- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
válasz
daveoff #4867 üzenetére
Viszont megértem hogy miért nem lehet a kezdeti elfogadott véletlen golyók száma nagyobb, mivel akkor egy squadnyi ember basztathatna egy embert simán, megbeszélve pötyögtetnék a szerencsétlent anélkül hogy Rogueba átmennének.
Valahogy igy sehogyse jó
(#4881) .LnB
Igen az elég érdekes... nekem is feltűnt, animációik amugy is furák, néha egy egész drámajelenetet előadnak hogy ne add fel gyere stb stb felsegíti a másikat, odamész, mindkettő vigyázzállásba veri magát és elfutnak különböző irányba... ezt igy hogy gondolták
-
SkyS1gn
félisten
Hozzászólok...
3770K hova nem elég manapság de komolyan, húzni nyilván lehet, de simán is bika még.
16GB ram felét nem kajálja be, (legalábbis maga a játék) maxon sem... ha mást is futtatsz nyilván igen, de a 8 se elég már nagyon manapság. Nekem 7.5-8GB használat volt stam steam meg uplay futott.
Játékhoz:
Még mindig kicsit tré az hogy ha belefutnak a tüzvonaladba miközben lősz egy Roguet te is az leszel pikkpakk.
Mégvalami, lehet valahogy sétálni PC-n?
-
SkyS1gn
félisten
Fasza ez a cleanerses mission... mindnek kilövöm a tartályát
Hangulatos hatalmas belső terek vannak amugy, részletes és aprólékos, remélem le lehet menni oda majd csak simán is.
-
SkyS1gn
félisten
Na hogy már valami témához valót is kérdezzek... tudom hogy most open bétára már lejjebb vitték DZ rewardokat meg árakat feljebb, de így is túl gyorsnak tűnik a fejlődés nemde? Pár óra alatt ellehet érni az arany fegyókat majd.
-
SkyS1gn
félisten
Volt egy videó az még durvább dolgokat mutatott. Pl a táblán nem mindegy honnan lősz bele másik irányba dudorodik ki... na az az OMG inkább.
A láb alatt összemenő kukászsákokat észre se vettem, vagy nekem nem ment össze(#4594) Sebestyen01 Máshol még ilyen sem volt.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Sebestyen01 #4577 üzenetére
De honnan , mert pl nuveem nem megy azzal. én PC-s vagyok meg megvan szal mindegy csak érdeklődtem.
-
SkyS1gn
félisten
Omg omg... be ne pisiljetek komolyan, jó trailer de nemkell traumába esni
(#4496) players111
Ez egy CGI trailer...
-
SkyS1gn
félisten
Minek ide gyüjtői kiadás.
Division watchface órára, tök jól néz ki -
SkyS1gn
félisten
Ez a csávó hogyan tolja?
Vagyis már csak próbálja...
-
SkyS1gn
félisten
Bezsebeltem steamre 65USD-ért Goldot
Steam gift
-
SkyS1gn
félisten
Ha külföldi oldalról veszek európai cd kulcsot abban is lesz magyar nyelv?
-
SkyS1gn
félisten
Tudni hogy pontosan milyen portokat használ a játék és az uplay kliens?
Uplayt inditgatom meg Netlimiterrel nézem de ez igy hosszadalmas, ami neten van meg nagy intervallum az itteni IT-s ember meg ki van akadva mert csak egysesével tudná beállítani...
(#4131) orichalcos
Most mondom hogy ezt megtaláltam. -
SkyS1gn
félisten
válasz
Sebestyen01 #3431 üzenetére
De itt még kit izgat, de akik pl BF-et vesznek az egész csapatot szivatják
(#3433) pokolgep06 Attól hogy te a sztori módról érdeklődsz nyilvánvalónak kéne lennie hogy nem is érdekel a DZ?
-
SkyS1gn
félisten
Viszont a nap átsüt a felhőn
Az ugye látszik hogy befagy kicsit jobban az úton is a víz meg felolvad, de nem lenne rossz ha több hó látszódna mikor esik, mint a techdemoban, hogy befed mindent, meg hogy szinte teljesen elolvad.The Division | Out Of Map Glitch, Walk On Water Rendes tőle hogy csak most rakta ki...
-
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Anfänger #3144 üzenetére
Én is, halom kula lett, ez nem tűnik annak, de a csalókkal kezdjenek valamit aztán akkor megveszem.
(#3148) warcat
Nemigaz egyik degeneráltnak se jutott eszébe hogy ha kliens oldalon tárolják a sebzés meg satöbbi dolgok értékeit azt senki se fogja módosítgatni... istenem hányszor van ez hogy teljesen obvius dolgokat vétenek el fejlesztők, amit a józan paraszt is egyből meglát és orbitális hibának vél felfedezni.
-
SkyS1gn
félisten
Ezért nem éri meg előrendelni, 1-2 nonsense ajándékért nem éri meg, de már késő is, a kiadók már megjelenés elött megszedik magukat.
-
SkyS1gn
félisten
BF3-ba is volt, csak a szineket babrálja, color grading, kontrasztot meg fényerőt.
sorry 2hsz
(#3042) scomcomputer
Na na... az azért nem úgy van!
http://hardverapro.hu/apro/gamer_konfig_49
Nem azt mondtam hogy nincs értelme, BF3-al is csodát tett levette a kék szűrőt.
Itt amugy nemtetszik videók alapján.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
mrgregoryan #2968 üzenetére
Szoktam, BF4-be meg van alap res. scaling.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
mrgregoryan #2964 üzenetére
Jaa én meg azthittem tényleg 4K-ban tolod
-
SkyS1gn
félisten
válasz
mrgregoryan #2918 üzenetére
Na álljunk meg egy menetre, én nem arról beszélek hogy egy játék ugyan olyan 4K-ban mint fHD-ban, francokat, naná hogy szebb 4K-ban.
Sokat mondják itt azt hogy 4K-s gameplayt hasonlítsuk az E3-as demóhoz, én erre irom válasznak hogy igazából semmi értelme, még ha 4K-s is volt a demó, aki fHD-ban tolja nyilván fHD-ban nézte a videót is max übersamplinggal de a lényegen nem változtat, főleg nem egy tömörített youtube videó.
Tehát a laikusnak mindegy hogy 4K vagy fHD gameplayt hasonlít az E3-as demóhoz, főleg hogy az a rész be sem járható, talán majd egyszer...
4K > fHD ofkorsz!
-
SkyS1gn
félisten
válasz
mrgregoryan #2910 üzenetére
De nem érted... attól hogy magasabb felbontásban futtatod, még nem lesz automatikusab szebb. Nem lesznek jobb effektek, jobb tükröződés, stb max részletesebb, nyilván.
Egyes engine-ek működnek úgy hogy bizonyos felbontás felett a legmagasabb textúrákat streamelik be, erről beszélek.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
birorichard #2734 üzenetére
Hol irják ezeket az ajándékokat?
Nemtudom ha ennyi csaló lesz véglegesben... most lehet nem rendelem elő... tegnap is senki se láttam az életem meg darálódott lefele és megdöglöttem, ez ment többször is.
-
SkyS1gn
félisten
Én mindent maxra toltam, aberráció tényleg mos a sarkokon, jobb off-on.
Szép. kiváncsi lennék az első gameplayen mutatott helyszinekre hogy néznek ki a véglegesben.
(#2664) wjbhbdux Ez tuti? Minap direkt néztem azt a gameplayt, az valahol a jobb felső részében lehet a mapnak nem?
Nemár itt is megcsinálja az ubi hogy komplett kész pályarészeket dob ki a kukába csak mert beetetésre jóvolt oszt cshő?!
-
SkyS1gn
félisten
Én is kék scar-Hval mentem
-
SkyS1gn
félisten
Jelenleg egy bajom van a játékkal az pedig a DZ Rogue dolog... igazából igazuk van twitteren is az embereknek... semmi ami megérné hogy átmenj rogue-ba, mert egyből ledarálnak úgyis, és több cuccot se igen kapsz.
Vagy a timerrel kellene valamit csinálni, mert jelenleg az van hogy lelősz valakit, aztán utána ha próbálod magad védeni a rogue timer csak megy felfele és elöbb-utóbb meghalsz ugy lesz vége...
A fejlődés jónak tűnik elsőre, craftolás is rendben lesz, jó sokat el lehet majd bogarászni a cuccokkal, karakterrel stb.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
szallasi007 #2307 üzenetére
Na azért, akkor nemtudom mi volt, de hálisten nem ez miatt.
-
SkyS1gn
félisten
Ez a DZ-be lépés véglegesben is ilyen lesz? Külső "SP" szinted alapján dobál? Csak mert 2 6-os és egy 8-as "sárga" szintű ember nem tudott egy lobbyba kerülni. "DZ mismatch" felirattal jobbra lennt a 8-as társunknál, de a 2 6ost összedobta...Ez milyen hülyeség?!?Akkor szinte sose fogunk tudni 1ütt DZ-zni mert nem egy szinten vagyunk? Mindenkinek más ideje lesz farmolni. -
SkyS1gn
félisten
Na, nekem igen tetszik a játék most pár órát toltam vele, AZTA 10 óra? Jól elment az idő...
megcsinálgattam küldiket, side küldiket. Bementem DZ-be, franciákkal dumáltam angolul meg team-be verődtünk kb 10en mentünk lootolni, együtt vittük ki a cuccot, Ez igen fasza.
290X, 3770K, 8GBram, minden maxon, manuálisan is. Szép a játék. Avg 50-60FPS Város nem lesz kicsi szerintem, nagyobb mint hittem már most.
Nekem RPG-t nemigen tudtak volna eladni ilyen húkuszpókusz meg sárkányosmizékkel, de ez a Division bejön
Emoteokat mivel lehet előhozni?
-
SkyS1gn
félisten
"béta pedig a fejlesztés alatt lévőé."
Persze béta béta... meg jöjjön a feedback, de mindeki tudja hogy béta mint béta, ami arra szolgál hogy az utolsó simításokat elvégezzék, javítsák bugokat stb rég nem létezik, inkább csak beta néven demót adnak ki, kis kedvcsináló. Mire a béta vége és mehetne a bugfix sokszor már rég aranylemezen van a portéka és max day0 patchel vagy azzal se tudnak javítani rajta. Több hónappal megjelenés elött lenne értelme.
Amúgy csak most értem haza, lássuk mittud.
csak nekem van úgy szétcsúszva a menü hogy egy darabkáját látom a menünek? mostezmiez?
-
SkyS1gn
félisten
Ebből a retek szar intézményből esélytelen, majd holnap szerintem...
Ráadásul felülirtam a mappát, most szedhetem le torrenttel megint, ami most meg valamiért kva lassú, midnegy ennyit szarakodni istenem mindjárt kibaszom az ablakon!
(#1997) faber24
Nemtudom de miért baj egyeseknek ha egész hetes hajtás után 1-2 órát lazítani akarsz nem értem... szenvedj proxykkal meg minden kutyapecsével és még akkor sem mindig jó.
-
SkyS1gn
félisten
Most mi a F van? Bemásoltam, lemezterület foglalás/letöltés után elkezdi megint letölteni!
Közben már 55GB a beta mappa...
Azért 30GB-os mobilnetcsomagom nincs!
Verify gomb meg szürke mint az Ubisoft agya!
Ennyit a bétáról mára, majd hnap d.u.
-
SkyS1gn
félisten
Na bemásoltam, elvileg épp scanneli
Van még 3.5GB mobil adatforgalom, játszáshoz eléglesz
-
SkyS1gn
félisten
Mi a mappa elérési utvonala a bétának valaki beszúrná pls?
(#1976) scomcomputer
Hogy a torrenttel leszedett fájlokat tudjam hova rakni, aztán mobilnettel enged csak be az uplaybe és igy talán el tudom indítani majd.
I love egyetemi internet... ahol minden port tiltott.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
mrgregoryan #1969 üzenetére
Kiközösít minket
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
Ezaz... Upalybe be se lép itt egyetemi neten... ezért érdemes lesz megvenni ha havonta 2nap játszhatok vele mikor haza járok.... istenem, és már irtam a rendszergazdáknak mert semmi se indul RL, BF semmi, csak a cod, az meg kitizgat -.-
-
SkyS1gn
félisten
Mozgás közben egész jól néz ki, és ez konzervdobozos...
Nem egy E3 de nem rossz. Hóesésben mégjobb, de ugye dynamic szóval random mikor esik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Iqos cigaretta
- Opel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen légkondit a lakásba?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest