-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
válasz
Dave567 #3876 üzenetére
Én már vagy negyedszer nyomom újra egyedül, és nem unom. Szerintem jó játék, és ez tőlem nagy szó, mert pl. az agyon sztárolt Division fél óra játék után lekerült a gépemről, annyira nem jött be.
Nagyot dob a játékélményen az fps célzási lehetőség, és hogy nem kell egy fél tárat beleürítened az ellenfélbe. Mint a való életben, legtöbbször elég egy lövés is.
Lehet taktikázni, lopakodni, járműveket használni.
A negatívumok meg amiket a többiek lertak, buta ai, respawnoló ellenség. De ha úgy játszol ahogy a játék "elvárja", lopakodsz, nem hagyod hogy észrevegyenek, felderítesz, használod a kütyüket és a segítségeket, akkor baromira élvezetes. -
sheep
addikt
Kijött egy 8 gigás peccs.
Elvileg javították azt a bugot amikor a helikopter induláskor felugrik a levegőbe.
Már csak azt várom hogy a régi helicopter controlsba beletegyék az egérrel célzást és jó lesz. -
sheep
addikt
Érdekes dolgot vettem észre:
az játék nálam mostanában nem jegyzi meg a beállításokat (toggle aim, guggolás, ilyesmik), mindig újra kell állítanom ha belépek. Mentésnél pedig nálam is előjött hogy nagyon gyakran annyira beakad hogy másodpercekig nem ragál, van úgy hogy egy tűzharc közepén emiatt halok meg.
Viszont kipróbáltam egy wirágbolti változatot is, és ott nem jelentkeznek ezek a problémák. Mondjuk az nincs is peccselve szóval sok minden hiányzik belőle, de akkor is fura hogy ott működik minden.... -
sheep
addikt
válasz
Kotomicuki #3284 üzenetére
Van egy olyan skill ami semlegesíti a hangtompító kisebb sebzését. Namost én úgy vettem észre hogy ez nem működik. HTI puskával figyelhető meg a legjobban, hiába van meg a skill, ugyanúgy csak levett hangtompítóval lehet egy lövésből egy járművet leszedni.
Amúgy nálam a drótkerítés átlöhető, párszor adtam már fejlövést azon keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged