- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Raulblanco #17852 üzenetére
Ez kib@szottjo
-
Azt vagod ugye hogy a cheat ( nagyfej ) nem megy 1.2ben?
Koszonom, elvagyok, de legyszi legkozelebb olvasd el, amit irok. Mert most nem tetted meg, es konketan lebarmoztad az irasom... Ugy, hogy ezutan 2 ember is mondta, mennyire mas vilag, egy olyan, melyben meg te sosem jartal... Leven nem peobaltad, elkepzelni sem tudod, emiatt baromsag...
Beke!
-
Varjunk csak.
En irtam, 4 fos csapat. Te jossz, hogy netto baromsag amit irok, mert 2 fos csapatba minek taktikus. Ergo el sem olvastad amit irtam, vagy csak szimplan nem tudtad feldolgozni...
Felhivtam a figyelmed ra, hogy 4 fos csapatrol volt szo, te meg lenyomtad egybol a giga dpsel a vermet kovival, es en vegyek vissza az arcombol???
Nem mellekesen 2es is irtak, hogy ertettem. De te nyomtad tovabbra is a rambo szoveget. Tehat neked nem esett le. De en vegyek vissza...
Befosok b+.
-
válasz
kovimester #17705 üzenetére
Ennyi, akkor mi vagyunk gyengek. XD
Amit meg szomtunk csinalni : mobil cover + smart cover. Lelohetetlen leszel, es 250e-bol 400e dps lesz.
-
No offensive Tomikam, de olvasol te egyeltalan????
"Mostani dz6ban 4 dps nem er szinte semmit. Nagyon szopos. Kell egy taktikus..."
Hol irtam hogy egyedul????
Nem probaltad meg...
70% vedelem.Elo pelda.
1 taktikus + 1 23e skilles ember + 2 dps.Taktikus nyom smart covert + pulset. 23e skilles ember tesz mobil covert ( a szeleset). A masik ketto odabujik. Probalj meg leloni barkit ekkor a cover mellol. Odaallt mellenk egy player, belelottunk, es kertuk, hogy lojjon agyon. Nem sikerult...
-
válasz
kovimester #17693 üzenetére
Q epulet, verem. Hajra...
Szetintem kell a taktikus. Pulse utan minden loves kritikus mindenkinek, es +100% kritsebzes. Masodlagos skillnek a sebzesnovelo gyogyitast hasznalom rajta. 270e dpsbol csinal 330at, mikozben noveli a pancelt. 7 masodpercenkent tudom nyomni...
Egyedul is lehet rambozni. De ha 2 elite jon hatulrol, akit nem vettel eszre, halott vagy... 34es baltas bacsi egybol a mennybe csap.
-
válasz
Spancho #17685 üzenetére
Dps karim 3 sentry +3 striker. Szerintem ez a legerosebb.
Ami meg jo : 3 sentry + 3 hunter.Nomad karim pedig igy nez ki : 3 nomad es 3 final.
Merlegelni kell, melyik jatekstilus valo neked.
Mostani dz6ban 4 dps nem er szinte semmit. Nagyon szopos. Kell egy taktikus, es jo ha van egy sentrys. Sentry 4es bonusza a 34es behemot porkolok elle. Nagyon jo.
-
válasz
Brownage #17669 üzenetére
Az a baj, hogy ha feltolom 300 fole, 1 tartol nem fekszik el a 34es mob. Igy meg majdnem 2 is... Majd kialakul, peccs elotti szettel megyek, ott apritott. Most meg semmivel sem fekszek jobban, mint a tarsak.
pvp is megy, 2v1ben jo vok, 3v1nel kezdodnek a gondok, ott eldolok xD
-
válasz
Anonymus23 #17644 üzenetére
Ezek a behemot piritosok a q epuletben viccesek xD
-
-
válasz
#35434496 #17520 üzenetére
Jo igy. Meg kell dolgozni a lootert. Mikor meszarszek van 1 tarbol 10 mob, akkor ne dobjon mar 240est... Dz6ban fossa a zoldeket. Ellenben a baltas foszer a mennybe vag a baltaval.
tegnap ejjel elsonek hasznaltunk fedezeket dzben mob ellen. S ugy erzem, fix embere lesz a partynak egy taktikus
-
válasz
m0h0senator #17410 üzenetére
Ha itt csak setalgatni akar az ember, mi a fasznak megy dzbe?
Itt aki passziv akar lenni, go pve es kesz.
Tegnap odamentem egy srachoz. Kerdeztem pvp? Nem szaladt el. Belelottem, hogy rugo legyek. 2-3 sec utan elkezdett loni. Legalabb nem hatulrol meg pofan lottem... Ez benne van dzben. Cucc nem volt nala. Jatszottunk.
-
válasz
LedyGyuszi #17397 üzenetére
Esetleg csapattal...
-
válasz
bendeguz76 #17375 üzenetére
Demmerek 2en vannak bent, dz1 blokadnal majdnem haltak...
-
válasz
Snip3r_HUN #17306 üzenetére
M1a-mat es a stickyt folyamatosan 1 hit cheaterezik.
Tegnap meg az augot kezdtek el rpm hackesnek.
Pedig ha jol remlik kikapcsoltam xD
-
válasz
Snip3r_HUN #17303 üzenetére
Viccbol irtam
Egyszeruen en sem tudok ellenallni a 4 fo 1 helyennek. Elektroval vagyok bent, akkor dobom a tuzeslabdat, repul a sticky. A stickytol elfekszik az osszes. A labda 50e-s damage pedig atkuldi oket a tulvilagra... XD leutni s loni sem kell senkire.
Holnap minden kiderul. Amugy az elektro karikat kb 1 sec leloni. A baj ott van, mikor van mellette 3dps. En is pl majdnem megduplazom a tarsak sebzeset xD
-
válasz
Raulblanco #17292 üzenetére
Demmernek mar holnap este meglesz minden uj szett 240esbe xD
-
933 loves/perc az aug. Sebzese sem szar. Egy kis pancelos, keves hp-s jatekos elmegy 20ast keresni 1 sec alatt... En is repoltolom az ilyet aki igy lo agyon. Uborkasoft majd eldonti!
De voltunk tegnap 1 hit es teleport hacker is...
3x glitcheltem ki a palyarol agyonloni az ott egymast huzo rugokat xD
-
-
válasz
Brownage #17259 üzenetére
Olyan kesztyu nekem is van elrakva. Csak nem vagyok pvp parti, igy szettekkel megyek. Ellenben ha Demmer is velunk van, akkor elkerulhetetlen.
Tegnap egy masik magyar banda volt rugo dz2ben. Demmer rajukfutott, de mondtam ne lojjon, magyarok. Erre mikor odaertunk, leszedtek bennunket. Visszamentunk, kb 15 jatekos volt ott akkora. Fel perc alatt manhuntba lottuk magunkat
-
-
Tegnap este Demmer tanacsara kiprobaltam a 4+2 striker+sentry helyett a 3+3-at. Farmra jobb. Tehat PVE-re. Pvpre viszont nem. Legalabbis jobbnak nem mondanam.
Kesztyut csereltem ki, dps picit megnott.
Gs191 striker kesztyu:
- 541 firearms
- 38% critsebzes
- 5.5% critesely
- 11% elite sebzesGs240 sentry kesztyu :
- 660 firearms
- 33% critsebzes
- 7% critesely
- 12% elite sebzesAlapbol pulse nelkul a 4+2 100e korul critel 32es sargara, a 3+3 120. Ellenben nagyon szerettem a strikert, sokszor feltoltodott negyedig pusztan az augtol, ott mar 130-140eket critelt.
Tegnap meg probalgattam a tarakat. Szigoruan SMG-vel. Fegyversebzes vs. Tuzgyorsasag. Csak a BoO-s augon tudom, normalis vectorom nincs. Azt tapasztaltam, hogy ennel a fegyvernel jobban adja a tuzgyorsasag. Nagyon gyorsan kilo egy tarat ( 933rpm ) es pontosabbnak is erzem. A fegyversebzest betettem az m1a-ba.
Szerintem tuzgyorsasagot ado tarat augba, t821be es mp5be erdemes rakni. A sebzesnovelot pedig vektorba.
Amit meg probalgattam : crit esely vs critsebzes. Ez csapatfuggo. Kulon modokat hasznalok kis pulse es nagy pulse eseten.
Durva a kulonbseg. Ha van velunk nagypulse-os karakter, atepitem a fegyvert critsebzesre. Ha nincs, critselyt nyomom inkabb, mert jobb a suru crit, mint a neha nagy sebzes. Se ezt szigoruan szemelyes, egyeni velemeny.Holnap nagyon varjuk az uj patchet. Mire hazaerek, glitch is lesz hozza
-
-
Srácok nyomnak ultit, 2-en 4-önket 3 sec alatt leszednek. Újraéledünk, megint nyomnak ultit, falon át lelőnek, meghalunk. Megint rájukfutunk, falon át lelőnek 2 játékost a csapatból, majd ultit nyomnak...
Értem én hogy meg lehet gyorsítani, de bazz... Ezeknek szinte folyamatosan volt...
Holnaptól videót készítek ezekről.
-
válasz
velizare #17042 üzenetére
nem,nem. Nem így értettem. De amikor jönnek, kapsz pulse-ot, meg mindenféle okosságot. Ellenben ha az első 2 shotist levakítod sticky-vel, és agyonlövöd. Akkor nem lesz gond akkor sem, amikor a lépcsőn lefut 2 shotis.
Én legalábbis a DPS karakterrel így csinálom mindig. Sticky, és agyonlövöm a két shotist aki a lépcsőn jön. Így 1 ember megfog 1 oldalt. Persze nem mindig sikerül. Akkor wipe általában
-
-
válasz
Raulblanco07 #17010 üzenetére
Mar megvalaszoltak. Mindent nez.
-
válasz
Raulblanco07 #17006 üzenetére
Tegnap 4 fos banda ( pom klan) kovetett bennunket ( LNB, EMS, Gabrepotter) es egyszercsak repult a sticky hatba... Fiuknal ulti csattan, megfordulunk, 3 fekszik, 1 tiplizik. Szaladtunk utanna. Pont sikerult hatbaloni m1aval, befekudt a kocsi moge. Odaerven latjuk, hullaja sehol... Nem tomm mi lehetett, de fuck...
En ettol a hatba vagyok ki. Demmer legalabb odaszol: he ly man! Stop! Es 1 meterrol arconlovi. De szembe. Nem hatba...
-
válasz
Anonymus23 #16923 üzenetére
Jaja. Amugy nem is emlekszem, lottem-e valaha elsonek. Termszetesen biztos, csak nagyon ritkan.
Legsurubben a tuzes golyom a rugova valasom oka. Rakuldom a rugokra, csak sajnos elegge nagy hatosugara van. Es megsebzi a korulotte levo playereket is. Ebben az a kellemetlen, hogy a playerek megfordulnak, es agyonlonek. Sticky ugyanez.
Amugy menjn1 kort Whitetigerrel es demmerrel. Belepsz es 10 perc max amig kapsz egy manhuntot. Vagy annyi sem...
-
válasz
kovimester #16918 üzenetére
Majd akkor bekapcsoljuk mi is xD
-
-
Demmer!
Ha meglepi az ubi, hogy szetszedi a dz-t, kulonrakja a rigokat es a pve kedveloket, el kellene kezdeni komolyan rugoskodni. Szar lenne olyan szero, ahol nem tudunk rugot olni xD
-
Nem tudom melyik karival voltál ma este, de nem gyenge az. Én nem szeretnék Veled összetalálkozni egyik karakterrel sem
Az este fénypontja Veletek volt : Jött az a két játékos. Szép kis állóharc lett belőle ott a zsákutcánál DZ4-ben. A srácokra gurulgatott a tüzes labdacs folyamatosan. Előtte ha jól láttam, Őket szedtétek szét 2 utcával lejjebb is. Csóka baloldalt kis átjáróból oson kifele, hogy majd lepötyögtet bennünket csipással. Épp kidugta a kis pofiját ( hihi
), repült a sticky, pont szemközt. Paff. a lökéshullám kivitte a kontaktlencséjét, gyorsan elkezdte keresni. A golyó pedig segített neki, adott egy kis fényt a sötétben, jobban megtalálja. Sajna a robbanáskor bekövetkező lökéshullám átpaszírozta barátunkat a beton felső 2 rétegén.
Kaptam a reportot Tőle, nézzük Ubi mit reagál
(( érted, tech karaktert riportolni...
) Mit használtam, AIM-ot?
Vagy nagyfejet? Az számít sokat a sticky-nél. De a legtöbbet a wallhack számít, tüzes labdánál
Köszönöm azt a rövid kis manhunt-ot. Sajna 3 sec volt hátra, és megpurdéltam ( saját hülyeségemből )
De megérte. Jó volt!
-
válasz
Raulblanco07 #16767 üzenetére
Aha! Ezt este kiprobalom
-
válasz
Raulblanco07 #16761 üzenetére
Vagom hogy bugos. De az hogy van, hogy tegnap 2 jatekos is elfekudt, majd felkelt...
3+3 nagyon jo pve-re. Viszont imadom a striker szettem, igy marad a dps karin.
-
válasz
Raulblanco07 #16757 üzenetére
Majd nerfelik...
En pvpre maradok a striker + shoti kombonal.
-
válasz
kiserik #16732 üzenetére
Ezt a nagyfej cheatet picit tulmisztifikaljak sokan. Ha nagyon megnoveled, csak csipaval tudsz celozni, mert kitakarja a celkeresztet. Amikor fedezek mogott sebzodsz, az tuti emiatt van. Ha wallhack-et hasznalnanak, akkor 1 loves vagy. De amikor bebujva fal moge, sebzodsz, az azert van, mert kilog a buksi... ( en ismerem elegge ezt a cheatet xD )
-
En is eszrevettem ezt.
272edps, 82ehp. Van aki 4 golyoval agyonlo augbol... Azt hogy? Pancel 64%. En lovok bele 4-10e kozott. Volt, amelyikbe signature nelkul keves volt egy tar ( 51 golyo, plusz amit nem vesz el - one is none talent... ).
White tegnapelott kraftolt egy vectort. Probalgattuk. Ha a skilles karakterrel voltam bent, a nagypulse miatt 15e lott 1 jatekosba. Konkretan atlotte a signature skillt is. Nem tudom mi van, de nagyon megvaltozott a pvp. Sokan kegyetlen erosek.
Az 1 hit pesig m1aval siman lehetseges, tegnap tobbunknek is 1 lovestol fekudtek. Ha makod van, es critel, fekszik. 70-80e-t lottem tegnap is a rugeszra. Demmer es en ia fekudtunk 1 lovestol. Ha robbano loszert toltesz be az m1a-ba, akkor szinte biztos az 1 hit.
Tegnapi legdurvabb jelenet : rugok vagyunk, jon 1 srac, signaturet elnyomja, mi is, majd nem viccelek, 3v1be 15-20masodpercig tartja magat. Az mi? Ott lottek kozvetlen kozelrol 3an. Alig birtak agyonloni...
At kellene tenni mindent szerveroldalra. Talan az segitene ezen.
-
válasz
Brownage #16725 üzenetére
Voltak vicces jelenetek. A legemlekezetesebb a "noobs, this is german power" felkialtassal orulo nemet banda, mikor agyonlottek bennunket. Volt ott minden... Osszeszokott banda, rohadtul nem kaptak.
Visszaszaladtunk, es szetkaptuk oket. Hatba nagyfiuk voltak.
Es volt egy masik nemet banda, WhiteTigerrel 2en, o dps, es taktikussal nekikmentunk. Kemeny harc volt az is. Osszessegeben pozitiv hetvege, kb 700e dz penz fojt be xD
-
válasz
Brownage #16722 üzenetére
Mi azert beleszaladtunk tobbszor is. 1 hit augtol ( falon at ) m1a-val ugy lott a srac, mint m4-el...
Sokaig egy szerveren voltunk veletek. Mikor 15en szaladtunk a rugokra, az komoly volt.
Volt egy csapat magyar, gecigranat es a tobbiek. Nekik koszonhetoen buktam 1 szintet
-
válasz
[hun] warhea #16293 üzenetére
A challenge jo lesz hetvegen
Ma akkor befejezem a 100as bazist.
Sentry cuccot ezen a karakteren tudtam kiprobalni. Tetszetos. Striker cuccal kiegeszitve biztos jofele lehet.
-
válasz
[hun] warhea #16286 üzenetére
Grat a 75hoz!
Tegnap meglett a 30, sentry szett felment, meg kell a 100as bazis, de este tolhatnank vele egy falcont
( probaltam kraftolni neki m1at es m44et. Sirogorcs kapott el. Hetvegen kell nyersanyag
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest