropy-t falconon és ment a levél két hete. Nem is szólt egy rossz szót sem, annyit mondott, hogy benne van, ha más embereket szivathat szét büntetlenül, akkor ennyi neki is belefér.
Én a DZ-ben csapódtam hozzá egy-egy emberhez két vagy három alkalommal (többször is próbálkoztam, csak ők nem voltak beszédes kedvükben, hogy így mondjam), gondlom feltűnt az áldozatoknak, hogy engem nem lőnek le, ment a videó és a report rám is. Emberre nem lőttem, mint ahogy eddig is írtam, nem vagyok nagy rajongója a pvp jelenlegi formájának.
-
bunfi
őstag
válasz
Brownage #16461 üzenetére
Feltételezésem van, csak ahogy ezt sem tudta lekezelni, azt még kevésbé tudta volna elfogadni, hogy én ahelyett, hogy ide járok, berakom a képet és krvanyázok, inkább szóba elegyedtem és volt, hogy együtt játszottam csalókkal, mert engem érdekelt, hogy miért csinálják. Egyébként valószínűleg ennek lettem az "áldozata", de nem álltam le velük hadakozni, mert voltak páran akik megpróbálták és nem jutottak semmire.
-
bunfi
őstag
válasz
[hun] warhea #16457 üzenetére
Most tisztázzunk valamit. Idestova majdnem 10 éve játszom online, főszerkesztő voltam a totaltf.hu és a teamfortress.hu oldalakon, szerkesztő a battlefield.hu oldalon, aktív szervező és játékos számos kupán itthon és mint játékos a nemzetközi tornákon. És akkor most ki akarod találni, hogy csalok és megyek mészárolom a játékosokat a falonátlövő aimmal? Tényleg?
-
bunfi
őstag
válasz
Brownage #16452 üzenetére
Egy külsős cég vizsgálta és osztotta ki őket, így a Ubi supportnak nem volt módjában az okokkal kapcsolatban információt kiadni. Legalábbis ezt közölték, miután az április 29-én 18:19-kor megkapott levél után érdeklődtem. Elméletileg ma este jár le, de az alapján amit írtál kétlem, hogy ma este már játszhatnék. De majd megoldják. Vagy majd közlik, hogy most már mégsem, hanem perma lesz. Nem örülnék neki, de nem tartom kizártnak.
-
bunfi
őstag
válasz
Brownage #16420 üzenetére
Én nem irtózom a pvp-től, tekitve azt nagyságrendileg 10k+ órát, amit az utóbbi években fps-ekbe öltem, kezdve a Q3-tól az UT-n, a CS:S-en és a TF2-n keresztül a Battlefieldig. Csak az a baj, hogy a Division nem valódi pvp, hanem egyfajta nyomorék torzszülött. Ha akarsz harcolsz, ha akarsz nem... elég vicces lett volna így bfezni..
Lehet velem van a baj, de nekem nem megy fel az adrenalinszintem attól, hogy rogue vagyok, mert legalább annyira múlik a szerencsén is, mint a tudáson, hogy túlélem-e a huntot vagy nem. Abban sem lelem örömömet, hogy a blueprintekért küzdő lonereknek rontom a fejlődését, mert lássuk be, egy ember lelőni hátba, mikor "négyen vagy" nem hinném, hogy honorable action, függetlenül attól, hogy végletekig be akarják magyarázni, hogy ember embernek farkasa módban KELL játszani ezt a játékot. Teljesen függetlenül attól, hogy mennyi idő visszaszerezni az xp-t nem élvezem, ha úgy ölnek meg, hogy nem csináltam semmit rosszul csak nem volt szerencsém. Volt annyira peches sorozatom a sessionökkel, hogy négyszer léptem meg egymás után a 64->65-öt, mert mindig történt "valami".
(#16426) Brownage: Akkor te egyike vagy azoknak, akik nem a DZben élik ki a nyomorultságukat és állnak bosszút a mindennapi gondokért. De ettől függetlenül továbbra sem tartom jónak, hogy a játék azt díjazza a legjobban, ha te és a 7 másik barátod vagytok a legkimagaslóbb nyomorult opportunisták a játékban. Mert ha lehet kempelni a saferoomot, akkor miért nem kempeljük, meg miért ne röhögcséljünk és alázzunk meg másokat, vagy épp a legnevetségesebb szánalmas szituációkkal próbáljuk a másikat rogueba provokálni, hogy aztán jól lelőhessük. Ez nem pvp.
-
bunfi
őstag
válasz
Garsza #16411 üzenetére
Remélem, hogy így lesz, de ebbe még az új gear settek beleszólhatnak.
(#16412) pzstm még keresem a redditen a topicot, de ha az emlékezetem nem csal, akkor 10% mitigation 35k healthnek felel meg. (nem esküszöm meg rá)
(#16413) Brownage Aki nem akar pvpzni, azt nem kell(ene) kényszeríteni. De sajnos nagyon nem ebbe az irányba megyünk, mert továbbra is kell a dz rank a pve gearhez (blueprintek) és nincs normális alternatívája a material farmolásnak sem.
(#16414) .LnB Elmondták százmillióan a 2 bétakör után, hogy ez így nem jó. Szerintem egyébként most sem jó, mert nem látom benne a koncepciót, hogy miért kell büntetni a játékos, amikor 4v1-ben vagy 1 db M44 robbanólőszer ellen nincs esélye.
-
bunfi
őstag
válasz
vegitossj7 #16324 üzenetére
Mennyire van ez az egész sebzéskalkuláció elrontva, ha 75%-át a bejövő sebzésnek elnyeled és mégis még mindig puding vagy?
-
bunfi
őstag
válasz
Raulblanco07 #15322 üzenetére
Várom a 3 oldalas nyelvtani elemzést, melynek során bizonyítod, hogy az általam begépelt mondatok irodalmi értéke ugyan alacsony, de panaszkodást tartalmaznak.
-
-
bunfi
őstag
Volt. Nem tudom, ezért nem akarom azt mondani, hogy amiatt. Vagy valahogy megfilozofálták, mert reportolt pár orosz népi folyadéktároló edény. De nem különösebben érdekel, azok után, amit leműveltek ez már nem oszt nem szoroz.
(#15311) cain69 Én az első kérdéssel szenvedtem meg, míg rájöttem, hogy két l egy t.
-
bunfi
őstag
(#15296) cain69 12/12
Melyiket nem tudtad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Lightyear - befektetési app
- Jelszókezelők
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest