- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Yettel topik
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achar
tag
Mennyiiii?
Nagyon fel vagyok háborodva, valami nagy baj lehet az ubinál a fejekben, így pont nem fogják átcsalni az embereket az epictől,
A minap néztem , A division1 is valami 9000ft újra, miért? már sokan a 2-t tolják, az 1-ből meg a csalókat sem szűrik ki. A Wildlands is valami 9000 ft, div2 mellé meg ingyen volt. A far cry is egyre drágább, 10 fölött, és ez csak az ustoreban,Persze úgy is lesz olyan birka aki előrendelgeti, pedig a kiadót ezzel lehetne megfogni, ha csökkenne az előrendelések száma, talán olcsóbban adnák...
-
morfondőr
addikt
Kezd elszállni Ubi az árazással, a Wildlands Goldot 15k körül vettem megjelenés előtt akció+20% kuponnal ubi store-ból. És ha még hozzá vesszük, hogy Division 2-nél letiltották a kulcsboltoknál az értékesítést, így frissen megjelent címet 60 € alatt nem igazán lehet majd megvenni, csak szürkéből. GMG-n pl. rendszeresen 40 € körül szokott lenni preorder akcióban.
Technical Testből ki fog derülni, hogy megéri-e majd az árát, Wildlands-nél is sokat már nem változtattak a végső megjelenésre.
Új hozzászólás Aktív témák
- TKL analóg billentyűzet jött Corsair logóval
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest