- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Macrodroid
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
crazyman
csendes tag
Én is szert tettem egy ilyenre, az egyik "szolgáltatótól" vettem, amelyik saját nyomkövetési felületet és appot is ad(na) hozzá, persze jó pénzért.
A turpisság az, hogy ők átírják a kütyüben azt a szerver címét, amivel kommunikál. Ide tölti fel mozgás és az időközi frissítés közben az aktuális pozíciót.
Tehát egy ilyen vagy ismeretlen eredetű TKSTAR kütyü esetén az első beállítás (a GPRS és az APN után) az ADMINIP beállítása így:adminip123456 47.88.85.196 7700
(az itt szereplő IP a mytkstar.net szerver ip címe)
Ezután érdemes egy kézi SMS lekérdezést indítani a G123456# paranccsal, utána már menni fog a folyamatos követés (www.mytkstar.net, vagy Winnes app, ID/jelszó). Érdemes az app-ot preferálni, mivel abból az összes beállítás megtehető, amit egyébként sms-ben lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs