Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Velocity
aktív tag
ja lehet hogy ezért nem hallottam én se semmit
TV/analogot nem hallgattam meg, dvd (amikor van, ugyanis a régit eladtam, a héten jön meg az új) optikain szoktam rákötni, a gép meg coaxon megy ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
lehet hogy analog jelnél van némi sistergés de az lehet a kábel vagy a jelforrás hibája is...
egyébként amit nagyon hiányolok az ilyen cuccokból, hogy nem lehet User bemeneteket beállítani... pl menüben el lehetne nevezni a bemeneteket, pl PSII, SZAMITOGEP vagy COMPUTER, stb... szerintem teljesen felhasználóbarát lenne
mondjuk ilyen ötleteim már telefonnál is voltak... egyik haveromnak régen volt egy távirányítós casio órája, amit be lehetett programozni tvre, videora stb, és azzal lehetett irányítani... telefonoknál is lehetne ilyesmire használni az infraportot... amúgy nemtudom most ezt miért írtam le, de ha már itt van nem törlöm ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Esik a hóóó!!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Éjszakai műszak
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- További aktív témák...
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
TV/analogot nem hallgattam meg, dvd (amikor van, ugyanis a régit eladtam, a héten jön meg az új) optikain szoktam rákötni, a gép meg coaxon megy ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)