- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Snip3r_HUN #10781 üzenetére
farmolnám én is, de este 9-kor senki sem akar jönni... Hátha dobna valami jót...
-
válasz
raven84 #10773 üzenetére
hmmmm...
Add el..
Más : Öljük Dongót. Dongó megpurdél. Csatlósai megölnek minket. Valami banális hiba miatt. Újjászületünk, kiirtjuk a srácokat, feladat : Vizsgáld át dongó holttestét. De az nincs sehol. másfél óra baszakodás volt...
Tegnapelőtt random teammel 20 perc alatt lenyomtam. Olyanokkal rakott össze, akik speedrunt csináltak. 3 sniperrel irtottak. Én meg gyógyítgattam őket. Közöm nem volt a játékhoz. Azok 3-an is lenyomták volna ennyi idő alat... XD
-
válasz
Edem05 #10715 üzenetére
Tegnap ejjel Cyber77, Csipet2, Ocsocso es meg egy valag magyar ruzsozott a dz4 lerakon. Beszalltunk 1 halal elejeig. ( 5000-6000tp azert nem olyan keves, 20-30 mob... XD ).
Termeszetesen rankrohant a szerver. Cimbivel megpurdeltunk. Ujraszuletve visszaszaladok a lerakora. Full ures. Srhol senki. Es pont kozepen, ott vart engem, csakis engem egy he scar . Cimbinek valami pancel volt ott, lila. En meg mar tavolrol lattam az aranyat. Bar igy talalnek mindig. Szivesen halnek -
válasz
bendeguz76 #10689 üzenetére
Taktikusan kell.
Legvegen az ajtokba sticky bomb es dara...
-
A farm alatt a farmot ertem. Dzbe nem lehet... Kimenekitesin lottek bennunket agyon tegnap is folyamatosan...
Sok kis fasznak erre all fel. Lassan eljutok oda, hogy barki szalad velem szembe, lelovom a gecibe. Mert az, hogy jon 2 jatekos, elszalad mellettunk, majd hatbalonek a fergek, annyira nem szimpi. Nem szorakozom, fut velem szembe, es kap 1 tarat az augbol, barki is legyen az....
-
válasz
velizare #10584 üzenetére
De erted, szemben all velunk, elnyomja a skillt, lelo bennunket. Ok. 2 perc mulva talalkozunk vele immar 4en, es mindenkinek 1 tar kellett bele. Elotte agyonlottem 10 golyoval, alkor meg 50 sem volt eleg.... Biztos nem csiter. Csak vegtelen a skillje.
Ja, egyszer meg osszefutottunk vele. 3an voltunk. Elnyomtuk a skillt, gondolom O is. Es persze mindharmonkat vectorral agyonlott, 3 embert, nem egy helyen, 2x toltve... En legalabb 100 golyot beleengedtem az augbol, melynek 160edpse van. Eleterom 80e. Ugy fekudtem 3 golyojatol, mint a szar...
-
válasz
Snip3r_HUN #10578 üzenetére
Tegnap este : srac jon , ranklo. Meghalunk. Ok. Keson reagaltunk. Keressuk meg. Az orajat baszogatta egy sarokban. 10 golyo az augbol, es fekudt. Hatba, ahogy O szerette csinalni.
Ezutan megint osszetalalkoztunk vele. Szemtol szemben. 4en voltunk O egyedul. 3at lelott skill nelkul. Nem fogta az olyom. De O 3 golyoval agyonlotte barmelyikonk. A skillt elotte 2-3 perccel elnyomta, ennyi ido alatt csak nem termelodik ujra.
Kocsog sok a csalo...
-
-
válasz
VirDan #10521 üzenetére
Nekem a vectoron mindhárom talent aktív. Pontosság, első golyó növelt sebzés és valami értelmetlen szarság...
11.4 a sebzése, nem tudom mennyit lő másodpercenkét ( 22.5% gyorsítás van rajta 100-as tár mellett ) és 160eDPS felett van egy picivel. Ha felrakom a kesztyűm, ami a géppisztoly sebzést növeli, akkor még egy picit több. De én most AUG-gal megyek, de a sebzését az AK-nak húztam. Így az aug 158e, az ak 175.
Vectorral az a bajom, hogy kihiváson még 150eDPS mellett sem volt elég 1 tár ( 40 lőszer ) az ellenbe ( esetleg ha mind fejbement, és kritelt is szépen... ), augból viszont elég nekem 1 tár ( 50 lőszer ). Picit jobban is szórja a critet, mert aktív rajta a fejes bónusz. Pontossága annak is 48% nálam.
Még ami nagyon jó, az az MP5. 64 lőszer, csak úgy fossa a golyót. Abból simán elég 1 tár a sárga 32-esekbe. Az más, hogy mire azt ellövi, szarrá lőnek.
-
Az uj, 8 fos raidektol tudni lehet mar valamit? Csak az uj kuldetest lehet majd 8an nyomni? Vagy csinalnak egy brutal nehezsegi szintet a tobbire is?
Igazan faja lenne 7 tarsammal dzben apritani!
Szerk : koszonom, mindjart aprilis van, remelem csepegtetnek valamit. ( Ori - ti boxon hamarabb kaptok valami kieget, nem? )
-
válasz
Hunner #10460 üzenetére
80% korul semmi sem esett. Most 180% korul van, es potyog szepen a sarga... Kb orankent kapok egyet.
Persze hasznalhato nem sok volt eddig belole, sulyos fonix creditert tuningolt cuccaim sokkal jobbak xD
( tegnap lettem 50es dzben. El is vertem 1000fonix kreditet 1 perc alatt. )
-
-
158 az augom. Daral ahogy kell. Ak-mon kellene picit javitani. Atom pontossa tudom tenni ( szinte semmi oldalra huzas, fugolleges is minimalis... ), csak akkor a dpsem csokken nagyot. Sok fegyom van, de nekem most az ak az, ami kegyetlenul bejon
Lnb : este menjunk. Ha tudsz jonni. Remelem ma is beragad majd a karimon a gyogyitas.
-
Eleg tartalmas voltna hetvege
Sok-sok jo cucc esett, dz50nek koszonhetoen pedig megtomtem foldi joval magam, mar csak a division technology kell tonnaszamra. Arany eleg keves volt xD
Mp5-n, aug legyartva, meg csak 1-1, ennyire volt eleg nyersanyag. Augot tartottam meg, igazabol en azt mondom, erzesre u.a. mint a vector. Kozelre kegyetlen.
Ma este 9kor napikuldizem, aki tarsulna, nyugodtan irjon ram uplayen.
-
-
Jah, nem kicsit szopatott...
Apropó : Reggel rájöttem, miért dobálja a kékhalált a gép. Az egyik ramom behányt. Úgyis váltani akartam 16GB-ra, most itt az alkalom.
18:00-ra érek ma haza, jól le kell tesztelni. Ma meg kell csinálnunk azt a szart... végére egész jól belejöttünk.
-
Este 21:30tol vagyok. Napi kuldi farmolas, utanna kis dz a terv. De tolem a farmolas is mehet vakulasig.
Aki csatlakozna, jojjon nyugodtan. Dedike1985.
-
Ja. Valaki 2.-3. Karikent ott boklaszik, kimaxolt cuccokkal. Vegulis nincs elonye.
En mondhatni azert egesz jo eroben vok, de mint a szart, ugy taposnak el 3-4 fos csoportok dzben. Lehet csak en fogok ki buzikat, de leirtunk egy teruletet, segitek nekik, majd korbeallnak, es szetlonek. XD
-
-
válasz
Snip3r_HUN #9951 üzenetére
igen, ma este megy fel nekem is a 15.11 vissza. 270X-el tökéletes volt. Egyszerűen hányadék ez a crimson....
.LnB : Szerinted?
Soroljam milyen kártyákon próbáltam?
AMD : R7 260X, R9 270X, R9 290X és R9 390X : 15.11-el tökéletes, 16.3.1-el hányadék... Sokkot kapok kifolyik a szemem...
Nvidia : GTX750, GTX680, GTX770, GTX970, GTX980 - mindegyiken tökéletes. -
válasz
Snip3r_HUN #9906 üzenetére
2 napja ezzel megyek xD
-
válasz
hitvanyalak #9857 üzenetére
Parat tudsz csinalni is. ( ha vagy mar 30as... )
-
Nem tudok kimenekitest hivni. Egyik menhelyre se tudok bemenni. Egyszeruen nem aktivizalodik a helikopterhivas...
-
Nekem azzal 152, ak hasonloan bekonfolva 147, de ak jobban aprit.
Ez a fegyver szerintem kozelre jo, mert tavolra nekem jobban szor az aknal.
Amugy meg az ak talentje ( kozelre jobban sebez ) gyokerseg, oda a vector valo. A legjobb husdaralo a gameben ( bar egy midast is megneznek ). Remelem lesznek uj fegyok is...
Sebestyen01 : nem. De nem is vagyunk fullos karakterek. Meg fejlodok en is. Amugy meg a socisok lesz....hatnak xD ruhellem oket.
-
-
válasz
ForRedGlory #9413 üzenetére
Egyedul csinaltad kihivas nehezsegen??? ( csak viccelek, tegnap a napi az csak nehez volt... )
-
Nem jott valasz, felteszem megegyszer :
Van esely arra hogy slot geart craftoljak?Koszonom a valaszokat!
-
Vector talentjeit sikerult aktivizalni.
Ak viszont ilyen vicces 2400as hp-t ker. Vagy ami megviccesebb, 2200 feletti elektronikat. Es husdaralo vagyok, only dps, igy azert izgalmas osszehozni ezeket xDVector jo fegyver, kozelre amilyen darat leveg egy +102.5%-os tarral, kegyetlen...
Raktam az ak-ba ilyen tarat, meg visszafogtam a visszarugasat, igy messzire is egesz jo daralni, ahova a vector nem er el.Sracok, lenne egy kerdesem : mikor kraftolok, van arra esely, hogy slotos cuccok keszitsek? Bar szinte mindegy az esely, mert 5 ora bullet king farm utan sem dobott semmi goldot ( 200% gyujtogetes ), masnak meg orankent 2ot... Csak ha van, ne feleslegesen nyomjam a nyersanyagot.
-
Nekem még 1 arany sem esett DZ-ben. Pedig voltam bent eleget...
Holnap legyártom az AK-t is, kipróbálom! Nem tudom van-e értelme legyártanom a vector-t, mikor az aug-om brutális. Ellenben a liberátor nem rossz, de kipróbálom az AK-t is
-
válasz
Csabee86 #9204 üzenetére
Nem. Pc master gaming xD
En 10 orat voltam eddig dzbe kb. Es lopikulat sem kaptam. Biztos rossz helyen olom az ellent. Probaltam dz1-2-3-4-5. Sehol senem adja. Tegnapelott cimbivel mentunk, neki dobott aranyt ( igaz szarabbat mint a lila cuccom ), de nekem semmit.
No nem mintha izgatna, de biztos jo erzes. Gyujtogetesem 150% felett, de szart sem er, ugyanigy nem dobja mikor 30...
-
Nem a dps a legfontosabb.
Tegnap a lexington kuldit farmoltam 1 bandaval. Bedobott hozzajuk, ok 3an 1 banda volt, en meg a vart segitseg kihivashoz.
Bakker, semmit nem kellett szinte csinalnom. A 3 srac 15 perc alatt egyedul vegigszaladt a kihivas nehezsegen. En csak pulse-t nyomkodtam, meg tesztelgettem a csipasim. Egyiknek se volt 100k felett a dpse. Nekem 150e... Megis mikor en lottem az ellent, csak a loszer fogyott. Ok meg daraltak mint az allat. XD
-
válasz
ForRedGlory #9031 üzenetére
Dps nem minden...
Nekem 150edpsem van. 10e-t sebzo aug. Ellenfelbe sokszor 40-42e-t sebez. Megis kell 3 tar ( 3x45 golyo ) egy 32es arany npc-be. Itt irtak forumon, hogy vectorbol 1 tar eleg ( gondolom 25-40 golyo )...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest