- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkChild
senior tag
"Erre s24u van nálam, ami kamerában meg üzemidőben nem remekel"
Az meg hogy...?
Épp a minap néztem Mrwhoistheboss tesztjét a készülékről (aki egyébként igencsak Apple-fan) és még ő is azt mondta, hogy mind kamerában, mind üzemidőben, meg úgy általában véve annyira jó lett az S24U, hogy most inkább azt fogja használni elsődleges telefonnak az iPhone helyett. -
DarkChild
senior tag
Nekem is gyári Droid van rajta, de volt hozzá anno egy JAVA-s Xiaomi-Debloatware alkalmazás a GitHubon (már törölte a magyar fejlesztője), azt letöltöttem és minden szir-szar gyári appot letöröltem vele a készülékről, amit alapértelmezésben a rendszer nem enged.
Így tök jó. -
DarkChild
senior tag
Én 4 év után cseréltettem benne akksit és olyan, mint új korában.
Legutóbb 80%-ról 23%-ra merüléssel 5ó 52p screen-on-time és 46ó 38p üzemidő.
Ez azért messze van a szartólAz mondjuk igaz, hogy én ADB-n keresztül letöröltem róla minden bloatware appot, szóval nem nagyon meríti semmi a háttérben.
Talán majd a Pixel 9-re lecserélem, ha nem cseszi el a Google – bár a kameralyuk/sziget mentes kijelző után nagyon fogok sírni.
-
DarkChild
senior tag
"Én meg nem láttam olyan Androidos telefont ahol ne ütné fel a fejét a random merülés"
Én igen, például az én Mi 9T Pro-m
Évek óta használom és nem emlékszem rá, hogy lett volna olyan eset, amikor megmagyarázhatatlan okokból lemerült volna az akksi. (Mivel ezzel fizetek mindenhol, ezen vannak a bérleteim, biztosan megjegyeztem volna, ha váratlanul cserbenhagy valahol.) -
DarkChild
senior tag
Nem sokkolt, ismerem az AirDropot.
Meglepő lesz, de Androidon is létezik hasonló funkció, ott Nearby Sharenek (újabban Quick Share) hívják és amint az alábbi összehasonlító videóban is látszik, gyorsabb is, mint az AirDrop: https://youtu.be/zN89Xg7Jesc&t=80s
(Bár gondolom a sebesség hardver függő is lehet, itt épp egy Galaxy Ultraval tesztelték, ami azért nem gyenge...) -
DarkChild
senior tag
"Ezt hívjuk annak, hogy valami működik"
Biztosan sokkoló lesz ez az információ, de Androidon is müködik a felhőbe szinkronizálás. Sőt, még választási lehetőség is van, hogy melyik szolgáltató tárhelyére akarjuk feltölteni a kiválasztott adatokat. (Én speciel a fotókat Google Photosba szinkronizálom, minden mást OneDrivera.) -
DarkChild
senior tag
Minden nap húznak valami merészet, csak hogy róluk szóljanak a hírek
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Synology NAS
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest