- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Htibimor
senior tag
Na ez most komoly. A héten most tudnék leülni egy kicsit játszani vele erre kiírja, hogy szerver leállás 27 perc múlva!!!!! Meddig tart majd? Hogy
!
-
Htibimor
senior tag
Level 22/19 vagyok. Nekem egyszer azért beadja a BK-t a játék, vagy már nem?
-
Htibimor
senior tag
Nem tudok belépni.
-
Htibimor
senior tag
Segítsetek! A drónokat, hogyan lehet megfejteni? Ott lógnak fent!
-
-
Htibimor
senior tag
A DZ kulcsokat érdemes megvenni a uplay-en vagy egyébként is dob majd a gép?(illetve a főnix crediteket) 17/11-es vagyok.
-
Htibimor
senior tag
Megtört a jég! Társultam egy csapathoz, és 3-an már egész jól elvoltunk a DZ-ben! Egész más élmény volt! Sikerült is pár sajnos inkább kacatot is kihozni, de legalább végre ez is ment!
-
Htibimor
senior tag
Kicsit kiakadtam. 16/6-al bementem a DZ1-be és belefutottam 16-os pár npc-be. Nem egyszerűen, de lenyomtam őket. Dobtak is egy jó fegyvert, meg tárat. Gondolom elmegyek és végre kimentek valamit. Hát a kimentési ponton annyian voltak, hogy tizedikre is lenyomtak. Egyedül én nem tudok DZ-ni. Más hogyan csinálja egyedül?
-
Htibimor
senior tag
Kint vagyok a terepen. Mit jelent az a szám a két lőszer érték alatt? Volt amikor 32 volt, volt amikor 8 és villogott most pedig 20. Mi lehet az?
-
Htibimor
senior tag
Sajnos egyedül nyomom. Érdemes a küldetéseket újrajátszani nehezebb szinten. Ad valami újat, xp-t, fegyvert bármit?
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok! 2 kérdés: 1. a cuccoknál a fogaskerék a kesztyűvel alatt van 2 módosításom, de nem tudom, hogy hogyan lehet őket használni? 2. A szűrő erejét, hol lehet növelni?
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok! Az 576 kb által küldött police kódot nem sikerült beváltanom. Illetve sikerült, de nem jelenik meg. Tudja valaki a megoldást?
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok! Elakadtam! Azt írja fejezem be az aktiválást. De hiába nyomogatom a számítógépet nem lép tovább! Akkor most?!
-
Htibimor
senior tag
Tudja még valaki, hogy hol lehetne, gold edition-t venni magyar oldalon?
-
Htibimor
senior tag
Kedves Tapasztalt Kollégák!
Játszottam a játékkal. Nagyon tetszett a harc, de néha csak keveregtem, mint kezdő b*zi a kamillás gőzben. A DZ-ban például fogalmam se volt, hogy mit kellett csinálni. Láttam a többieket, hogy valami sárga hengereket raktak fel a kötelekre. De, hogy az honnan vették és miért azt nem tudom. Szóval tudnátok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- OpenWRT topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- Opel topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest