- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ez lehet a Samsung hajlíthatók startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Bandikut
tag
Meg tudnád mondani, hogy körülbelül mikor volt erről szó? Utána néztem a neten, és úgy tűnik ez egy ismert probléma - nem csak a TP-nél, de pl. az újabb Dell notiknál is - hogy a BT és a WiFi csak együtt kapcsolható ki-be. Megoldást viszont nem találtam rá Windows alatt.
-
Bandikut
tag
válasz
KilgoreTrout #4127 üzenetére
Köszi, megnéztem, de a BIOS-ban nincs ilyen lehetőség.
-
Bandikut
tag
válasz
parandroid #4124 üzenetére
Természetesen van (Intel Pro 3945ABG - szerintem mindegyik x61-ben van WiFi) és a legfrissebb driverek vannak fent. A WiFi-t csak a hardware kapcsolóval tudom ki-bekapcsolni, kikapcsolva viszont a BT sem működik.
-
Bandikut
tag
válasz
parandroid #4117 üzenetére
Feljön, de csak a BT-t lehet kapcsolni rajta.
-
Bandikut
tag
Biztosan én vagyok nagyon béna, de nem megy a dolog. Az Access Connection alatt nem lehet a wifi-t kikapcsolni és a Location Profile-ban sem tudok olyat létrehozni, ami kikapcsolt wifi-t és bekapcsolt bt-t eredményezne.
Pls írja már le valaki hogyan kell ezt megoldani, akár magánba is, ha ez olyan triviális, hogy nem érdemes a topikot terhelni vele!
-
Bandikut
tag
Sziasztok!
Meg lehet azt oldani, hogy a wifi-t kikapcsoljam, de a bluetooth működjön? A gép egy x61s.
-
Bandikut
tag
válasz
Kovács84 #3798 üzenetére
3 féle akksi van hozzá:
1. Slim (4 cellás, 2000 mAh) - csak az x60s/61s-be jó
2. Enhanced (4 cellás, 2600 mAh) - jó az x60/x61/x60s/x61s-be
3. High Capacity (8 cellás, 5200 mAh) - szintén jó mindegyikbeAz üzemidő (és persze a súly és méret is) a kapacitással arányosan nő.
Létezik még egy ún. Extended Life akku is, ami az Ultrabay csatlakozón keresztül megy rá a gépre, ez a normál akkuval együtt használható (de értelemszerűen Ultrabay ilyenkor nem használható). A gyári akkuk Sony vagy Sanyo gyártmányúak.
-
Bandikut
tag
válasz
Kovács84 #3791 üzenetére
8 cellás létezik utángyártottban is, de nem hiszem, hogy annyival olcsóbb lenne, hogy megérje. Én pont fordítva jártam, a gépem gyárilag 8 cellás akksival jött és így nem fér bele a Tucano 12"-es tokba. Az IBM alkatrészraktárából rendeltem 4 cellás akksit, egy korábbi hsz-ban megtalálod az elérhetőségüket, biztosan postázzák is az árut. Rendeléshez az FRU számot kell megadni (a lenovo.com weblapon ki tudod keresni), de ha kell megnézhetem a gépemen. Fizetés előre utalással vagy postai csekken.
Arra vigyázz a rendelésnél, hogy legyen az akkuhoz az a kis felcsavarozható műanyag elem, hogy kitöltse a teljes helyet (ez az x60/61-hez nem kell, de az x60s/61s-hez igen!). Utángyártotthoz nem mindig adják!
-
Bandikut
tag
Sziasztok!
Egy X61s RAM upgrade-hez kérem a segítségeteket. Az egyik bővítőhelyen egy 1 GB-os Samsung modul van, a rajta levő matrica szerint: 1GB 2Rx16 PC2-5300S-555-12-A3. A másik, szabad helyre szeretnék egy 1 GB-os modult tenni, mire kell figyelni a vásárlásnál?
Másik kérdésem: Tudtok-e megfizethető forrást gyári IBM/Lenovo akku vásárlására?
köszönettel,
Bandikut
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mobil flották
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged