- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #47129 üzenetére
de nézi, csak pont lesz@rja
-
sith7
félisten
válasz
#35434496 #47090 üzenetére
Mennyi ládát nyitottál eddig ?
Nekem sok időm nincs, ahogy írtam is korábban, nekem 16 ládát sikerült nyitni az elmúlt 2 napban, abban volt 2 firecrest, a másik 3 set - ből meg 4-4-4 db, szóval ezekhez már csak 2 hiányzik, és megvan a 6 -os.
Alpha - ból 3 mellényt is adott , én egyelőre nem panaszkodom, ennyi ládából szerintem nem rossz eredmény.
szerk.
ja, meg esett 2 ház is -
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #46999 üzenetére
pontosítok, nekem nem kell
-
sith7
félisten
válasz
alibiman #46961 üzenetére
van róla youtube videó, ahol 2 dagi van ott azokat le kell lőni, az előtte lévőket nem, az utána lévőket igen, mert nem nyílik ki az utolsó kapu
az egyes dagi mellett el lehet futni, ahogy láttad isnem tudom ... nekem gyorsabbnak tűnik, mint a Lex ... ott van 2x liftezés, addig tölt , és a második lift előtt meg sok duma, mire kinyílik az ajtó és kijönnek a mobok.
szerintem egyedül nem kell kínlódni, egy 3-4 - es csapat gyorsan végez, főleg ha full cf - ben vannak
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #46881 üzenetére
értem, köszi, eddig nem így próbáltam, de akkor most kipróbálom így is
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #46874 üzenetére
erre gondolsz ? [link]
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #46872 üzenetére
na, ezt nem értem ... 4. az első laptop - os , 5. az első boss
...hogyan van neked az 5. hullámnál 2 laptop, 2 boss
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #46870 üzenetére
a 8-10. hullámra már a 2-3. 6000-es jutalmat lehet nyitni.
azt hogyan csinálod ???
7. hullámnál nyitom az első 1500 -ast
és kivárok a laptopnál is, meg a bossnál is az utolsó pillanatokig -
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #46819 üzenetére
Én senkit nem töröltem még, csak csodálkozom az új neveken
-
sith7
félisten
Nekem azt "tetszik", hogy időközönként új emberek jelennek meg a barát listámon .... miért kell állandóan nevet változtatni ?
pl. fogalmam sincs , hogy ki ő ? esetleg innen a fórumról valaki ?
"NADE", vagy "NADE_HUN"
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #46768 üzenetére
Szerintem 2 - en max. a 9000 - es ládáig van értelme csinálni, aztán újra előről ... monton , de itt nagyobb az esély a cf - re ... elvileg
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #46733 üzenetére
Este megnézem ... nem lesz nehéz, mert vagy 0 -t , vagy 1 - et fog mutatni.
-
sith7
félisten
Annyira bírom az ilyen hozzászólásokat ... Azt hittem már a Diablo 3 fórumban vagyok ...
Ott is ez megy néha, ha valakinek a random drop jobban adja, mint a másiknak, akkor egyből jön a fellengzős szöveg, hogy pár nap alatt ilyen - olyan cucca van.
Én is voltam tegnap DZ - ben , volt minden, mob, boss, fertőzési esemény, supply , kimentés, meg olyan mob - ok is, amik fehér színnel voltak jelölve, és ha lelőttük őket, akkor olyan furcsán térdeltek ...
de még ennek ellenére sem volt 1 db cf sem.
Szóval pls. ne általánosítsunk.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #46722 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #46464 üzenetére
, akkora állat azért nem vagyok
-
sith7
félisten
válasz
bendeguz76 #46453 üzenetére
ez most komoly kérdés, vagy tényleg nem érted , amit leírtam ?
Téged nem minősítettelek, mivel nem ismerlek, nem is játszottam veled/ellened soha
Ki beszél is a "kemény trash talk" - ról ?
Én magáról az emberről beszélek ... 2. vh mond valamit ? Emberiség ellen elkövetett bűncselekmény mond valamit ? Ha nem , és szerinted teljesen rendben van az az ember, akkor - bocs az őszinteség miatt - de keress fel egy pszichológus - t , mert komoly problémák kezdenek kialakulni nálad.Egy kis olvasnivaló: [link]
Őt is, meg még jó pár embert elvinnék Auschwitz - ba, és végignézetném vele a fényképeket, és a tárgyakat, épületeket amiket ott bemutatnak , és elolvastatnám vele a beszámolókat... és ha még ezután is azt mondják , hogy minden oké, akkor ott nagyon komoly baj van
-
sith7
félisten
válasz
bendeguz76 #46448 üzenetére
Ismered ezt a mondást ? „Le style est l' homme même” – a stílus maga az ember.
Ezzel mindent elmondtam, nem a pvp résszel van a gond, hanem a fenti résszel, ezek az emberek a valóságban milyen egyéniségek lehetnek szerinted ?
Ami a hab a torán, hogy az egyik csaló, beháborodik mert a másik csaló provokálja ... szánalmasSzerinted az az ember, aki Mengelke nevet választ egy játékban az milyen jellemet, egyéniséget takar ? Ez egy akkora gyökér lehet, hogy ha az életben találkoznál vele, egyből gyomirtóznád.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #46426 üzenetére
Sith, ha olvasod még a fórumot, ez jó hely CF cuccot gyűjteni, dobott exo-t, CF-et, minden. Csak gyere, letolunk pár kört
olvasom
most egy másik game - ban van kampány, ami 18. - ig tart, előbb is meg lehet csinálni, ha meglesz, akkor lehet benézek ... -
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #46382 üzenetére
Mondjuk most még gyalázabb a loot, CF item 2-3 naponta esik,
na, ... most vetted el a maradék kedvemet is
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #46378 üzenetére
csak poén volt
fel van telepítve, de megpusztult az SSD, így át kellett tennem HDD -re
... eddig is órákig töltött, most szerinted ?
múltkor elindítottam, aztán mire belépett a karkaterválasztó részig, el is ment a kedvem tőle
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #46375 üzenetére
Ahhoz neked is be kellene menni DZ - be
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #46372 üzenetére
Lehet valaki olyannak kellene feltenni a win – t , aki ért is hozzá
-
sith7
félisten
válasz
Krissz1983 #45565 üzenetére
igen, ... de nekem a játék kezdetek óta nem adja
amikor már mindenki unta az M1A - t, nekem arra lett csak meg, de az is csak úgy, hogy megvettem DZ - ben
egyik patch - ben ... talán 1,5 - 1,6- erősítettek az LMG - n, heteken keresztül vadásztam éhes disznóra. nem esett egy sem
Barett mellényem sose volt, éjjel - nappal Lexington -t toltam, de nem esett, most, hogy már nem ér semmit, esett 2 isés még sorolhatnám ... D3 - ban ugyanez van, és nevetünk rajta, de én már hiszek az account - hoz kötődő drop rate - ben ... D3 - ban is van egy srác, bármilyen build -et megálmodik/lát 1 hét múlva már megvan neki, míg másnak 3 hét múlva sem lesz meg, pedig többet toltam mint ő
na mindegy, ettől még tudok nyugodtan aludni, meg hálisten van élet a Division - ön kívül is, játék téren is, meg az életben is, amivel el tudom magamat foglalni.
-
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #45555 üzenetére
keresnélek én, de mire belépek, Te már csapatba vagy
szerk.
Gyűlnek ár a szettek?
4 striker, 4 predator, ami különböző, a többit nem is nézem, nomad mellény van/volt vagy 10
volt olyan láda, amiben 2 cf is volt egyszerrearnikusz
apró, rövid sorozatokkal elvesszük a kedvüket a favágási kényszertőlEgyenként bedaráljuk a 3 boss - t, aztán láda le, a baltások meg libasorban futnak feléd ... no problem
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #45551 üzenetére
Lehet megnézem majd a Hudson speedrun-t, mert azt is dícsérik...
Tegnap csak azt toltam, sokkal gyorsabb, mint a Lexi, több helyen is csak el kell futni a mob - ok mellett
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #45514 üzenetére
meg még mikrofont se használ (sajnos)
vettem az adást ...
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #45510 üzenetére
nem működik, napok óta próbálok rádírni, amikor belépek,de sose sikerül
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #45346 üzenetére
Holnap szabin leszek
este átküldöm a uplay azonosítómat + belépési nevemet , 2-3 óra lexi farmot tolj majd lécci az én accom - mal, köszi
-
sith7
félisten
hm ...
-
sith7
félisten
válasz
Krissz1983 #44234 üzenetére
ha no offense, akkor minek szólsz bele ?
ezt beismeri, akkor mi az amit nem ?
én vagyok szűklátókörű ? ugyan már gyerekek ... kit akartok hülyére venni ?vagy Te is használsz valamit ?
azért véded ennyire ?
csalt , aki csal egy játékban az az én szememben egy 0, ennyi.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #44229 üzenetére
Azt már nem fogja ide leírni ... de sejtheted ...
... ha ezt bevallja, meg még reklámozza is ...
Úszóversenyen is be kell nyomni a doppingot ezek szerint, különben nem fogsz nyerni soha ...... én csak kicsit csalok, én csak kicsit lopok, én csak kicsit öllek meg ... az nem büntetendő ... vagy igen ?
Így biztos olcsóbb neki a kenyér a boltban , mert más ember lett, most már ő is csal, most már minden rendben ... szánalmas
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #43952 üzenetére
nincs malacom se
Olyat én is csináltam már, hogy lelőttem egy csítert, felvettem az összeszedett cuccait és összetörtem, jött vissza fél percen belül, ledarált, és nézte, hogy vajon hol a cucc
Az arcát megnéztem volna élőben
-
sith7
félisten
válasz
TommyS_27 #43947 üzenetére
Csakhogy PVE terület több van mint PVP sajnos.
Igazad vanHa beállítanák ugyanazt a loot -ot pve területre is, mind ami a DZ - ben van, én nyomi sose mennék oda be
Jön majd a 4v4 azzal ellesznek páran
egészen a 3. Ukrán front megérkezéséig ... lásd Last StandItt nem a PVP játékosokkal van a baj ahogy irtad is hanem azzal aki pofátlanul rpm teleporttal ledarál.
Ebben is igazad van, és amíg ez így lesz, és úgy táneik ez a Division 2 - ig így is marad, addig a Last Stand, az új 4v4 mód, és a DZ is halálra van ítélve a nem csaló játékosok előtt ... sajnosNem vagyok nagy pvp player, de a mai napig azt mondom, nagyon nagy hangulata van a DZ - nek még mindig ... de a fenti dolgok miatt az ember egyre ritkábban akar bemenni .., a szerverváltás meg nem oldja a azt, hogy visszakapjam a nomád táskámat, amit elvettek
players111
sorryAnonymus23
azt mondod, hogy egy palimadár vagyok ?
Este várlak a DZ 3 bejáratánál és lerendezzük a dolgot ... nagyon durva magányos set - em vandvd24
A DZ-t farmoló PVE játékosnak meg csak arra kell figyelnie, hogy olyankor indítson kimentést amikor épp manhunt van, mert mindenkinek az lesz a prioritás nem pedig a kimentés.így legyen
-
sith7
félisten
Szóval egy idő után nem lesz rugó senki, mert semmilyen szinten nem éri meg ebben a rendszerben.
kivéve a gyevi bírót !
gyevi bíró = csaló player
és ismét szerény személyemet hoznám fel, szóval az én szempontomból nem fog változni semmi, a manhunt - os játékosok 99,9999999999999999999999 + 0,000000000000000001 % - a csaló játékos lesz, akiket esély nem lesz megfektetni .... de ne nekem legyen igazam.
players111
akkor Budapest Bank ... most jobb ?Anonymus23
én sose voltam vétlen rugó, direkt se, de akkor ezután lőhetek bátranTommyS_27
rugó szempontból igen ... szerény személyem az smafu ?
DZ - ben van a legjobb loot, ezért muszáj oda bemenni, és ha egyszer végre kiesik amire 2 hete vársz, mint múltkor Te is írtad – Dani + a táska - , akkor azt szeretnéd kivinni, de ha megjelennek a 3. Ukrán front veteránjai, még járókerettel és remegő kézzel is lelőnek az instant cheat – jükkel.Tudom, hogy a dz pvp terület, de akkor ne ígérgessenek semmit, ha nem tudják megvalósítani
Szerintem a kapcsolónak úgy kellene működni, hogy a rugózni vágyó játékos a szintén rugzóni vágyót tudja csak lőni ... ami persze kivitelezhetetlen lenni, fél óráig kellene nektek a szervert keresni, ahol ilyen embereket találtok
Soha véget nem érő probléma ez a pve játékos vs pvp játékos dz – ben -
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #43939 üzenetére
Az lesz a tuti, amikor 2 csaló csapat fogja lőni egymást eredménytelenül 30 percig az OTP automata előtt
Szóval , lényegében nem fog változni semmi
...pedig mást se lehetett hallani, hogy na majd az 1.8 után a dz így meg úgy ...
-
sith7
félisten
válasz
Krissz1983 #43936 üzenetére
ezt értem, és írtam is, hogy értem, ... az én szempontomból mi változik ?
mi változik a mostani rendszerhez képest a dz -t farmoló nem pvp játékosok számára ?
mert ezzel a csalók ellen ismét nem tettek semmit, így is halomra fognak lőni mindenkit
20 player ? És ? lelövi mind a 20 a-tszerk.
ok -
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #43866 üzenetére
nem tudjuk, neked mennyibe fájt ?
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #43864 üzenetére
Hihetetlen
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #43841 üzenetére
még egy ilyen, és többet nem viszlek magammal
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #43837 üzenetére
nem mondod ...
....
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #43765 üzenetére
azt hittem ez is a Sniper féle loot hack része
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #43759 üzenetére
hogyan van neked 10/9 kimentésre váró cuccod ?
-
sith7
félisten
köszi mindenkinek, mindent, 8 class cucc + 1 exo, 98% - ban DZ - ből
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #43668 üzenetére
meg a class cuccok világába, mert olyant még csak képen látott
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #43657 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #43633 üzenetére
üss még
...
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #43631 üzenetére
és 687 db exo és 1547 db class cucc
... meg 834 milla kredit
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #43626 üzenetére
okay
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #43614 üzenetére
komolyan mondom, veszek ki egy nap szabadságot, és reggel veled megyek ... ilyen a világon nincs , nekem 1 hét alatt nem esett egy db class se
players111
ott is sok a named boss ? -
sith7
félisten
1000000000000 %, hogy személyre szabott loot van, ez beigazolódott a Diablo 3 - ban, és itt is ez van, 3 napja játszom ismét, dz, hősi küldetések, pve boss - ok stb. 0 azaz nulla db class cuccom van, úgy, hogy akikkel toltam az elején mondták, ha esik class cucc nekem adják ... semmi nem esett nekik sem, de amint kiléptem a játékból egy sima mob mindjárt dobta a class cuccot neki
-
sith7
félisten
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #43445 üzenetére
camper noob
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #43408 üzenetére
megrendelve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Huawei P30 Lite 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest