- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #22586 üzenetére
Már hiányoltalak...
-
RazoR
veterán
Kezd mérhetetlenül teli lenni a tököm ezzel a bughalmazzal...
-
RazoR
veterán
8 körül jövök, ha valakinek van kedve kicsit segíteni a havernak azt megköszönném.
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22536 üzenetére
A srácnak nincs meg a dlc...
-
RazoR
veterán
Egy 188 GS-es karit hol lehetne gyorsan fehozni 230 fölé ahova tud együtt menni 240+-osokkal?
-
RazoR
veterán
válasz
NigelStately #22494 üzenetére
Mi az a DPS? Valamit valamiért!
-
RazoR
veterán
válasz
Raulblanco07 #22489 üzenetére
Na ez is hasznos cucc, de ezt nem tudom egyedül lefordítani egyhamar...(gondolva a magyarul játszókra)
-
RazoR
veterán
válasz
Raulblanco07 #22487 üzenetére
Hamarosan megy az összefoglalóba!
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #22460 üzenetére
Hát az elég mókás volt tegnap igen! De attól függetlenül meglepően jól daráltunk azzal a csapatfelállással szerintem. Jó kör volt, kár hogy le kellett lépnem!
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #22455 üzenetére
Nem is kell a /c után enter, elég ha szóköz után beírod a mondandód majd entert nyomsz, egyből ki is írja. Ma leszel?
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #22434 üzenetére
Ha játszok akkor kb csak UG-t, ha gondolod majd jöhetsz, ketten vagyunk mindig és elég nehéz randomokat találni...
-
RazoR
veterán
Kicsit vegyünk visszább az indulatokból ha nem nagy kérés!!!
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #22368 üzenetére
Benne van de majd csinálok neki egy külön bekezdést...
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #22345 üzenetére
Írtam PÜ-t...
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #22341 üzenetére
Értem, csak hirtelen úgy értelmeztem és megörültem, hogy mindkettőből egyet-egyet lehet rollolni...
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #22337 üzenetére
"nem csak a fő értéket lehet újrarollolni a szetten, hanem a kisebbeket is."- ezt kifejtenéd kicsit bővebben?
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #22323 üzenetére
Hogy csinálod, hogy Ennyi szívósság mellett ilyen dps-ed és képzettséged van?
-
RazoR
veterán
válasz
Fitzgerald #22262 üzenetére
Ma én is leszek 7-8 körül és jön egy haver 30-as karival, úgyhogy tolhatjuk majd.
-
RazoR
veterán
válasz
Fitzgerald #22235 üzenetére
cr33p és iceq: vegyetek fel engem is nyugodtan (uplay az aláírásomban), most húzom a második karim, ha fent vagyok tolhatjuk együtt!
-
RazoR
veterán
Énisénis....
-
RazoR
veterán
Ez most komoly, hogy UG Heroic 2 fázis boss 229-es arany hátizsákot meg térdvédőt dob??????
-
RazoR
veterán
1.4-ről van valami infó? Mikor jön?
-
RazoR
veterán
Fegyverekből te döntsd el hogy neked mi a jó, most a G36/36C a menő, de az aug, vector még amit sokan használnak/használtak. 30-as vagy már? Ha igen akkor a napikat érdemes az elején csinálni, hogy fejlődj de oda mindenképp kell csapat. A set-ekből azt érdemes gyűjteni amilyen irányba el akarsz indulni. Ha dps karit akarsz akkor striker, sentry, reclaimer, ha tank karit szeretnél akkor, tactician, final measure. Érdemes lenne felraknod a discordot, ott mindíg találni csapatot akik segítenek. Ha valamit kihagytam majd a hozzáértőbbek kiegészítik. Az összefoglaló végén van pár link azt érdemes átnézni sztem.
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #21712 üzenetére
Az igen!!!!
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #21707 üzenetére
Összefoglaló vége...
-
RazoR
veterán
MI a leggyorsabb módja egy 6-7 szintű kari felhúzásának?
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #21494 üzenetére
Ez a Falconon bebugolás elég idegesítő igen. Vagy el kell lőni az egyik skillt a 2x gomb móddal, vagy meg kell halni és ha felélesztenek akkor utána megjavul. Mondjuk egyszerűbb lenne ha javítanák mondjuk...
-
RazoR
veterán
Nem 10% nerfről volt szó? Mert ez így inkább 20-30%...
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #21324 üzenetére
Miért kellett hozzányúlni.......
-
RazoR
veterán
Pénteke 4x toltam le falcont heroicon és az tűnt fel hogy egyszer strikert dobott aztán taktikust majd megint striker és a 4-ben megint taktikust... Fura...
Nekem is feltűnt hogy rosszabb a loot mint az 1.3 után pár napig. Ug az első 3 körben dobott egy 229-es g36-ot majd egy g36c-t úgy hogy voltam max 4-5 szintű. Azóta kb semmi értelmes. -
RazoR
veterán
Ne kezdjük el újra ha kérhetem...
-
RazoR
veterán
válasz
LedyGyuszi #21133 üzenetére
5 striker+valami, szvsz. De majd mondanak mások is valamit.
-
RazoR
veterán
Így remélem mindenki boldog!
-
RazoR
veterán
válasz
Raulblanco07 #21110 üzenetére
Kérlek ne szítsd a tüzet. Bár akiknek szólt a zárójeles rész kis pihenőn vannak. De akkor se.
-
RazoR
veterán
Soha nem volt még normális talentes fegyverem...
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #21049 üzenetére
Miért kell nerfelni a G36-ot ezt nem értem. Jó úgy ahogy van, a többi fegyvert kéne felhozni a szintjére, hogy azok is használhatóak legyenek!
-
RazoR
veterán
válasz
kovimester #20972 üzenetére
Én mást tapasztaltam, de kinek mi. Jobban fekszenek a mobok a 2-2 sentry/strikertől+akármi még így nerf után is mint ha 6 tüzes izében lennék.
-
RazoR
veterán
Az a baj hogy ez az új tüzes szett a látványon kívül semmit nem ér. Szép, meg jó hogy növeli a dps-t de csak azért mert a gyorsabb tárazás miatt több golyót tudsz kilőni adott időn belül (szerintem) és ezt beleszámolja dps-ként de a gyakorlatban fos.
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #20942 üzenetére
Ami most tuti az az 5 csapásmérő és egy bemákolt alphabridge kesztyű... Ma 6 óra DZ után egy azaz EGY sentry/striker sem esett, se egy normális fegyver...
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #20933 üzenetére
Ez az új Firecrest értékekben jól mutat, ha felrakom mind a 6 itemet dps/szívósság is 330-340 körül 16k elektronika mellett, de picsafüst a valós sebzés. Kár mert jó cucc ez az 1mp-es tárazás.
-
RazoR
veterán
Béke van emberek!
-
RazoR
veterán
Ha már a game nem megy beraktam pár linket az összefoglalóba.
-
RazoR
veterán
Semtry/Striker 269-es hol eshet? Falcon heroic meg dz?
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #20698 üzenetére
Csak a sima G36-ot nerfelik vagy a G36C-t is?
-
RazoR
veterán
Tervben van az összefoglaló bővítés csak sokat dolgozom. Ha gondolod vegyél fel uplayen meg discordra regisztrálj be és egy lila nevű admintól kérj hozzáférést. Van egy 5-6 körüli karakterem és tervezem, hogy felhozom 30-ra, ha gondolod majd tolhatjuk együtt és elmondom amit tudok a játékról.
-
RazoR
veterán
Végre meg tudnám nézni a dlc-t, erre olyan térkép bug van hogy nincs térkép...
-
RazoR
veterán
válasz
kovimester #20491 üzenetére
Add nekem...
-
RazoR
veterán
G36c-vel találkozott már vakai, mert a patch notes-ban írták, hogy lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest