Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Velocity
aktív tag
ja lehet hogy ezért nem hallottam én se semmit
TV/analogot nem hallgattam meg, dvd (amikor van, ugyanis a régit eladtam, a héten jön meg az új) optikain szoktam rákötni, a gép meg coaxon megy ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
lehet hogy analog jelnél van némi sistergés de az lehet a kábel vagy a jelforrás hibája is...
egyébként amit nagyon hiányolok az ilyen cuccokból, hogy nem lehet User bemeneteket beállítani... pl menüben el lehetne nevezni a bemeneteket, pl PSII, SZAMITOGEP vagy COMPUTER, stb... szerintem teljesen felhasználóbarát lenne
mondjuk ilyen ötleteim már telefonnál is voltak... egyik haveromnak régen volt egy távirányítós casio órája, amit be lehetett programozni tvre, videora stb, és azzal lehetett irányítani... telefonoknál is lehetne ilyesmire használni az infraportot... amúgy nemtudom most ezt miért írtam le, de ha már itt van nem törlöm ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Le Mans Ultimate
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 1030 G2 i5-7300U / 8GB RAM / 256GB SSD / Magyar billentyűzet / 12 hónap garancia
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Crucial MX500 500GB Enterprise Ssd
- Phanteks Enthoo Evolv X ház Eladó
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Everycom Cubelite Ultra projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
TV/analogot nem hallgattam meg, dvd (amikor van, ugyanis a régit eladtam, a héten jön meg az új) optikain szoktam rákötni, a gép meg coaxon megy ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)