- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
válasz
marcitp #10491 üzenetére
Szia!
Köszönöm a tagságot
Egy kis netes keresgélés után tegnap meg is találtam hozzá minden drivert,azokat le is szedtem(volt böven hogy minek ennyi?)de ugy gondoltam hogy ha van lehetöség visszarakni az eredeti oprendszert akkor azt elöször kiprobálom
Remélem sikerülni fog,ha nem akkor majd megy a format és rendes Win + driverek külön,de reménykedek!!! -
Ghandi
aktív tag
válasz
Shadowfax #10492 üzenetére
Szia!
Elöször is köszönöm a gyors segitséget!
Pont most akartam irni hogy valami nem okés nálam mert semmilyen R&R képernyö nem jön be csak egy sima BIOS-os képernyö ahol három választási lehetöségt van de egyikkel sem csinál semmi lényegeset.
Már azt hittem én csinálok valamit roszul
Szoval akkor ezt az ISO-t le,kiir,a boot-ot átállitani ATAPIra és hajrá
Köszönöm!
Ja és ha ezt igy csinálom akkor az eredeti Win megy vissza rá? Juhé!!!!
Soha nem volt még eredeti Windowsom,valamikor el kell kezdeni -
Ghandi
aktív tag
Sziasztok!
Igen jutányos áron jutottam hozzá egy kissé régi,de teljesen müködöképes T42-eshez!
Csak a gépet kaptam és egy töltöt,a gyerek szerint vagy nem volt hozzá semmilyen CD/DVD vagy elhagyta.
Ezen most Linux van ami nem a gyári oprendszere,de az eladó szerint van rajta egy rejtett partició amiröl vissza lehet rakni az eredeti Win XPt.A gép alján rajta van a gyári windows XP prof matrica szoval ez volt rajta tényleg eredetileg.Ezt hogyan tudnám visszarakni?A vinyó végén tényleg van egy kb 4gigás rejtett particiót ami FAT renedszerü,de arról nem tudok bootolni sehogy.Azon lenne az xp vagy hülyeséget mondott a gyerek?Segitségeteket kérném!
Köszönöm
Aktív témák
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest