- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Aktív témák
-
törölt tag
én pl hiába tettem fel vagy volt fenn a helyes codec, akkor is szenvedtem vele, igaz,m nekem is vbr mp3 volt a gond...
nem akarok vcd-t és svcd-t írni...csak sima mpeg2be akarok konvertálni, mert azt is viszi az asztali dvd, a vcd írással meg mindig van vmi bibi...csak ki akarom próbálni, hogy így ráfér-e egy cdre egy film, és hogy mien minőségben... -
Lortech
addikt
Szerintem is az a probléma, hogy nincs olyan filter amivel meg tudja nyitni az audió részt, meg kellene nézni egy virtualdubbal, mit mondd az audio streamre. Én különösen sokat szivtam a VBR mp3akkal, mert vagy nem nyitotta meg őket, vagy pedig rosszul, többszörösének mutatta a hangsáv hosszát. Virtualdubbal ki szoktam a hangot vágni belőle aztán cdex-szel visszaalakitom CBR mp3-ba, vagy pedig wav-ba, aztán azzal etetem meg a tmpgenc-t.
-
Blackmate
őstag
A Tmpeg-hez visszaterve 99%, hogy codec gond. VirtualDub-bal vagy Gspot-tal meg kell nezni a fajl infoba, hogy mivel van kodolva az audio stream, es egy olyan codecet erdemes felbiggyeszteni a kepre.
A vbr-es mpg-eket nem ajanlom, ugyanis ha vcd-kent kiirod a dvd jatekos szinte tuti nem fogja vinni. Azert vannak a szabvanyok: VCD, SVCD.
Ja meg annyi, hogy a Tmpeg nem csipazza azokat az avikat, amiknek vbr-es mp3 a hangja, de proba cseresznye :)
[Szerkesztve] -
törölt tag
ezzel nekem is volt gondom, nem szenvedtem vele, inkább letöltöttem a winavit, az sokkal gyorsabb és eccerűbb...
viszont ide van egy kérdésem :)
tmpegben a vbr kódolásnál alapból min 300 és max 3000 a frame(?), az átlag meg vmi 1150...
mennyire kellene ezt beállítani, hogy normális minőségű maradjon egy film, de azért próbáljon ráférni 1 cd-re? :) -
maoce
csendes tag
Háj segitség kellene a Tmpeg az avi betöltésekor a hangot nem nyitja meg csak a videot, eddig megnyitotta mind a kettöt , de most csak a videot a hangot nem! Miért van ez?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest