- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Velocity
aktív tag
ja lehet hogy ezért nem hallottam én se semmit
TV/analogot nem hallgattam meg, dvd (amikor van, ugyanis a régit eladtam, a héten jön meg az új) optikain szoktam rákötni, a gép meg coaxon megy ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
lehet hogy analog jelnél van némi sistergés de az lehet a kábel vagy a jelforrás hibája is...
egyébként amit nagyon hiányolok az ilyen cuccokból, hogy nem lehet User bemeneteket beállítani... pl menüben el lehetne nevezni a bemeneteket, pl PSII, SZAMITOGEP vagy COMPUTER, stb... szerintem teljesen felhasználóbarát lenne
mondjuk ilyen ötleteim már telefonnál is voltak... egyik haveromnak régen volt egy távirányítós casio órája, amit be lehetett programozni tvre, videora stb, és azzal lehetett irányítani... telefonoknál is lehetne ilyesmire használni az infraportot... amúgy nemtudom most ezt miért írtam le, de ha már itt van nem törlöm ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
TV/analogot nem hallgattam meg, dvd (amikor van, ugyanis a régit eladtam, a héten jön meg az új) optikain szoktam rákötni, a gép meg coaxon megy ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)