- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Aktív témák
-
MrSummer
aktív tag
válasz
Il Padrone #29 üzenetére
Az csak egy dolog hogy melexik de müködnie kell azért vetted ha ők rakták össze a gépet azért ha nem ők akkor meg azért
-
rog
addikt
válasz
Il Padrone #27 üzenetére
semennyire.
en nem erzekeltem a kulonbseget.
muanyag hazban van a venti, meg nem nagyon van semmise a levego utjaban. -
rog
addikt
válasz
Il Padrone #16 üzenetére
en voodoo3 3000-et at hutok egy ilyen ventivel (#2)
ha biztosan a vga hofok a problema akkor ez a legjobb megoldas.
a voodoon nincs semmi csak egy borda. alapban ugy felmelegedett az egesz gep
hogy meg a floppy meghajto is meleg volt. :)
most meg meg lehet fogni a voodoo hutobordajat.
es nem kell vemmit ganyolnod, megveszed a boltba, becsavarozod es elfelejted hogy volt ilyen problemad. :) -
deepwell
aktív tag
válasz
Il Padrone #14 üzenetére
nem tudom, hogy az XP nel mennyit szamit a voltage level, en inkabb azt ajanlanam, hogy a procinak a feszt ne vedd lejjeb, hanem defaulton, vagy fole emeld egy picivel, a grafkartyat meg underclockold atmenetileg ! :) aztan kiderul hogy mi a baj ...
-
Egon
nagyúr
válasz
Il Padrone #12 üzenetére
Hali!
1. A vga nem ''reklamálna'', csak ha használsz hozzá valamilyen (pl. a kártyához adott) monitorprogit, az visítana.
2. Nem tudom hogy mennyit segítene ha hűvösebb levegőt tudnál biztosítani a vga körül - ki kell prószálni (pl. levett oldallappal...:D). -
deepwell
aktív tag
válasz
Il Padrone #1 üzenetére
jebes ga brate ....
rivatunerrel vegyel vissza a kartyabol, es kiderul egybol hogy o volt e a hibas, bar ketlem ...
trazi trazi pa ces naci .... -
Egon
nagyúr
válasz
Il Padrone #1 üzenetére
Sajnos a GF4Ti4600-as kártyák (úgy tűnik) gyárilag elégtelen hűtéssel rendelkeznek. Emvy javasolt megoldása azért nem jó, mert ott a venti szívja a bordáról a meleget, a vga-hűtő meg fújja, tehát egymás ellen dolgoznak.
Megpróbálhatod, hogy (csak ideiglenesen!) leveszed a házat, és jól leterheled (teszttel vagy játékkal) a vga-t, pár órán keresztül. Ha így nem fagy, akkor lehet próbálkozni a ház jobb szellőztetésével. De ha ez kevés (márpedig szvsz nem lesz elég), akkor sajnos barkácsolni kell. A legegyszerűbb amit tehetsz, hogy leszeded a ventit a bordáról a vga-n, és valamilyen módszerrel rágányolsz egy 50*50-es ventit. Ennyi elég szokott lenni (és még valszeg halkabb is lesz mint a régi venti). -
Ghost
csendes tag
válasz
Il Padrone #3 üzenetére
Kb netto 3és 5000 kozott szoktak arulni kiskerben, de semmi ertelme szerintem.
Ha jol rakod ossze a gepedet, es megfelelo aramlast biztositassz a levegonek alul, folul akkor nem lehet baj.
Egyebkent sokszor lattam olyat, hogy pl.: Win98 alatt a 2x.xx 3x.xx es a 4x.xx detonator driverek doglesztik a rendszert.
Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Microsoft Excel topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Változatos hardverbokréta
- Házimozi belépő szinten
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest