- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
15 óra játék után egy pár sor ...... ( de még közel sem kész a két terület )
A készítők által felépített világ nagyon megkapó lett.
A hatalmas és nagyon változatos környezet szerintem a legjobbakkal ér fel, kellően hangulatos az atmoszférája és sok a háttér információ, igazán autentikus.A tartalmi része megfelelő.
Elegendő tennivaló van benne: a 21 provincia és az ott található kiemelt helyszínek kellően eltérőek. Kingslayer file-ok, Contentek, Side missionok, Story szál ( 26 különböző ) és nevezetes helyszínek stb....
Az információ szerzés és a tartomány felfedezése az egésznek az alapja, nem ad mindent a játékos szájába a game.
Nem lineáris, úgy tevékenykedik a player ahogy neki megfelelő, Hogyan, Mikor, Hol...
Ezért nem érzem azt, hogy egysíkú lenne az egyébként hasonló alapokon nyugvó tartalom. ( Végtére is gyűjteni kell a Contenteket, háttér információt, minden területen segíteni a Rebelliseket, és háttérbe szorítani a Cartell hálózatot ) .Remélem, hogy a közeljövőben több véletlenszerű Eventet tesznek a játékba, vagy a többi provinciában lesz más lehetőség is. Ez sokat dobna majd a szavatosságon.
Na és persze ott a PvP ami elég valószínű hogy érkezik, és a már bejelentett Season Pass,na meg a DLCk.
Mindenesetre sok-sok óra játék idő van benne, úgy gondolom. Csak ne fulladjon unalomba.A grafikai megvalósítás bizonyos szempontból kiemelkedő, míg más téren akad hiányossága. A 11 eltérő ökoszisztémát remekül lemodellezték, Bolívia is jól vissza adja a térség jellemzőit.
Viszont nem minden részlet sikerült jól, van ami elnagyoltabb, látszik mibe fektettek több energiát és mibe nem, de ez egy ekkora területen sztm, bocsánatos dolog. A lakosság létszámával is elégedett vagyok, van bőven jármű és NPC ( nagyon mókásak )
Az már viszont nem, hogy az optimalizálás rossz és a textúrák betöltése is csapnivaló, helyenként. Javítani kell.A Skill fa tetszik is, és nem is. Vannak nagyon hasznos képességek, amik színesebbé teszik a játék élményt, a célokat sokrétűbben lehet végrehajtani.De vannak amik feleslegesek, és sztm nem illenek a játék képébe.
Nem vagyok abban sem biztos, hogy kellően rá leszünk kényszerítve a fejlődésre ezen a területen. Mindenesetre érdemes a Rebellis erőket és a csapattagokat is fejlődésre bírni, így javítva a használhatóságukon és bővíteni a lehetőségeket.
Sokat fog számítani, hogy a lázadókhoz tartozó Side missionokba és a területi Contentekbe mennyire unnak majd bele az emberek. Mivel a forrásokat ( élelem, híradás, üzemanyag, orvosi ellátás ) igencsak igényli a Skill fa.
Bár ha valaki szeretné a felszerelési repertoárját bővíteni, kénytelen lesz ebből-abból teljesíteni.A Loadout nekem tetszik, jól moddolható a fegyver, változatos is az arzenál, a felszerelésünk is egész szépen variálható. Már ha kifejlesztjük.
Külön piros pont, hogy a karaktert mindig lehet öltöztetni, nem fix. Valószínű, hogy a gépi csapattársakkal is lehet majd tamagocsizni, nagyon lobbiznak érte.
A Lobbyban pedig egész jó karakter statisztika van.Hangok terén szerintem jól teljesít a játék, jó az atmoszféra. Bár nekem valamiért mintha halk lenne, vagy ez a reális....fene tudja. ( tudom tekerjem fel )
Nekem a kommunikáció is tetszik ami a gépi csapattársaktól jön. Jó, hogy egész sok történésre reagálnak, több helyszínnél mesélnek valami régi kalandról, megjegyzéseket tesznek.A HUD kellően variálható ezzel hozzáadva a játék élményhez és a nehézséghez, realizmushoz. Én a jelölő kivételével mindent kikapcsoltam. Gépi csapattársak mellett, kell a szinkron lövéshez. Viszont Co oP -ban teljesen Off.
Kihívás szerintem van a játékban, Extreme + No HUD és öröm bódottság. Érezni a területek közötti eltérő fokozatot is, ténylegesen kevésbé van pl. felszerelve az UNIDAD bázis az egyik és másik területen.
A járőröző helikopterek száma is változó, és az ellenség létszáma is . Van légvédelmi rakéta, páncélozott harckocsi, minigun-os jármű, nehezebb fegyverzetű helikopter, riasztó rendszer, drone zavaró ....
Extreme fokozatra nem térnék ki, jóval fentebb részleteztem, cikket is linkeltem erről. Úgy van, ahogy meg vagyon írva.A különböző létesítményekben vannak úgymond gyenge pontok, amiket kiiktatva változtatni lehet a taktikán. Továbbá , amennyiben sikerül frakcióhoz tartozó járművet szerezni, úgy többek között a Trójai faló taktika is bevethető.
Viszont van ami nagyon nem reális, konkrétan ha észre vesznek az ellenfelek, még a föld alól is elő kerítenek....ezen lehetne mit csiszolni.Az " AI " lehetne okosabb, életképesebb, akad hogy a társak beragadnak ide oda, nem tudnak megkerülni egy helikoptert.Túlzottan trenírozni kell, felemásak az érzéseim. Viszont ha megfelelően vannak utasítva, egész használhatóak. A képességfát érdemes fejleszteni, ez segít a Rebellisek és a Team felhasználhatósága terén.
Amit nem értek, hogy miért nem tudnak járművet vezetni, ez nagy hiányosság. Magát az utasítási készletet is bővíteni kellene, legyenek képesek interakcióba lépni bizonyos dolgokkal.Járművek terén jól áll a játék, van választék azt hiszem 60 különböző alkalmatosság lesz a teljes játékban. A küldetések teljesítésének módját lehet velük szépen variálni. Égnek mint a Reichstag, szép nagyot robbannak...de kérem alássan, az a gépkocsi Hitbox valami borzasztó, remélem javítják.
Fizikába is bele lehetne kötni, továbbra is, de jól be borozva, pár feles után egész jó poén. Csak ne kellene kijózanodni.....
Viszont a lövedék fizikája, esése, a szél irány kihatása...ez tetszik.Karakter animáció terén érdekes az összkép, lehetne úgy is mondani, hogy el van baxva. A gyors mozgásoknál darabos az egész, nem folyamatos, furán változtat helyzetet....láttunk már jobbat, pláne Ubitól.
Viszont a lassú mozgás sztm rendben van. Szóval " X " lenyomása, és úgy jobb az összkép, folyamatosabb a séta, lopakodás, kúszás- mászás...de a kocogás és a sprint mód, nem az igazi, sajnos.Magukkal a mozgás formákkal nincs gond. Kúszik, mászik , guggol,. Jó a járműből lövöldözés is, gurul előre, hátra és a lejtőről ereszkedés is megteszi.Van lassú-közepes-gyors mozgás. A bázis ugrás valamint az ejtőernyőzés pedig kifejezetten tetszik. Csak ez nem sport szimulátor....az egy másik Ubi game.
Egy dolgot hiányolok, a Combat Roll-t, ilyen témában alap lenne, kérem szépen.
Az okos fedezék csiszolódott, de még mindig nem az igazi, bár a zárt Betahoz képest talán jobban használható. Tudom tudom, van az a másik játék....A játék sava borsa a Co-oP, ezzel teljesedik ki igazán, így mutatja meg mit lehet belőle kihozni. Teljesen más élmény. Ez nagyon jól el van találva.
Egy esetleges Pvp -vel jól meg lehetne még dobni ezt a hangulati faktort, vagy nem......erre is van példa.Amiben lehetne még változtatni szerintem, az : a gyorsan eltűnő holttestek. ( ezt már sokan jelezték ), az éjjellátó megjelenítése, a holttestek vonszolhatósága, minimap variálhatósága, közelharci fegyverek bevezetése, az idő előrehaladásának változtatása.
Engem személy szerint érdekel maga a történet, az egész téma közelebb áll hozzám ,így kicsit jobban bele élem magam a dolgokba. Van időm is erre, pusztán ezért foglalkozom vele.
A történet író pedig nem egy utolsó figura, szóval én várom mi is lesz a teljes játékban, hogy lehet majd felgöngyölíteni a szálakat, miként szorul vissza a tróger Cartell hálózat. Esetlegesen milyen kihatása lesz az egész infrastruktúrára, demográfiára a cselekedeteinknek. Az nekem még kevés, hogy több lázadó érkezik segíteni, többen vannak az utakon és elfoglalják a neves helyeket a Cartellektől.A teljesség igénye nélkül, röviden ennyi.
Ez még mindig csak a Beta és remélem, hogy majd idővel sok dolog változik még. Mint a többi játékban.......
-
myckey
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #1323 üzenetére
Nem tudom, mennyire vagy jártas Montuyoc ban, de ha totál új, akkor előbb fel kellene deríteni és a felkiáltó jelnél információt gyűjteni.
Vagy ha van akkor mappánál dokumentumot szerezni a story val kapcsolatban.Esetleg , mikor a területen vagy az egérrel, annak a jobb gombját megnyomva előjön az oda kapcsolódó Story szál.
-
myckey
veterán
válasz
Tibtobi #1297 üzenetére
Az biztos, hogy 2 db. különálló tartalom lesz a Season Pass-ban.
Az Extreme, meg annak a rendszernek a csúcsa, amit fentebb linkeltem.
Fokozatosan jobb lesz az ellenfél reagálása, fegyver kezelése, sérelmesebb lesz egy-egy bekapott lövedék. Akár egy lövés, halál.
A gránátok, egyéb robbanások többet ártanak., valamint a regenerálódás is nehezebb.
Extermen a minimapon megszűnik az ellenfél jelzése. ( Nem is használok minimapot, meg unblock HUD-ot )
Valamint a csapattárs élesztése is korlátozott.Story
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands: Writing for the Wildlands
MEET DON WINSLOW, MAIN AUTHOR OF THE CARTEL-THEMED NARRATIVE FOR TOM CLANCY’S GHOST RECON WILDLANDS
-
myckey
veterán
válasz
Raymond #1294 üzenetére
Van köd, persze.
Menj át a sziklás vidékre, ott még inkább előjön, egy-egy magasabb pontról nem mindig lehet körbe nézni, annyira beteríti a tájat.Ez a dinamikus fény sztm nagyon jól mutat. Mikor teljesen, vagy szórványosan beborul és a napfény "utat tör " magának, megvilágítva egy-egy részletet...nagyon szép.
-
myckey
veterán
válasz
xPraetoriaNx #1270 üzenetére
Volt szó a PvP -ről, valószínű lesz is benne.
Season Pass is jönni fog, illetve egyéb DLC-k.Egyébként pár nap alatt, nem hiszem hogy ez kijátszható, értelmes keretek között.
Igen nagy a világ és a történet, küldetések sem lineárisak, el lehet vele szöszmötölni.(#1269) Scholes9
Nem túl optimális, de van itt jó pár benchmark eredmény már, vállalható.
De lesz ez jobb is, szerintem biztos. -
myckey
veterán
A maintenance is currently ongoing on all platforms for GR: Wildlands Open Beta. Estimated downtime: 30 mins. Sorry for the inconvenience.
Már él a szerver.
[PT] Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands: Ruthless Official TV Spot
Szokásos kisfilm.
Más:
-A teljes játékban 3 különböző karaktert lehet majd indítani.
DIFFICULTY AND HUD: A CHALLENGE ADAPTED TO YOUR TASTES
-A nehézségi fokozatokról
-A provinciákról és a hozzájuk kapcsolódó eltérő nehézségről
-A frakciókról
-A HUD variációs lehetőségeirőlUS oldal, nem tudom régiózáras-e.
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #1234 üzenetére
HUD szerintem egész jól variálható, a jelölő bekapcsolva hagyása pedig kelleni fog, valahogy csak érzékeltetni kell a dolgokat.Máskor is így volt ez a Ghost Reconokban.
De ez már teljesen szubjektív.Én két haverral mentem Extreme fokozaton, és jó párszor fektettek minket, a könnyebbik területen is, és nem kifejezetten a küldetésekben, hanem a felderítés közben, portyázásnál. Unidad helikopter vagy a Cartell ha kiszúr,t jött erősítés, aztán hirtelen elég sokan össze szaladtak, jobban felfegyverzett tagokkal, járművekkel. Jött közvetett tűztámogatás, légvédelmi rakéta egyebek . De ilyenkor sokszor egymásnak is esett a két frakció.
Szerintem a karakternek jobb lett a mozgása, érzésre. Mintha kicsit "nehezebb" lenne. Nem annyira esetlen.
Fedezéket pedig egyszerűbb használni, jobban eltalálja az irányt, mert zárt beta -ban volt baj párszor az innen-onnan kinézéskor, fordulásnál stb....de sztm ez megint szubjektív, nekem ezzel már nincs bajom. De az animáció még mindig lehetne jobb, ahogy a jármű fizika is, bár ez is javult.Nálam pl. a borderless és a fullscreen teljesen megegyezően fut.
-
myckey
veterán
Az Extreme fokozattal óvatosan......
A kezdő területen jönnek, mint légy a carra, de legalább az Unidad és a Cartell is öli egymást.Helikopter elől ajánlott elbújni, nagyon.
-
myckey
veterán
Improvements from Closed Beta to Open Beta
Magyarul peccs notesz.
Hasznos információk PC -re.
Hivatalos Fórum a megosztandó észrevételekről
A kolléga pedig fentebb linkelt egy probléma megoldási lehetőséget, a csatlakozással kapcsolatosan.
-
myckey
veterán
válasz
toome1985 #1171 üzenetére
A jármű fizikán valamit biztos állítottak, már jobb, de még mindig nem az igazi.
Az FPS is jobb lett, valamennyire. Csak most én Ultra-ra raktam.
Az animáció is másabb, a karakteremnek is mintha másabb lenne a súlya, érzésre. Fedezéket is jobban lehet használni.
A HUD is nagyon korrekten variálható.
Lehet szinkronizált lövést használni, úgy, hogy mellette kikapcsolsz pár dolgot. -
myckey
veterán
Ez se nem GTA, se nem FPS.
Valamint pont az lenne a lényege, hogy ne ragadj le az A ból B -be egysíkú vonalon.
Te döntöd el, hogy kezdesz neki a történetnek, milyen módon csinálod meg, hol, mivel.
Csapda állítás, lopakodás, megtévesztés, rambozás stb......Elviekben majd úgy alakítod a téképen a dolgokat, ahogy neked tetszik.De leginkább, mivel ez egy Ghost Recon, a taktikázás lesz a lényeg, ez pedig se GTA-ban se egy darálós COD-ban nincs meg.
-
myckey
veterán
Everything We Know About GRW (so far)
Igen érdekes, dolgok is vannak benne.
Pl.:A küldetések teljesítésére, dinamikusan reagál a környezet. ( Infrastruktúra, demográfia )
Egyébként maga az oldal egész jó, sok frankó cikk van. De kell hozzá angol.
(#1133) s4hu|SyD^
Crossmotorral jöttek utánam a társak. Mikor én azzal mentem, úgy emlékszem.
De a csapatra kihatással van pár képesség, amit majd lehet fejleszteni. Más fajta bekerítés, letámadás ...illetve ha igaz, növelni akarják a taktikai repertoárt is. Mármint a képességeken kívül is.
-
myckey
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #1131 üzenetére
A Beta-ban is voltak random küldetések.
A lázadókkal kapcsolatban, az hiszem. Vagy egyéb ellátmánnyal összefüggésben.
Mikor pl. a gépkocsi konvojt kellett eltéríteni.Illetve olvastam olyat is, hogy majd a lakosságtól is lehet begyűjteni adatokat, ami mellékes küldikről szól majd. Ezek is véletlenszerűek lesznek.
De ezt nem mondom biztosra.Viszont tuti, hogy nem csak a fő történetszálról, meg a begyűjthető dolgokról fog szólni az egész.
Ekkora terepen, ilyen történettel, rengeteg lehetőség van benne. -
myckey
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #1129 üzenetére
A kis történet szál, ami a lopott teherautóról szól, az adott. Azt hiszem 5 ponton kell követni az eseményt.
Itt lehet össze harácsolni a jutalmat.Utána pedig váltakozik a kamera a helyszínek között, attól függően, hogy hol van valami érdekes "esemény".
Mindig jelez a sarokban.
Ez is többnyire megtervezett történéseket mutat be.Viszont , ha nem követed az eseményeket, hanem csak tetszőlegesen választod ki a kamerát, nem mindig scriptelt amit látsz.
Nekem tegnap pl. más volt egy-egy helyszínen , amit éppen láttam. -
myckey
veterán
válasz
VincentVG #1122 üzenetére
Ismételten, parancsolj.
open beta will take place from February 23 at 6 am EST to February 27 at 6 am EST
Nálunk az + 6 óra, tehát ahogy a kolléga is írta, elviekben, 12 óra 00 perckor startol.
-
myckey
veterán
válasz
akoska07 #1111 üzenetére
Na igen, ezt találták meg pár napja a srácok.
Előbb utóbb lesz belőle valami.(#1112) oneal1
Mi is játszottunk vele 3-an, és ezekből a hibákból eggyel sem találkoztunk.
Helyette volt olyan, hogy beragadtunk a sziklák közé, ami ekkora terepen, még azt mondom bocsánatos is.
De egyébként bug videókban találkoztam az általad említett dolgokkal.
-
myckey
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #1109 üzenetére
Én egy jó pár hsz-el fentebb leírtam hasonlóan.
Szerintem nem sok minden fog változni, pláne nem a komplex játékmechanikai elemekben.
Ami biztos, hogy a nehezebb fokozatú terület, több kihívást fog tartalmazni, de nem akarok spoilerezni.A karakteranimációk is néha furcsák, vannak mozdulatok, amik olyan elnagyoltnak hatnak, vagy esetlennek, pláne az npc-k tekintetében.
Érdemes bele-bele nézni az interaktív térkép kameráiba, ott mindig van valami érdekes jelenet, ahogy írtam, abból le lehet szűrni a konzekvenciát, ami nem minden esetben pozitív.De!
A számos negatívum ellenére, sok jó dolgot is fel lehet sorolni, illetve mindennek két oldala van.
Más:
Ghost Recon: Wildlands - Terrain Tools and Technology
Az idén megrendezendő Game Developers Conference -ről ( Feb. 27- Márc. 3 ) egy rövidke fejlesztői videó.
-
myckey
veterán
Ghost Recon Wildlands - Building Bolivia
800 kilométernyi út...
-
myckey
veterán
Ghost Recon Wildlands - 15 Things You ABSOLUTELY NEED To Know Before You Buy The Game
Érdemes megnézni.
Más:
Egyesek, már a Beta-ba látni vélik a PVP-t.
Szorgos játékosok kutakodtak a játékban fellelhető file-ok között, és találtak egyértelműen PvP -re utaló kódot.Mások is úgy vélik, lesz PvP, de csak jóval később.
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
válasz
Beckett #1099 üzenetére
Azt hiszem a társasággal nem lesz gond, se a co op résszel.
Ebben jó lesz a game.A téma és a játékstyle pedig adott.
Illetve a megannyi Boss és történet szál végett, az óraszámmal se igen lesz baj.Pláne ekkora és ilyen változatos terepen. ( Bár erre még nem vennék mérget )Inkább olyan mechanikai hibák lesznek, ami majd a kritikusabb tömegnek lesz jó céltábla.
De ettől még a játék játszható lesz. Ez biztos. -
myckey
veterán
válasz
#81556480 #1093 üzenetére
Nos, szerintem olyan lesz mint a zárt Beta, csak másik plusz területtel.
Amiben reménykedem, hogy talán optimálisabban fog futni.
Játékot akadályozó bug, nálam nem volt, de azért bízom, hogy ezeket is gyomlálják szépen.Egyéb játékmechanikát érintő változás lesz-e?
Nem hiszem, nem is agyalok ezen.Tessék követni az interaktív térképen a történéseket, kamerákat.
Egy az egyben ez lesz a game, szerintem.Én már felkészültem, hogy szét lesz flamelve a topic.
Pesszimista énemet hallottátok. -
myckey
veterán
válasz
Beckett #1091 üzenetére
Nem minden kamera van felfedve a térképen, van ami csak akkor jön elő, ha követed a történetet, kameráról -kamerára.
Ráadásul nem csak egy-egy monológ tartozik az események mellé, hanem egyéb információk is elérhetőek ( Intel ), aszerint, hogy a kis " interaktív játékot" hogy teljesítetted.
Érdemes a 29-es kameráig elvinni, sírva röhögős, bár az állatvédők lehet most dühöngenek.
-
myckey
veterán
Kövesd az instrukciókat.
(#1084) sixpak
Akkor szedj le mást.
(#1078) duvi
Na igen, "kis darabon" .......már itt vonatozok egy ideje.
A többi helyszínre még el se látogattam. Nem kevés az 50 kamera, mivel próbálom felfogni is a dolgokat, amit megosztanak velünk, hátha idővel jól jöhet az extra információ.
Csak eltart egy darabig.
(#1083) VincentVG
27-ig lehet játszani vele, 2 területen.
Van itt a topicban róla info.
-
myckey
veterán
Ezt jól össze hozták.
Az 50 helyszín/kamera mind saját történettel rendelkezik, és nagyon sok háttér információhoz juthat az érdeklődő!
A történés befejeztével, egy kisebb monológot is kapunk a látott szituációról.
A 4 embléma és a bonus XP , már 3 helyszín "teljesítésével" elérhető.
Na ennyit az előtöltési időkről.
-
myckey
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #1067 üzenetére
Az ubinak semeddig sem kell mennie, ehhez nagyon értenek.
De nem azért raktam ezt be, hogy az ubisoft marketingje legyen a téma.
Remélem nem ez jött le.
Nem is szeretnék erről többet mondani.(#1070) s4hu|SyD^
Na mégis.
Adná a magasságos, hogy ezért a pár hírért engem honoráljanak
De nem.
-
myckey
veterán
Szóval, hogy is mondjam.....indulhat a kaland túra, Google Earth + Ghost Recon Wildlands.
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands: World With No Heroes Trailer
interaktív Bolívia térkép, Ghost Recon Wildlands módra.
Lehet nézelődni, 50 kamera segítségével, pár apróságért cserébe! -
myckey
veterán
-
myckey
veterán
válasz
Bjørgersson #1053 üzenetére
A hivatalos oldalon kiadott PC követelményeknél, 50 GB tárhelyet kérnek.
Egyébként már az új tartalom , felülírta a régit, nem adódott hozzá.
Tehát most 25,7 GB -on állapodott meg.
Személyemnél. -
myckey
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #1049 üzenetére
Szintén zenész.
Már 46 GB a mappa tartalma.....lassan elérjük a teljes játék tárhelyét.
Változás biztos lesz, másik terület.De én nem élem bele nagyon magam, szerintem egy "másik" játékot úgy sem kapunk, ami minden egyes észrevételnek, "hibának" eleget tenne.
Nem várok nagy játékmechanikai változtatásokat.
Azt akarom, hogy idővel jobban fusson, sok tartalmas content legyen, és ne legyenek a játékot, az élményt romboló hibák. Ez sztm teljesen reális elvárás.
De lehet én túlságosan kishitű vagyok, vagy nagyon pesszimista, racionalista...
-
myckey
veterán
válasz
Bjørgersson #1034 üzenetére
A dobozos Gold kiadásra nem vennék mérget, mármint a beszerezhetőségre.
Bár Cseh és Lengyel honosítással találtam, egész hiteles helyről.Ellenben az Off-line lehetőség adott lesz, ezt a vezető játék tervező is megerősítette, még tavaly, egy interjú keretében.
Ghost Recon: Wildlands Interview: Offline Mode
De ha nem így lesz, gyorsan kiderül.
-
myckey
veterán
válasz
Bjørgersson #1032 üzenetére
A játék elérhető lesz, offline módban is.
Lehet single player-ben játszani, a gépi csapattal, internet kapcsolat nélkül is.(#1031) VANESSZA1
Magyarban ezt találtam, nem tudom, miféle.
De szerintem lennie kell PC-ben is dobozos Gold-nak, mediamarkt ból kiindulva. -
myckey
veterán
válasz
Bjørgersson #1024 üzenetére
A csapattársak valóban nem a legeszesebbek, távol állnak a jótól.
De azért nem használhatatlan kategória.
Nem egy küldetést úgy is meg lehet csinálni, hogy jelentősen rájuk hagyatkozol, te csak irányítasz a háttérből.
Ilyenkor a lázadó erőket is igénybe lehet venni.
Persze a rendszeres utasításokat nem lehet elhagyni.Érdemes lesz fejleszteni a csapattal és a rebellisekkel kapcsolatos fejlődési ágat.
Különös képen a szinkronizált lövést.....remélem ezt valahogy majd HUD nélkül is lehet használni. -
myckey
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #1022 üzenetére
Ezt nem igen tudom megmondani.
Az AI megint más kérdés, azon se lepődnék meg, ha a kartellek zöme, maradna ugyan ilyen mint most.
A terület nehézségi fokozata majd a nyílt Betaban elválik, mit is jelent, számít-e valamit a koponyák száma.
Miben lesz más.......Egyébként, ha megfelelően van felderítve az ellenfél , és még azelőtt likvidálva lennének, hogy bármire is komolyabban reagálni tudnának, akkor ott sok vizet nem zavar, hogy milyen okosak / taktikusak.
Unidaddal pedig nekem sok bajom nem volt.
Azok le is szedtek, mikor berohantam a bázisra, mert jött erősítés, és rendesen körbe fogtak.
Valamint a lövedék álló mellényük, meg is nehezítette a kiiktatásukat.Na majd lesz valahogy, vagy így vagy úgy.
Olyan úgy sem lesz, ami mindenkinek megfelelő, ezt már most borítékolom. -
myckey
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #1017 üzenetére
Mivel az EL SUEÑO-hoz ( fő boss ) vezető hierarchia láncot, be kell járni, így biztos lesz valamilyen szintű megkötés.
De a szervezet irányítójához való eljutás, Bolívia lakosságának ( Civilek ) "felszabadítása" a kartellek ( Santa Blanca ) és a korrupt kormányzat ( UNIDAD ) elnyomása alól, valamint a maroknyi rebellis erő ( KATARIS 26 ) erejének felduzzasztása, valószínűleg nem lesz korlátok közé szorítva, tehát mindenki saját maga dönthet az előtte álló feladat mikéntjéről.
Ez lenne a kézen fekvő.
Más:
Átnevezték a nehézségi fokozatokat.
-
myckey
veterán
Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Trailer: Official TV Spot [US]
Hangzatos videó.
Túlzottan is....de azért jóTe döntésed, Hogyan.....Te döntésed, Hol ......Te döntésed, Mikor......
Mert a Wildlands-ben, kizárólag, a te döntésed , hogy kezdj neki a történetednek......
És miként vess véget, a Kartelleknek.
-
myckey
veterán
Santa Blanca Cartel Szervezete
Nem kap Oscart a sztori, de egynek bőven elmegy.
Mellé egy kis kultúra, kicsit poénosan, de azért még érdemlegesen.
Taking Down the CARTEL! (Ghost Recon: Wildlands) | Culture Shock
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
válasz
Bjørgersson #1000 üzenetére
Frankó, hogy ennyire előre látó vagy.
#1001) duvi
Csak ne futószalag jellegűek legyenek.
(#999) myckey
-
myckey
veterán
People who took part in the closed beta or try the open beta will receive access to the "Unidad Conspiracy," which contains three "exclusive" missions that will be available when the game comes out.
Note that you need to buy the retail version of Wildlands and play it before March 31 on the same Ubisoft account as the beta to get the missions.
Tehát aki részt vette vagy vesz valamely Beta-ban, az kap 3 bonus missiot.
De ezt csak akkor kapja meg a játékos, ha egyezik a Uplay account és még Március 31. előtt játszik is a Wildlands-el.. -
myckey
veterán
Ghost Recon Wildlands - CO-OP PART 1 | NO HUD + GHOST DIFFICULTY (Tactical Walkthrough)
Érdemes lehet ezen videó sorozatot végig pásztázni, egész összeszedetten játszanak.
Helyenként igen hangulatos. -
myckey
veterán
válasz
ScomComputer #988 üzenetére
Az egy másik történet lesz.
-
myckey
veterán
Confirmed Open Beta Map. Open beta (Feb 23rd - Feb 27th). Preload starts Tuesday (Feb 21st)
Ezek szerint igazak voltak a híresztelések, ami a kibővített Map-ot illeti, na meg az időpontot .
Majd kiderül, mit is befolyásol az a "halálfej" , mivel az új terület a legmagasabb besorolást kapja, elvileg.
Egyébként kedden indul az elő töltés lehetősége.
-
myckey
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #976 üzenetére
Csak azért, mert a csapat hajtja végre a dolgokat, csak ennyi.
Lehet őket használni, lázadó erőkkel ( zöldek ) egyetemben.( Bár a készítő, túlságosan nem erőltette meg magát, taktikázás terén )
Az, hogy mit változtatnak, kiderül ,mihelyst megjelenik a játék, esetleg jön hozzá egy első napos javítás, vagy várnunk kell pár hiba korrigálására hónapokat.
Így vagy úgy , majd alakul. -
myckey
veterán
Talán igaz, fene tudja. twitter
Egyébként majd az élő adásban, lehet elhintenek némi morzsát.
Don't miss the premiere of War Within the Cartel, the promotional live-action prequel, during our livestream on Twitch, 02.16.17 at 2PM PST.
Ez pedig egy kisebb videó, a Ghost Recon Wildlands - AI vs NPC Battles (gameplay Xbox One)
A csapattársakra, valamint a rebellis erőkre támaszkodik, javában.
Persze azt nem tudni, milyen a nehézségi fokozat.
Valamint ez konzolos felvétel. -
myckey
veterán
Possible new info on the Open Beta on Thurs. after War Within the Cartel, live action prequel to GRW premiering on Twitch
Esetleges nyílt Beta info, csütörtökön várható.
-
myckey
veterán
Ghost Recon: The Ghosts of Bolivia
Nagyon jó kis írás a környezetről.
-
myckey
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #934 üzenetére
Igen, tudom.
Ezért írtam rá, hogy ez is csak egy dolog.
De majd több minden kiderül a teljes játékban, mit is ér a terület, koponyánkénti besorolása. Ad-e egyáltalán valamit hozzá az AI-hoz, ellenfelekkel kapcsolatban.
Egyébként én nem hiszek ebben az Open Beta leak-ben. Szerintem nem ez a terület lesz, mivel ez 5 halálfejes, és sztm ezt a "poént" nem lőnék le egyből.
-
-
myckey
veterán
válasz
RichieTri #928 üzenetére
Ez konkrétan 5 koponyás terület.
Az egész játékban csak az a terület egy koponyás, amit kaptunk a Beta-ban. ( ITACUA )
Az majd kiderül ,mit takar a koponya....remélem komplexebb AI-t, az ellenfelek tekintetében.
Egyébként Ghost fokozatra kell rakni, garantál a halál. De ez csak egy dolog.
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
válasz
bigbadforty #913 üzenetére
Semelyiket.
Szar a világ, szar az egész.
Égetem is a gépet....
(#915) bigbadforty
Igen, régen minden jobb volt.
Bocs de már nem tudom komolyan venni ezt az egészet, pedig rajta voltam, de legyőznek. -
myckey
veterán
válasz
bigbadforty #909 üzenetére
Én nem találkoztam sehol nyáladzó tömeggel, akármerre járok a neten.
Leginkább kritikával találkozom.
Miért kellene javítani, foglalkozni vele ?
Amiért megannyi más játék esetében is......."Ja de várjunk, 11 oköszisztéma. Tapzs tapzs, vegyétek-vigyétek" .
Ez meg no comment....a sok-sok negatív dolog mellett, hadd lehessen már írni pozitívat is.Nagyon a másik végletén kezeled a dolgot, ami a játék fejlesztést illeti....
Igazán szürreálisan. -
myckey
veterán
Én itt még olyan emberrel nem találkoztam , aki azt írta volna, hogy semmi baj a játékkal!
Igenis vannak gondok.Sőt!
Az egész topic a problémákról szól, ami már milliószor ki lett vesézve.
Igen unalmas ugyan azokat olvasni sok-sok oldalon keresztül.Többek között én is leírtam, sokszor, mi nem tetszik.Ismételve magamat. Mint ahogy mások is ezt teszik folyamat.
Nem értem, hogy a francba nem lehet megunni. Én már bele untam.Írtam is nekik a kérdőívben szép hosszasan ezekről. Egyébként a kérdőív meglehetősen részletes volt, tetszett. Remélem sokan kitöltik!
Talán lesz értelme. Talán nem. De semmivel nem kerül több energiába a kitöltése, mint ide írni.A trollkodást meg különböztessük már meg a normál módon kinyilatkoztatott nem tetszéstől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest