- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
yozsee11
aktív tag
válasz
Németh Péter #2017 üzenetére
Szarok az UBI szerverek, hivatalos fórumon írták. (Division-ben is voltak most este gondok)
-
yozsee11
aktív tag
-
yozsee11
aktív tag
Fegyverek lelőhelye (Még nincs benne az összes, de folyamatosan frissül)
-
yozsee11
aktív tag
Hát én itt pár napja kérdeztem fórumban, hogy van már-e PH-s task force (nem jött rá válasz senkitől), rá is kerestem ma itt, plusz a magyar task force csoportokra is rákerestem a Networkbe, nem volt köztük prohardveres, így azért gondoltam egyet létrehozni, ha már más nem csinálta meg itt a napokban. (Amit majd szépen megkap a topikgazda, ha lesz.)
-
yozsee11
aktív tag
Mivel nem láttam, hogy lenne már PH-s task force csoport, így létrehoztam egyet, akár mehet az összefoglalóba is, ha úgy gondoljátok.
Prohardver Wildlands Task Force
Előnye ha egy ilyenhez csatlakozunk, hogy a tagok be tudják hívni egymást játszani, még ha nincsenek is fent a barátlistán.
-
yozsee11
aktív tag
PH-s task force van már?
Nem lenne rossz, ahogy láttam játékban onnan is meg lehet hívni játékra másokat ha nem szerepelnek a barátlistán.
-
yozsee11
aktív tag
Üdv!
Beaktiváltam a most vásárolt VGA-hoz kapott alap játék + season pass párost. Uplay-en belül kellene valahol látom most az SP-t? Mert azzal kapcsolatban nem ír semmit (a kódot elfogadta gond nélkül).
-
yozsee11
aktív tag
"Preload will be available on all platforms from Wednesday, February 1st at 7am UTC"
Hát ez az időpont már elmúlt, az oldalon a 'Congratulations' szöveg fogad, meghívót is tudtam küldeni, mégse jelent meg a játékok között a UPlay-ben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged