Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
válasz
marcitp
üzenetére
Szia!
Köszönöm a tagságot

Egy kis netes keresgélés után tegnap meg is találtam hozzá minden drivert,azokat le is szedtem(volt böven hogy minek ennyi?)de ugy gondoltam hogy ha van lehetöség visszarakni az eredeti oprendszert akkor azt elöször kiprobálom

Remélem sikerülni fog,ha nem akkor majd megy a format és rendes Win + driverek külön,de reménykedek!!!
-
Ghandi
aktív tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Szia!
Elöször is köszönöm a gyors segitséget!
Pont most akartam irni hogy valami nem okés nálam mert semmilyen R&R képernyö nem jön be csak egy sima BIOS-os képernyö ahol három választási lehetöségt van de egyikkel sem csinál semmi lényegeset.
Már azt hittem én csinálok valamit roszul
Szoval akkor ezt az ISO-t le,kiir,a boot-ot átállitani ATAPIra és hajrá
Köszönöm!
Ja és ha ezt igy csinálom akkor az eredeti Win megy vissza rá? Juhé!!!!
Soha nem volt még eredeti Windowsom,valamikor el kell kezdeni
-
Ghandi
aktív tag
Sziasztok!
Igen jutányos áron jutottam hozzá egy kissé régi,de teljesen müködöképes T42-eshez!
Csak a gépet kaptam és egy töltöt,a gyerek szerint vagy nem volt hozzá semmilyen CD/DVD vagy elhagyta.
Ezen most Linux van ami nem a gyári oprendszere,de az eladó szerint van rajta egy rejtett partició amiröl vissza lehet rakni az eredeti Win XPt.A gép alján rajta van a gyári windows XP prof matrica szoval ez volt rajta tényleg eredetileg.Ezt hogyan tudnám visszarakni?A vinyó végén tényleg van egy kb 4gigás rejtett particiót ami FAT renedszerü,de arról nem tudok bootolni sehogy.Azon lenne az xp vagy hülyeséget mondott a gyerek?Segitségeteket kérném!
Köszönöm
Aktív témák
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Torrent meghívó kunyeráló
- LEGO klub
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- HP ProBook 470 G3 17.3 nagyképernyős laptop i5-6200U 8GB DDR4
- Lenovo LOQ - Prémium Care Garancia - i7 13650HX / 16GB DDR5 / RTX4050 / 1.5TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Y50-70
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest