Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kérnék egy kis segítséget . Hogy tudom a beten a bónuszt le venni vagy rá rakni a számlára mert már elkezdett megjelenni hogy mennyit termeltem ki belőle. Olvastam a szabályait forgatásán csak tovább és előbb utóbb ki lehet venni ?
Mára van tippetek ? Mai napot meg nyomom kicsit de szögletekre megyek rá alapból. -
Üdv rég jártam erre . UFC 229 et végig raktam ki figyeli még esetleg ?
-
Nem látom feltűntetve de Tippmixpro van költsége online fogadásnak ?
-
Én most ki próbálok egy szisztémat 1-1.5 oddsig rakok meccseket kötésben . Sok kicsi sokra megy alapon meg látjuk mi lesz első mecsek jönnek. UFC nem bántottam annak jobban utána akarok nézni kicsit benne vagyok és sztem el van rontva benne a szorzók . A legnyilvánvalóbb Miocic - Cormier . Miocic nagyon jó de nem ennyire .
-
Tippmix sok mindenre meg tanítja az embert már pluszba voltam teljesen mikor kitaláltam hogy abba hagyom a kis pénzes taktikát és átváltok nagy pénzre 1,14 teniszen el is ment ez a pénz , gólt rugtak a belgák
na ez viszont bejött -
válasz
Soulfly842 #170907 üzenetére
na erre kíváncsi leszek
-
Nekem bejött végül az orosz horvát de győzelemre raktam nem tovább jutásra kezdő
-
Hali. Most kezdtem el mixelni . Én portugálokat tettem meg . Holnapra meg az oroszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest