Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Be is futott a Honor GT Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Aktív témák
-
-
Dexar007
veterán
válasz
Atlantis #10787 üzenetére
Természetesen igazad van részben..de 1.85-ös szorzóért nem fogom kihagyni,mert más jó nem volt.Pontosabban össze tudtam volna hozni egy ekkora szorzót de akkor még 3 meccsen kaphatok idegbajt
...így meg megtettem az over 15.5%-ot 1.85-ért és elég jó esély van rá h be fog jönni.
De egyébként lényegében semmit sem változtat,fidesz nyerni fog..kérdés h mennyivel...és ha ügyes a jobbik akkor meglehet a fogadásom is,és egyébként sem bánnám ha előretörnének.
-
Boxer001
veterán
válasz
Atlantis #9864 üzenetére
Én is tartok a Hamburg meccstől olyan szinten, hogy sima H-ra tenni...gólra okés
Aztán lehet, hogy lazán verik a belgákat. Liverpool meccs nálam is mumus, nem tudom, hogy olyan formát fognak-e mutatni, mint amit kellene, és mostanában mutogatják azért...de ki tudja. Benfica viszont otthon nagyon erős, egy gólt csak vágnak
-
pohár
félisten
válasz
Atlantis #9764 üzenetére
Legalább sok jött vissza?
RedGlory ha most rakott nem valószínű hogy a MU ellen fogadott
Jaj raktam volna inkább én is az 1-1 gólraHolnapra szerintetek bejöhet ez?
195 Arsenal - Barcelona: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz V 2.66
214 Internazionale - CSZKA Moszkva: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.90Eredő odds: 5.05400
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 5055 Ft -
pohár
félisten
válasz
Atlantis #8943 üzenetére
Jaj igen, félreírtam, negyedet akartam írni
Hát igen, erős meccsek lesznek a negyeddöntőben,Szerintem a MU és a Barca tovább fog jutni, legalábbis én így szeretném
Tudtam hogy az Inter nem fog valami erős csapatot kapni... Na sebaj, majd később kapnak a jóból ha talán nem ütné ki őket a Moszkva
Én se csípem az Intert, azért is amiért te is
-
RoyalFlush
őstag
válasz
Atlantis #6332 üzenetére
Ahogy mondod!
Emberek!
Aki ezt a vonalat a továbbiakban folytatni kívánja, valamint nem tud kultúrált módon megnyilvánulni, sok jóra ne számítson! A topic néhány száz hozzászólását visszanézve nem kevés post került törlésre, nem ok nélkül!
Remélem sikerül mostantól kultúráltabb keretek közt fórumozni és nem kell különböző szankciók alkalmazásához folyamodni, mert nem cél, viszont ha másként nem megy, muszáj lesz.
Kérem ezt tartsa mindenki észben, mielőtt hozzászól valamit a topichoz!
Köszönöm! -
Boxer001
veterán
válasz
Atlantis #6117 üzenetére
Hát nem tudom...Everton elég kemény csapat tud lenni, ez a Sporting...hát én ilyen kis nyikhajoknak érzem őket az angol csapathoz képest.
Nottingham-Sheffield...valszeg bejön a gól, de elég szegényes az egymás elleni "gólzápor" az eddigi meccseik alapján.
Faxom, mindjárt döntenem kell, ha Evertont is bele akarom tenni. -
stangli
senior tag
-
szjoci
őstag
-
Adrian1991
csendes tag
válasz
Atlantis #5134 üzenetére
Annyiból igazad van, hogy ez a fórum elvileg azért működik szerintem, hogy a saját "tuti" tippjeinkkel segítsük egymást. Az már magánügy, hogy valaki kér-e érte valamennyi kis százalékot...
De gondolj bele, hogy ha mondjuk Neked nemjön össze újjabban semmi, másnak meg igen, és mondjuk 1000ft-ot elkér azért h megmondja, hogy Ő mit tesz meg, és ezzel Te is nyersz tisztán pl:10000ft-ot, akkor szerintem nem nyávognál azért az ezresért...
Vagy ha annyira smucig vagy... De én például, ha mondjuk lenne most egy ezresem, és mondjuk ForRedGlory segítene 1 hét alatt belőlle 12ezret kihozni, simán utalnék neki 1-2ezret... (tulajdonképpen hálapénzÉs szerintem a rendes és becsületes emberek hálásak, ha valaki jót tesz érte...)
Ha meg vannak saját tippjeid, amivel nyerni szoktál, akkor azokat játszd meg, és kész...
Nem Ő erőlteti magát rá az emberekre, hanem az emberek fordulnak hozzá segítségért...
Nem így van?*-) -
ForRedGlory
félisten
válasz
Atlantis #5134 üzenetére
Skac, ha nem vetted volna észre, Mindig megteszem azt, amit mondok tutira... szerintem ezt vannak páran, akik alá is tudják támasztani, mert megmutatom a szelvényt, ha nem is itt, de priviben biztosan. Szóval az a más farkával való játszadozást visszautasítom, ha nem gond
azért kétlem hogy olyan részletesen elemzel egy meccset, mint én szoktam a legapróbb részletig.
Viszont hagyjuk, nem érdekel hogy kinek mi a véleménye. Peace -
ForRedGlory
félisten
válasz
Atlantis #5128 üzenetére
100 Forintoknál valóban nem nehéz ráérezni, de próbálj akkor két meccsre 50 ezreket feltenni. Fogadjunk hogy nem mered megtenni mindig az általad tutinak vélt meccseket nagy téttel.
Valóban nem nehéz ráérezni egy meccsre, a nehéz a dologban az, hogy meg is merd tenni sok pénzzel. A megérzés semmit sem ér, ha nem használod ki.
Na de mind1, mindenki úgy játszik, ahogy gondolja -
fullextra
tag
-
fullextra
tag
válasz
Atlantis #4252 üzenetére
engem is...
20k-t buktam rajta...pedig ha nem bénázzák el a francba, akkor elég szép összeg jött volna...
pedig ez volt az egyetlen tegnap amiben biztos voltamAsszem 1 időre abbahagyom... így lehetetlen eltalálni a meccseket...
mára van egy olyan érzésem, hogy a Leeds győzni fog... -
Buldozer99
senior tag
válasz
Atlantis #4089 üzenetére
elírtam kicsit...
hogyha márcsak 1 meccs kell, pl nekem a sevilla kellett volna, x2-re megraktam volna a valenciat 3k-val, így tuti hogy nyertem volna 4k-t(akármi lesz a sevilla-valencia meccsen), ha nem jön be az x vagy a valencia, akkor a 3k bukás ellenére nyertem volna 9k-t (mivel bejött az a szelvény amin márcsak ez a meccs hiányzott), szóval mindenképp nyersz valamennyit. érdemes ezt csinálni ha márcsak 1 meccs kell, persze nem mind1 hogy mennyi a várható nyeremény.
-
Buldozer99
senior tag
válasz
Atlantis #4084 üzenetére
hogyha márcsak 1 meccs kell, pl nekem a sevilla kellett volna márcsak, x2-re megraktam volna a valenciat 3k-val, így tuti hogy nyertem volna 4k-t, ha elmegy a sevilla, de ha nyer a sevilla akkor a 3k bukás ellenére nyertem volna 9k-t, szóval mindenképp nyersz valamennyit. érdemes ezt csinálni ha márcsak 1 meccs kell, persze nem mind1 hogy mennyi a várható nyeremény.
remélem érthető volt...
pohár: szakad a jó?
amúgy gondolkoztam hogy a milan meccset (0-1) megrakom V-re, jó is lett volna a mallorca helyett, majd jövőhéten...
-
IveyBaby
tag
válasz
Atlantis #3846 üzenetére
Én sem. Ahányszor megjátszottam, mindig döntetlent játszottak. Olyan nálam, mint a Liverpool.
A franciák is mindig mást hoznak, mint kéne.
A Sparta Rott.-Twente D-re tippelném, de nem tettem meg.
PSV azon felül, hogy továbbjut, vajon nyerni is fog?
És Osasuna? Ott D vagy V-nek örülnék...
-
Boxer001
veterán
válasz
Atlantis #3413 üzenetére
Sajna nem raktam meg az MC-t (bár úgy is buktam volna azt a szelvényt a Lille miatt, mert azt is biztos beleraktam volna...annyi fogadásom ment el rajtuk...pff
), pedig éreztem, hogy lenyomják az MU-t, de nem azért, mert összességében jobb csapat, hanem azért, mert jelenleg jobb formában vannak, MU olyan jó is, meg nem is formát hoz...láttam ismétlésben a meccset, és nem játszottak túl jól, csak az utolsó negyed órában. Stabilabb, egyenletesebb teljesítményük miatt nyertek a hazaiak.
Szóval szerintem az MC FA-kupa meccsét is érdemes belevenni a buliba, bár minden megeshet, de nem akarom elhinni, hogy nem győznek vagy 2-3 gólt bevágva legalább.
geeg20
Esetleg írásjeleket a mondat végére nem tudnál rakni? Oda egy kérdőjel kellene csak...
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Formula-1
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest