Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
Aktív témák
-
fullextra
tag
válasz
üzenetére
szerencsejáték esetében milyen valóban lényeges dolgokról/infókról beszélünk?
ha meg nem találja akkor ott a kereső...
de ha télleg nem teccik amit csinálunk, akkor sztem nyissunk egy fórumot a zindexen magunknak, aszt' lehet ott tolni... ott nem szól ránk senki...
de nyugodtan ránezhettek, ezen topik sg-s változatára... ott sem piszkálja a srácokat senki... pedig kidumálják azt is, h kinek milyen autója van sötöbö...
ott is ugyanez megy csak sokkal durvábban... számomra az a fórum felépítése miatt átláthatatlan sz*r, ezért irkálok ide....
-
Adrian1991
csendes tag
válasz
üzenetére
Ne töröld szerintem! Nem el fér itt?
Amúgy megértelek, teljesen össze-vissza játszanak nagyon sokszor, a bíró meg inkább pókerezik a játékosokkal... A játékosok meg rendre be is gyűjtik tőle a sárga, és piros lapokat, azokat szeretik
Érdekesebbnek érdekesebb, de az se kiszámíthatóbb, szerintem... -
Adrian1991
csendes tag
válasz
üzenetére
Nah látod... És miért pont kézilabda meccsre?
Amúgy gondolj bele, hogy ha fordított helyzetben lennénk, nektek moderátoroknak, hogy esne, ha a "sima" júúúzerek piszkálnának? Nem hiszem, hogy jól... Nah, ugye...
Nem kell itt a piszkálódás, legyünk békében, Te is fogadgass, szállj be a társaságba, és nyerj sokat, Te is

-
stangli
senior tag
válasz
üzenetére
Ha valaki fogad és szurkol arra a meccsre, beírja abba a topicba, ahol közzétette a szelvény tartalmát, vagy netalán utólag közzéteszi, akkor ebben az esetben mi tiltja a szurkolást? Talán az hogy ez az összeszokott társaság jól érzi magát? Vagy Ti moderátorok azt várjátok el, hogy írjuk be a tippjeinket és ennyi, katt tovább, egy másik topikba, aminek semmi köze a fogadáshoz, de ha a fogadásról szeretnék írni, hogy mennyit nyertünk, vagy vesztetünk, akkor katt ide vissza, és így tovább. Ezt Te/Ti sem gondoljátok komolyan. Vagyis merem remélni, hogy nem.
-
Adrian1991
csendes tag
válasz
üzenetére
Jogos... Nem figyeltem, elnézést.
De, gondolom, hogy Te, soha nem voltál még ilyen "lázban", hogy hirtelen nagy adag "adrenalin"(vagy nemtudom pontosan mi, de ez a fajta "indulat", amikor épp nyersz, vagy vesztesz.. mind1, lényegtelen is...) ér, és ekkor egy pillanatra ön-önkontrollon kívül esel, és örömödben, vagy éppen bánatodban ilyeneket írsz... Engem van, hogy elkapnak ilyenek, és mondjuk pl msn-en is, írok ilyeneket
-
Adrian1991
csendes tag
válasz
üzenetére
Köszönöm szépen, hogy voltál oly kedves, hogy válaszoltál az írásomra, már kezdtem egyedül érezni magam

"amit tiltunk fórumunkban:
a mértéktelen és értelmetlen hangulatjel használatot. A smiley-k arra valók, hogy egy többféleképpen értelmezhető mondat hangulatát megmutassák, nem pedig sormintának, díszítőelemnek." <- Jó, oké, tiltsátok, Ti dolgotok, de a smiley-k hangulatjelek, és az ember aktuális hangulatát is ki fejezhetjük vele, (én mindíg arra használom, ha tetszik, ha nem...) és továbbá még azért léteznek, hogy az írásainkat színesebbé tegyék... Tévedek?*-)
-
ForRedGlory
félisten
válasz
üzenetére
Minden tiszteletem, de ez ugye vicc?? Szerinted hogy kell müködnie egy ilyen topicnak? Beírjuk hogy ki mire tett és kikapcsoljuk a számítógépet, majd ha nyertünk, akkor beírjuk ide hogy nyertünk, és már itt sem vagyunk? Most komolyan kiváncsi vagyok a véleményedre. Hadd kommentáljuk már hogy áll a számunkra fontos meccs... tényleg nem értem, homályosíts fel kérlek.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
üzenetére
Csak, az a gond, ez a topik hol megy hol nem, mivel követem elég rég óta voltak olyan hónapok alig irt valaki, most összegyült egy csapat, jól elvagyunk, pörög a topik, és szerintem semmi olyat nem csinálunk ami befolyásolná az oldalt negatív irányba, ugyhogy szerintem ez nem jogos hogy most ide bejösz és neked nem tetszik valami ezért 10-20 embernek is ugy kell csinálnia ahogy te akarod...
Getafe 2 - 1 Almeria
-
Boxer001
veterán
válasz
üzenetére
Ezt úgy közösen "megbeszéltétek" a modikkal, vagy egy vasárnapi kirohanásod?
Ha közös megegyezés, akkor így jártunk, ha csak hangulati valami, akkor légyszives gondold át, mert hát...érdekes, fogalmazzunk így.
Igazság van benne, csak nem lehet úgy tippmixről beszélgetni, hogy közben ne alakuljon ki ez a fajta témázgatás is. 
Ja már értem, eszedbe se jutott volna...ok.
Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Cyberpunk 2077
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti (ELKELT)
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Érdekesebbnek érdekesebb, de az se kiszámíthatóbb, szerintem...

Ne legyünk már ilyen röghöz kötöttek.