- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
válasz
marcitp #10491 üzenetére
Szia!
Köszönöm a tagságot
Egy kis netes keresgélés után tegnap meg is találtam hozzá minden drivert,azokat le is szedtem(volt böven hogy minek ennyi?)de ugy gondoltam hogy ha van lehetöség visszarakni az eredeti oprendszert akkor azt elöször kiprobálom
Remélem sikerülni fog,ha nem akkor majd megy a format és rendes Win + driverek külön,de reménykedek!!! -
Ghandi
aktív tag
válasz
Shadowfax #10492 üzenetére
Szia!
Elöször is köszönöm a gyors segitséget!
Pont most akartam irni hogy valami nem okés nálam mert semmilyen R&R képernyö nem jön be csak egy sima BIOS-os képernyö ahol három választási lehetöségt van de egyikkel sem csinál semmi lényegeset.
Már azt hittem én csinálok valamit roszul
Szoval akkor ezt az ISO-t le,kiir,a boot-ot átállitani ATAPIra és hajrá
Köszönöm!
Ja és ha ezt igy csinálom akkor az eredeti Win megy vissza rá? Juhé!!!!
Soha nem volt még eredeti Windowsom,valamikor el kell kezdeni -
Ghandi
aktív tag
Sziasztok!
Igen jutányos áron jutottam hozzá egy kissé régi,de teljesen müködöképes T42-eshez!
Csak a gépet kaptam és egy töltöt,a gyerek szerint vagy nem volt hozzá semmilyen CD/DVD vagy elhagyta.
Ezen most Linux van ami nem a gyári oprendszere,de az eladó szerint van rajta egy rejtett partició amiröl vissza lehet rakni az eredeti Win XPt.A gép alján rajta van a gyári windows XP prof matrica szoval ez volt rajta tényleg eredetileg.Ezt hogyan tudnám visszarakni?A vinyó végén tényleg van egy kb 4gigás rejtett particiót ami FAT renedszerü,de arról nem tudok bootolni sehogy.Azon lenne az xp vagy hülyeséget mondott a gyerek?Segitségeteket kérném!
Köszönöm
Aktív témák
- Apple MacBook Pro 14" - M3 Pro - 18GB/512GB
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest