- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz
namenyicsavo #1449 üzenetére
Hello. Én vinném, de tudnám, de azt írja hogy Your code not valid (itt kell nem? http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-us/beta/)
-
k-adi
nagyúr
válasz
szallasi007 #938 üzenetére
Haha! Nem én voltam, de amíg nem írtad fel se tűnt!
elég poén
-
k-adi
nagyúr
válasz
birorichard #930 üzenetére
Ezt a videót már linkelték egyszer ide, akkor is fos volt, most is az
ez nem jó
-
k-adi
nagyúr
válasz
birorichard #906 üzenetére
én nem értem miért mindenki a béta alapján dönti el, mikor már a másik fikázó topicban
meg lett beszélve, hogy LEHET korántsem ugyanaz a graf lesz... tldr: tesztelésre elég egy butított változat is
persze aki "csak" a gameplayt teszteli az ok
-
k-adi
nagyúr
Az a videó azért tűnik jobbnak, mert nem a játék elejét mutatták amikor még lvl 1 vagy.
Anno még úgy volt, hogy több BofO lesz és amikor kijönnek a metróból akkor nem a mostani "egyetlen játék eleji bázist találják meg", mert már a játék közepénél tartottak, ezért volt "okosabb az AI" is, illetve az ügynököknek fejlett cuccuk és skilljük volt már és persze jó fegyverük is, így nyilván többet sebeztek (a célzás meg.... fejlesztők nyomták akik tudnak célozni, nyilván nem retardáltak
)
-
k-adi
nagyúr
Hát igen, minden alkalommal elsírom magam mikor meglátom milyen lehetett volna az R6 Siege is.... Azok a por, füst effektek... áh de jók lennének...
Igazából az Ubi a marketing mestere, mert nagyon ért hozzá hogyan etesse be a leendő vásárlókat..... csakhát ez a vásárlók megtévesztése kb. globális szinten
de ahogy látom ezzel sok millióan rendben vannak
(WTF?
)
Én teljesen megértem azokat akiknek jó gépük van és nyivákolnak a graf. miatt, mert ha tudják milyen lehetne és vinné is a gépük és úgy is volt hirdetve (3 éve! atyaég azóta már még egy diploma van....majdnem
) hogy fasza graf. lesz akkor ez kissé lehangoló.
Ugyanígy R6 Siege is. Jó game, jó game, de a grafika fele amit ígértek. Így is élvezhető? Háát igen, de na... nyilván más lenne egy olyan szobában harcolni egymással ahol késsel lehetne vágni a port (pl. ezzel tök jól meg lehetne zavarni az ellent...instant smoke granade taktika --graf által)És szerintem az a nagyobbik baj, hogy mindenki azokat oltogatja akik ezt szóvá teszik, pedig épp nekik van igazuk, mert konkrétan átb..sz az Ubi már jó pár éve (WD, R6Siege, most talán ez is)... Mi lesz akkor GR Wildlands? Vagy amire nagyon kíváncsi vagyok For Honor?
Persze nem jött még ki a game, nem tudni mi lesz a végleges, de Ubi előélete az utóbbi években és az eddig látottak alapján teljesen érthető ha kételyek merülnek fel. Aztán reméljük nem így lesz!
-
k-adi
nagyúr
válasz
birorichard #799 üzenetére
Mindenhol le van írva, hogy JELENLEG a gtx970 minek számít... igazából tényleg felesleges róla beszélni. Neki nyilván azért "csak középkategóriás" mert titan-ja van és ezért eltorzult a képe vagy csak szimplán fáj neki azt is a jobb kártyák közé sorolni, de ez a tényen nem változtat (nekem "csak" egy 980 van, mégis úgy gondolom, hogy a 970 is felső-kategóriás)
2015 év végi rangsor alapján:
GTX Titan Z
R9 295X2#2
Titan X, 980 Ti
R9 Fury X#3
GTX 980, 690, Titan Black
R9 Fury. Fury Nano#4
GTX 780, 780 Ti, 970, Titan
R9 290, 290X, 390X, 390De igen, a lényeg az ami írtál: ennek a játéknak ezzel a látvánnyal egy 970-nel meg kell elégednie supersampling nélkül FHD-ban és pont. Ha nem így lesz, akkor az Ubi megint csúnyán elk*rta..
-
k-adi
nagyúr
válasz
birorichard #764 üzenetére
remélem nem
-
k-adi
nagyúr
pomk: munkaidőben talán dolgozni kellene, nem Division cikkeket olvasgatni és fórumozgatni
(ezért tart itt az ország bacca meg..)
westlake: gtx970 jelenleg "felső-kategóriás" kártya ha tetszik ha nem
cain69: jelenleg nem tudni még
Kicsimix: SP-vel remélhetőleg igen mindent
he7edik.: szerintem elég lesz hozzá, igen vagy "közelítőleg" (végülis ha azt nézem, hogy "MMO" (ugyan nem, de fogjuk rá) akkor nem kérhet TITAN X SLI-t)
kinghaxor: Lesz egy történet/kampány. Mehetsz abban soloban vagy coopban (csoportban max. 4 fő) de más játékosokat nem fogsz látni (ez a játék PvE része). Aztán lesz a map közepén egy kisebb map, elkülönítve..., ott harcolhatsz másik játékos ellen, amúgy azon a területen kívül nem (az lesz a játék PvP része). A város területét már leírtuk többször, pont előtted lévő kommentben is, olvass vissza.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Kicsimix #736 üzenetére
Brooklyn, Queens, Bronx and Staten Island are not included - at least not at launch.
The lack of Brooklyn is especially odd, as areas within the district were shown in various trailers for the game - for example the E3 2013 trailer and the 2015 live action "Silent Night" trailer.
90 percent sure this means the Friends apartment will not be in the game.
Extra areas could easily be slotted in to the current game map - here's hoping for Infected Central Perk DLC.
-
k-adi
nagyúr
-
k-adi
nagyúr
válasz
Csabee86 #658 üzenetére
A másik meg, kíváncsi lennék, hogy itt aki a 2013-as E3-as minőséget sírja vissza az vajon tudná-e futtatni PC-n.
Nos, én tudnám
És ha 2013-ban már megvolt olyan tech amivel olyan szép volt, akkor 3 évvel később is meglehetne. (vagy mégis az egész renderelt videó volt?
) Másrészt meg ha olyan szépnek hirdetik akkor legyen is olyan szép
De tudom ez álom, Watch Dogsnál is ez volt.
Igazából nem érdekelne annyira ha nem lenne egy lassú tempójú játék, de mivel ez az lesz ezért.... másrészt meg most debutál az engine is, jó lenne látni mit tudnak kihozni belőle...Na mindegy, várjuk meg a megjelenést, hátha még vannak csodák
-
k-adi
nagyúr
válasz
westlake #636 üzenetére
na igen, ez az r6 siege E3 gameplay is megérne egy misét....... nekem megvan a "HD texture pack" is uplayről, de még azzal se néz ki így
a füst effekt és a fények is NAGYON le lettek butítva
pedig sokkal izgalmasabb lenne egy füsttel teli szobában harcolni egymással....
-
k-adi
nagyúr
válasz
kinghaxor #628 üzenetére
Azért fontos a grafika, mert ez nem egy gyors tempójú cod, ahol minden másodpercben robban valami rázkódik a képernyő vagy épp elmosódik miatta.... Itt nagy szerepet kap a környezet, ezért fontos a grafika. Sokat fog a játékos bámészkodni, stb. illetve a játék története is a "környezetről" szól, így elkerülhetetlen annak nézése
Meghát maga a karakter pimpelés, stb... Nem rossz a grafika, mert több, mint 2 pixel, de,,,,,,
-
k-adi
nagyúr
HA a 2015ös E3on lett volna az a király videó akkor még talán megérteném a graf. butítást..........de az a bizonyos E3as videó 2013ban volt!!!
Az akkori csúcs konfig ma már egyáltalán nem az, így ami akkor ment max konfigon az most már menne az áltagos(abb) embereknek is nem?Vagy megint a konzol miatt van ez? Minden a konzol hibája
de ja várjuk meg míg megjelenik. hátha valaki béta során mondja hogy szar a graf és kijavítják... LOL!
-
k-adi
nagyúr
sniper camperek mindig is voltak és mindig is lesznek sajnos....ahogyan shotgun állatok is.. sajna ez ilyen, nem mindenki a lopakodós/hangtompítós, kommandós típus.
-
k-adi
nagyúr
válasz
vegitossj7 #483 üzenetére
19 euro volt??? ne idegesíts
basszus...
azért ha látsz valahol akciót írj privátot pls
-
k-adi
nagyúr
válasz
vegitossj7 #480 üzenetére
jólvan akkor beszerzem, mert most codbo3 van, de az már nem hozza vissza a régi codos élményt
csak sehol nem láttam 10k alatt sieget
-
k-adi
nagyúr
válasz
vegitossj7 #477 üzenetére
A szerverek meg mostanság haltak be ott = no player?
(én havernál toltam, most venném meg de ha kihalt akkor nem fogomazért kérdem ) (jó lenne néha pubon is menni..)
-
k-adi
nagyúr
válasz
vegitossj7 #475 üzenetére
Ígéretesnek tűnik a játék, de ubi és a multi 1 mondatban eléggé aggodalomra ad okot,... 2évnyi SC3, és 2évnyi SCB után van már némi rálátásom, de nem kell messzire menni: r6 siege
-
k-adi
nagyúr
válasz
- = Zk = - #472 üzenetére
már legalább 4x írtad hogy megvetted a SleeperAgent pakkot
jolvan értjük de már elég
-
k-adi
nagyúr
válasz
T1zenhármaS #381 üzenetére
Nem meglepi, ha tudod mire számíts
R6 patriots érdekes lett volna, de így Siege-vel csak szituációkat kap a player ami kb. tutorial a multihoz.
-
k-adi
nagyúr
válasz
mrgregoryan #368 üzenetére
szia! lesz steam HUN csoport is,
FB-t sokan "személyes" dolgokra használják, köztük én is, ezért nem vagyok ott én is pl.
-
k-adi
nagyúr
DyingLight-ban is idegesítő volt, hogy a progression más-más mindenkinél ugye, mert ha ma lenyomtok ketten 3 órát, eljuttok 20. questig... Aztán haver másnap csak 2 órát ér rá, te viszont 4 órát is tudnál haladni, akkor eljuttok együtt a 40. questig mondjuk, ő lelép, te viszont haladsz tovább még 2 órányit és legközelebb mikor újra együtt nyomnátok akkor előjön az a kérdés, hogy:
1. vagy bevárod őt, míg eljut ugyanoda a történeti szálban (behozza a lemaradott questeket tőled)
vagy
2. nélküle haladsz tovább mert "elcsúsztatok"DL-ban is próbáltuk tartani a quest-haladást, de nyilván egy idő után elcsúsznak az emberek, és kb. tarthatatlan lesz
Szóval ha komoly, összefüggő történet lesz és nem csak ilyen menj ide-menj oda típusú akkor kíváncsi leszek, hogyan oldják ezt meg. -
k-adi
nagyúr
válasz
vegitossj7 #266 üzenetére
Az új GR-t ne is mondd... na meg a For Honor... mindkettőben nagy potenciál van, ebben a Divisionban is.... remélem nem krják el.
-
k-adi
nagyúr
válasz
DokiBaxxi #254 üzenetére
én úgy tudom, hogy 1db "nagy" DZ van, ahova a város több pontjáról be lehet ugrani... tehát az az állítás nem állja meg a helyét, hogy bizonyos városrészekhez bizonyos level kell és akkor onnan mehetsz a bizonyos szintű DZ-be... (tehát pl. ha Brooklyn 20-30 lvl határos lenne akkor a Brooklyn DZ 20-30 lvl playeres)
-
k-adi
nagyúr
válasz
- = Zk = - #245 üzenetére
hát. szívás.
-
k-adi
nagyúr
válasz
- = Zk = - #243 üzenetére
A tabletes drónt már kivették, remélem tudod
Amúgy tetszik ez a drop-in megoldás, a többi ilyen coop-féleségben is nagyon jó, hogy nem kell külön lobbyban ba..szakodni.
-
k-adi
nagyúr
Egyelőre viszont csak a december 9-12. közöttre tervezett bétatesztet halasztották el, amit jelen állás szerint valamikor 2016 elején tartanak majd meg. Ugyanakkor 9-én, itthoni idő szerint délelőtt 11 órakor elstartol az alfa, melyben az Xbox One-os előrendelők vehetnek részt, azzal a feltétellel, hogy nem rögzítenek képeket, videót, és nem beszélnek róla az alfa fórumain kívül. A 13-án hajnali 1-ig tartó alfateszt során a PvP-s Dark Zone területek mellett mást is ki lehet próbálni, de nem részletezték, hogy mit. A kódokat ma kezdik el kiküldeni, a játék kliense 23,2 GB-ot foglal.
-
k-adi
nagyúr
2 hét múlva xboxon béta? na ezt nem is tudtam
mondjuk nem hiszem, hogy sok különbség lesz alfa és béta között, de lehet talán jobb is, ha inkább a bétáról kapunk infókat (hátha már kijavítottak pár dolgot az alfából és akkor néhány "bug" fel sem merül majd amiért aggódnánk)
-
k-adi
nagyúr
Értem én, hogy rpg, meg nyilván a bossnak több HP-ja lenne, de egy sima ellenfélbe, mobba ne kelljen már 2 tár
jó, persze ha kimaxoljuk a karaktert meg a fegyvert akkor gondolom elég lesz.....fél tár is.
de ez kb. olyan mint a wow-level1 szindróma amikor meztelenül egy faággal ütögetjük a disznót amíg elég xp lesz lvl20ra
-
k-adi
nagyúr
Az egyetlen dolog ami aggaszt az ez:
Szintén furcsa, hogy habár a játékmenet alapvetően egy fedezékes shooter, vélhetően a szerepjátékos háttérmechanizmusok miatt több tárt kellett belelőni minden egyes ellenfélbe. Ami furcsa kontraszt, hiszen az egész játék próbál nagyon megfontolt, lassabb menetű és realisztikus lenni, miközben fél percig kell tunkolnunk valakit, hogy végre fűbe harapjon
-
k-adi
nagyúr
Valóban készül már egy ideje.. én már az első E3 trailer óta a hypevonaton ülök
az első trailerben (E3 2013) mikor harcolnak a rendőrőrsnél és a karakter odalapul a rendőrkocsihoz majd a félig kinyitott kocsiajtót becsukja miközben mozog a kocsi vége felé... na ott mondtam, hogy anyás ez kell
2016-ban ez lesz az egyetlen reménye az Ubinak, hogy visszaszerezze a játékosok bizalmát
ja meg az új GhostRecon, de az lehet csak 2017-ben jön
-
k-adi
nagyúr
Az E3-as buildel toltuk, videók alapján ne ítélkezzetek, élőben a játék kb a kurrens gen egyik legszebb játéka.
Na ez jó hír
Az E3as videón nagyon szép a játék, aztán jöttek videók amin kevésbé volt szép, de akkor ezek szerint berezeltek kicsit és nem butították vissza annyira, vagy azok a "downgrade" videók voltak csalókák? végülis mindegy melyik a válasz, a lényeg hogy szép lesz, márpedig itt sokat fogjuk a környezetet is bámulni
A dinamikusan változó időjárás (hóviharok, stb) nagyon szimpatikus nekemmeg a day-night circle megoldására is kíváncsi leszek
Kutyákról esetleg van valami hír? Jól eltűntek a trailer óta
-
k-adi
nagyúr
válasz
- = Zk = - #161 üzenetére
3 fős squadok vannak +1 drón (tablet) stb... legalábbis eddig így volt... aztán kivették a drónt mert mégsem működött jól
-
k-adi
nagyúr
úgy látszik ubiéknál rámennek nagyon erre a csapatos témára... nemsokára R6 Siege, most meg ez... mi lesz itt, ajaj... klánok nélkül hal az ember?
-
-
k-adi
nagyúr
A közelharcot akkor végleg kivették? (takedowns ?)
-
k-adi
nagyúr
válasz
- = Zk = - #139 üzenetére
Majd az óráról rakd fel ide 1 képet, kíváncsi vagyok mennyire cool
Amúgy azt lehet tudni, hogy a Season Pass mit takar? (azon kívül, hogy: "Includes a full year of major expansions and exclusive benefits")
-
k-adi
nagyúr
Én évente 1 játékot veszek (2014-ben nem vettem semmit
), idén a cod bo3 volt, jövőre ez lesz.
Már a 2013as E3 óta ülök a hypevonaton
Vagy nagy durranás lesz vagy nagy bukás ez a játék, de átlagos biztos nem.
BETA januárban indul, megjelenés 2016 március 8 elvileg.. remélem nem csúszik tovább
-
k-adi
nagyúr
válasz
- = Zk = - #109 üzenetére
nyugi, nem maradtál le semmiről
-
k-adi
nagyúr
Az a valami esemény = Ani-Com & Games (Animation-Comic-Game Hong Kong | ACGHK)
Amúgy nemsokára lesz egy másik, nagyobb esemény, augusztus 5-től 9-ig tartó gamescom 2015, ott azért már lesz rendes videó erről és még jó pár másik Ubisoft-os játékról, úgymint: Assassin's Creed Syndicate, For Honor, Rainbow Six Siege, Anno 2205, Might & Magic Heroes VII, Trackmania Turbo, The Crew Wild Run + Rabbids Virtual Reality Rid....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest