- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bati0501
őstag
válasz
Daniel Alves #52133 üzenetére
Az azért már nem semmi,annak muszáj nagyon faszántosnak lennie akkor.
-
Bati0501
őstag
válasz
Daniel Alves #52109 üzenetére
A keret volt ilyen drága?
-
Bati0501
őstag
válasz
Daniel Alves #52094 üzenetére
Milyen szemüveg?Vmilyen faszányos napszemüveg vagy normál szemüveg csak különlegesebb(multifokális pl) lencsés?Végül Oakley keretet választottál?/bár abból kiindulva,h kérdezted,h van-e vkinek az Oakley keretekkel tapasztalata,amit pont láttam,inkább "sima" szemüvegről van szó/
-
Bati0501
őstag
válasz
anonymus89 #51698 üzenetére
Tényleg,köszi.
-
Bati0501
őstag
Hát igen,érdekes...
-
Bati0501
őstag
Ez még az Atletico elleni meccsen volt,csak élőben nem láttam,h először nem akarta oda adni a labdát,csak,h eldobta:
-
Bati0501
őstag
-
Bati0501
őstag
válasz
janos1988 #51199 üzenetére
Oké,megértem.Egyébként ahogy írtam,nem raktam semmit,szóval nekem mindegy volt,h mi lesz,DE ezek után-mármint a 1-6 látván-erősen gondolkozok egy hendis Bayern győzelmen keddre...
/am van,h én se szeretem,h irkálják,h na ott a gól,meg a $Ł@& kihagyta,ami sokszor már-már rasszista és otromba,nem mondok nevet,h ki szokta csinálni,de azért visszavehetne szvsz-igen,én is tudom nagyon jól milyen érzés bukni...de ez benne van,nem bírod,ne csináld./
-
Bati0501
őstag
Besza-behugy...
Ismét kár volt kihagyni a Bayern hendit...
Ha az elmúlt pár hétben mindig megraktam volna a hendis győzelmüket egy tízessel,már...áááá.
De ~1.2-ért nem fogom megrakni azt,h győznek az Arsenal ellen kedden...
janos1988: mintha ez nem lenne már megszokott...am attól,mert vmi elment nem kell másra haragudni...
-
Bati0501
őstag
Gondoltam végre rakok már vmit majd BL-re egy tízessel,de a szorzókat elnézve sanszos,h nem lesz belőle semmi...
-
Bati0501
őstag
Látom nem csak én vagyok úgy vele,h most a hétvégén jobb hagyni a Bayern meccset.
-
Bati0501
őstag
Thx,tényleg...
-
Bati0501
őstag
Általában nem egyenesben szokták ezt a taktikát játszani,hanem kombiba,mert nagy a vesztes lehetősége.Próbáld ki mondjuk 3 napig kinézel 4x-et,aztán majd kiderül,h milyen %-ban jön.
Én biztosan nem csinálnám egyenes fogadásban,főleg nem 1000-ről indulva,majd vereség esetén a duplájával. -
Bati0501
őstag
Nice...csak megmutatják,h nem durrantak ki.
-
Bati0501
őstag
Villarreal-nak csak sikerült leikszelnie,így jó,h nem tettem meg 10e-el a Bayern hendit és a Villarreal győzelmet.
Nagyon úgy tűnik,h csak egy meccset "lehet" megjátszani,már a kettő is sok... -
Bati0501
őstag
Látom a fiók hozták a kötelezőt: [link]
-
Bati0501
őstag
-
Bati0501
őstag
Virtuális ment 10 000 a Beyern hendire+Villarrealra.
Ok,amiért nem tettem meg: úgy éreztem,h túl sokat gondolkoztam rajta és ez általában semmi jót nem jelent...na most a Bayernre úgy tűnik,h ez nem igaz,de a holnapi spanyol meccs még elvihette volna a szelót.Néztem korábban még az Arsenalt is,azt jó,h nem tettem meg,de arról mondjuk le is tettem és a fent említett kettő ment volna.
-
Bati0501
őstag
Villarreal-Betis hazaira 1.38 odds-ért elfogadható?
Utolsó két meccsüket a Betis nyerte,igaz nem most voltak+a betis igencsak szarul áll...de mint tudjuk ilyenkor is szoktak jönni a meglepetések.Mellé menne egy Bayern hendi,de lehet,h csak az fog menni...1.54-ért nem rossz.
-
Bati0501
őstag
Arsenal+Bayern hendi 2.2 vagy mennyi...
Sztetek?Múltkor nem mertem megrakni az Arsenalt,nyert is vmi 4-1-re,most gondolkozok rajta...szóval veszélyes.
-
Bati0501
őstag
-
Bati0501
őstag
válasz
B-L-A-C-K #49568 üzenetére
Ezt is tudom.
De utóbbi meccseken tényleg nem muzsikáltak vmi szépen.
Persze lehet,h vasárnapra jól felszívják magukat...ettől tartok én is.Leszámítva az utolsó pár meccsüket azt hittem,h komoly esélyük lesz a bajnoki cím megszerzéséért,de az utóbbi pár meccsükön tényleg látszott,h most hullámvölgyben vannak,de a Barca is ilyenbe volt.Szóval annyi szerencséjük volt,h csak a Real tudott jól kijönni ebből.Aztán gondolom épp ezt akarják visszavenni majd a hétvégén vagy legalább 1 pontot megtartani.
Nem tudom,lehet,h ezt is inkább hagyni kellene...csak ha rakom,akkor talán még holnap kellene,h jó odds-ért lehessen még megfogni.
Játszik majd a Bayern is,de a sima győzelmükre gondolom adnak majd 1.2,hendire meg 1.45.öt,azt azért meg már nem merném sztem megrakni,mert ennyi nagy gólkülönbséges győzelem után már bármi lehet,igaz a Bayern-t én olyannak tartom,h oda teszi magát mindig.Meg otthon lesznek...
Arsenal is fog játszani a hétvégén...
-
-
Bati0501
őstag
Persze még messze nincs vége a meccsnek,de...ha ennyire jól megy most a Real-nak,akkor a hétvégi ATM-Real rangadóra nem kellene fogadni egy Real győzelemre,~2 körüli odds-ért?
Nagyobbacska téttel. -
Bati0501
őstag
válasz
Ps Vita #49508 üzenetére
Na de ez az.
Jól értem?: Mindjárt vége a harmadnak-azért 5 perccel hamarabb nem szokott lemenni a kapus-,az állás per pikk döntetlen,arra fogadtál,h nem lesz több gól.
De ha lemegy a kapus,akkor pont annak nő meg az esélye,h lesz.Nekem az nem világos,h a döntetlen és lemegy a kapus miért van "egybe".
"utolsó harmadnál max. ha döntetlen van rakjatok,mert ilyenkor sokszor a végén lemegy az egyik csapat kapusa"
De sztem már kezdem érteni...csak annyiszor van,h az utolsó másodpercekben lőnek gólt...
Am harmad vége felé mekkora odds van arra,h nem lesz több gól?
-
Bati0501
őstag
válasz
Zjunior #49492 üzenetére
Nem én raktam,én csak linkelek.
Baloldalt: speciális-világ.
De ilyen is van:
Én nem tudtam,h mi ez,kommentben írták,h LoL-na nem mintha ez sokat mondott volna,csak annyit,h stratégiai játék,ennyit tudok róla,de nekem ez bőven elég is.Durva,h mi mindenre lehet már fogadni...
-
Bati0501
őstag
-
Bati0501
őstag
2 nagyon max 3 egyszerre.
Nagy tétnél.Optimusx: Mit értesz ezek után alatt?Hogy a Leverkusen szépen otthagyott ma a pályán 3 pontot,így a Bayern előnye 16 pont,ami már kb lehetetlenség behozni?
Hát lehet,h ezek után már nem úgy fognak játszani...de én nem hiszem,a Bayernt nem ilyen csapatnak ismerem-Barca szokott ilyet csinálni.
+ez a 16 pontos előny se egyik percről a másikra lett,szóval ennyi erővel akár a 13 pontos előnynél is gondolhattuk volna,h ezek után már nem úgy fog játszani...
Holnap kiderül. -
Bati0501
őstag
ATM-nak most illene kihasználni a Barca megingását...holnapi meccsüket 1.44-ért adják...
ATM+Bayern=1.77 -
Bati0501
őstag
Na mégis jó,h nem raktam meg a tegnapi "szelómat"...
-
Bati0501
őstag
Végül is nem raktam semmit...Arsenal jött volna,majd kiderül,h a másik kettő jön-e...annyira most nem izgatna,ha bejönne...na mindegy.
Dortmundnál most sz a szöveg van,h azért kaptak ki,mert csak a BL-re koncentrálnak már?
Meg az ellenfél győzelmére 7.5 volt az odds...mekkora lehetett 2-es hendivel?...
-
Bati0501
őstag
Barca sztetek holnapra vállalható?
-
Bati0501
őstag
Sevilla-nak mostanában annyira nem megy,h sztem a hétvégén oda teszik majd magukat.
Vagy nem.
-
Bati0501
őstag
-
Bati0501
őstag
Hát igen,ahhoz is elég sok szerencse kell,h legalább egálra kigyere..és persze messze nem ez a cél.
Még mindig úgy gondolom-csak még mindig nem kezdtem el,pedig már ideje lenne-,h 1 max 2 meccset rakni nagyobb téttel...sztem így lehetne hosszabb/hosszú távon nyereséges maradni.
És hiába nagy tét,egy szintet meghúznék,ami alatt nem raknék meg semmit,tehát mondjuk egy 1.15 vagy 1.2.Olyan 1.3 lenne sztem a minimum.
És eredőnek olyan 1.6-1.8 legalább...Am City tényleg jól játszik,félidő hajrájában át is vehette volna a vezetést...
-
Bati0501
őstag
Na srácok én úgy érzem,h simán kihagyom a mai BL-t.
Már múlt héten se igen raktam,h majd most...de érzem,h inkább ne.
Most tényleg mondhatni,h az egész világ rak vmit..és ilyenkor mindig történnek furcsaságok.
+Most már nagyobb téttel akarnék próbálkozni,ezért a lehető legbiztosabbra megyek,a mát meg nem érzem annak.
Majd esetleg holnap,a mai események tükrében...(A Bayern hendis győzelem 2.85-ért megfogott egy kicsit...)
-
Bati0501
őstag
válasz
Daniel Alves #47442 üzenetére
Ezt vhonnan másoltad?
Az első bekezdésben a sima hendiről van szó...na ott nincs olyan,h tét vissza.Csak az ázsiainál.
Már ha jól értem,h az első bekezdésben csak a simáról írsz...
-
Bati0501
őstag
Jövő heti BL-t játszó csapatok ma edző meccset tartottak?
-
Bati0501
őstag
-
Bati0501
őstag
válasz
Daniel Alves #46886 üzenetére
Tudom,h már kérdeztem-szóba jött,de még mindig nem tudom,elfelejtettem.
Ez ugye azt jelenti,h 0-0ról a Wolfsburg nyer az első félidőben? -
Bati0501
őstag
-
-
-
Bati0501
őstag
Köszi pohár,umek7,yogibear!
Már csak annyi kérdésem lenne
,h: mostanában fogok csináltatni az első bankkártyámat,ha minden jól megy,és olyat szeretnék,amit rendesen lehet használni netes utalgatásoknál,vásárolásnál.
Ami nem tiszta,h pl. az OTP-nél van olyan csomag,amihez jár/lehet kérni virtuális számlát-remélem jól mondom.És innen lehetne a neten utalgatni pénzt,h ne a "fő" bankszámlaszámomat lássák,így biztonságosabb.De ha szeretnék mondjuk csinálni egy számlát a Skrill-nél,az h működik?
Tegyük fel,h már megvan a kártya és a netes és a "sima" bankszámla is...Bonyolult-megéri? -
Bati0501
őstag
Ez igaz?
"Ha eddig manuális (szelvényes) Tippmixet játszottál, javaslom, hogy mihamarabb térj át a TippmixPro-ra. Azért erre, mert a Magyarországon jelenleg hatályban lévő jogszabályok miatt ez az egyetlen internetes fogadóportál, ahol a nyereményedet nem terheli semmilyen adó, ugyanis a Szerencsejáték Zrt. átvállalja. Minden más oldalon a nyereményedből 40 százalékot le kell adóznod. Itt amennyit nyersz, annyit is kapsz meg, semmi dolgod nincs, még az adóbevalláson sem kell feltüntetni. " forrás
És ha igen,a gyakorlatban is megjelenik?
Csak mert nem tudom elképzelni,h vki adóbevallást készít a sportfogadásról. -
Bati0501
őstag
Most tényleg két öngól volt a Real-Atletico meccsen?
-
Bati0501
őstag
válasz
barisj #45734 üzenetére
Gondolom volt egy kis izgulás a félidei X-ért,mert csak a 44. percben jött az egyenlítő gól.
Már ha nézted a meccset...mert már egy ideje leszoktam a meccsnézésről olyan formában,h amire rakok azt nem nézem.Nem azért,mert annyira izgulnék vagy ilyesmi,pont az ellenkezője+így nem idegesítenek fel,ha balf@szoskodnak=nem tudom,nem fáj.
Elég a végeredmény...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest