Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdavid1
tag
17 remélem idén kijön még.
-
GreatL
őstag
Az éves ütem jó és kész. Ha nem lenne jó, nyilván nem csinálnák. Biztonsági frissítés is kell és kész. Egyszerűen vége van a floppylemezes-vírusirtós-offline-win98-as világnak.
-
janeszgol
félisten
Ez tök jó hsz. Mindent tartalmaz, amiről Segal írt két hozzászólásban. Persze jó érzés, ha az ember kap valamit, tehát nem csak egyszer kifizeti a telefont és kész, hanem hogy kap valamit. Illetve nem baj az, ha a hibajavítások, újabb funkciók bekerülnek az OS-be, de az is igaz, hogy még senki nem vesztett pénzt avval, hogy elavult volt a telója. A támadók a social-ra mennek, azaz magát a felhasználót csapják be. Egyszerűbb, könnyebb, tisztább érzés.
-
Kacsakompot
kezdő
Végülis igen, ha a frissítéseket nézem. Amióta megjelent a Win 11 elég sok új feature érkezett, akár csak ha azt vesszük, hogy idén mennyi.. Számít a főverziószám? Az a fontos, ami a motorháztető alatt van és az folyamatosan fejlődik.
#4Narxis: Előnyök, új funkciók újabb biztonsági protokollok.
#5GoodSpeed: Mondjuk a havi frissítési ígéret megvan, amit eddig is tartottak. A számokat minek lesegetni?
#9sfefe: Elég komoly vörösvonalas stílusod van. Mondjuk a stílus maga az ember.
-
De miért csak évente? Én hetente akarok kapni a telefonomra újabb és újabb csodálatos és hasznos funkciókat, ahogy a 10-röl 11-re is, a 11-ről 12-re váltásnál is, a többiről nem is beszélve. Hetekig nem tértem magamhoz annyi öröm és bódottsá volt, mintha kicseréltem volna a telefonomat egy sokkal újabbra és sokkal jobbra.
A havi biztonsági frissitésekkel viszont nagyon elégedetlen vagyok!!!!! Oké, ma megjön az aktuális sec patch és biztonságban érezhetem magam. És holnap mi lesz? Mi lenne, kezdődik a 30 nap kiszolgáltatottság Mert a kiberbűnözés holnap is szorgoskodik, meg minden nap is, hétvégén is, én meg védtelen leszek a holnap támadásaival szemben és rettegve veszem elő a telefonomat 30 napon át, mire végre a 31.-ik napon a következő sec patch ad egy nap fellélegzést. Mondjuk 30 napos hónapokban kicsit jobb a helyzet, februárban szerencsére csak 27 nap rettegés van.
-
Viktor77
titán
válasz
Kacsakompot #3 üzenetére
Miért, Wint évente váltasz?
-
Segal
veterán
válasz
LosBlancosRM #8 üzenetére
Túl van lihegve ez a biztonsági frissítés...
De most komolyan ismersz BÁRKIT a környezetedben aki szopott már be telefonos vírust? Pedig abban biztos vagyok hogy nem mindenki android 15 verzióval mobilozik körülotted...
Egyszerűen csak így működik a gazdaság. Egyfolytában paráztatni kell a népet valamivel, mert akkor vásárolni fog. Háború, vírusok, drágulni fog, el fog fogyni stb. és a nép azt teszi amit mondanak neki. Vásárol. -
sfefe
addikt
Avval értek egyet, hogy mi a p.csának van évente....
Frissítést mindig tudnak adni hozzá..minek mindig újra egy fő szart kiadni....
És ez a Duna, hogy meg6mindig win95 használna vki...lol
Szezont a fazonnal .... -
Segal
veterán
Őszintén nem tökmindegy hogy a következő neve 15.1 lesz vagy 16?
Meg ezt a kötelezően legyen mindig a legújabb a telefonomon parát sem értem.
Most komolyan mi történik ha valaki ma egy 12 vagy 13-as verziós telefonnal rohangál? Felrobbanhat? Sztrájkolni kezd? Nem indul el rajta a f@szbook?
Ugyanúgy tenni fogja a dolgát és mindenki nyugodjon le a 3.14csába a 600 közösségi appja meg a 3-4 hardver izzasztó candy crush szintű játéka is futni fog...
Már is megérte 2 év rabságot aláírni egy 600k-s flagshipre -
válasz
Kacsakompot #3 üzenetére
Pl, mert így még a Flagshipre ígére 7 főverzió is elfogy 3,5 év alatt? Vagy azért mert az Android 15-tel is megcsúsztak? Vagy mert régebben még volt Android 4.0 4.1, ... 4.4 és csak azután jött az 5.0?
-
válasz
Kacsakompot #3 üzenetére
Nyilván csak ez a 2 véglet létezik. Én se értem, hogy téged miért zavarna ha nem évenkénti 2 frissítéssel tudnák le gyorsabban a terméktámogatást a gyártók.
-
De mi a francnak? Szokjanak már le erről az évenkénti frissítésről...
-
GreatL
őstag
Jó lesz az a hőhullám után is... szeptemberben, ahogy szokott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjelenési dátumot kapott a MindsEye
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- EAFC 25
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest