Aktív témák
-
Kukupenko
csendes tag
Az általad belinkelt Windows frissétés-től nekem már frisebb verzió van és a tiédet nem is engedte feltelepíteni.
Egyébként attól nem lehet ez a problémám, hogy a szervízcsomag 2-ről felfrissült a szervízcsomag 3-ra és a gép driver-e meg régi és a 3-sal nem kompatibilis 100%-ra, de lehet, hogy hülyét kérdeztem. -
Kukupenko
csendes tag
Sziasztok!
Kb egy jó hete itt a fórumon kértem és kaptam válszt tőletek, de még nem az igazit. Lassan már ott tartok, hogy kihajintom a gépemet az ablakon.
Nos! Én jobbra lent a kis Windows-os wifi ikonra kattintva használom a vezetéknélküli internetet. Soha nem kezdtem semmit a saját Access Connections programjával. Tehát nem azt használom. Max anyira ismerem a programot, hogy láttam ahogyan lent a kis ikonban kirajzol egy zöld piramist. Meg, most, hogy nem csatlakozott fel a netre, rögtön feltünt, hogy a zöld piramis helyett piros X van. Ajánlottátok, hogy töröljem le ezt a programot. Letöröltem, de továbbra sem műkődik a netem. Ha teljesen újrarakom a gépet akkor 3-4 napig bírja (ismét van zöld piramis is), aztán hipp-hopp nem megy a net ( de van piros X). Utolsó próbálkozás gyanánt mindig letörlöm az Access Connectins programot ahogy mondtátok. Újraindul a gép. Megpróbálok a szokásos módon a Windows-os wifi ikonra kattintva csatlakozni de semmi. Talál elérhető 3-4 vezeték nélküli hálózatot, de nem tudok a sajátomra se rákapcsolódni a jelszómmal. Valami megoldás biztos létezik, mert nincs kedvem 3 naponta újrarakni a gépet.
Egyébként az 5764-es hozzászólásban csatoltam 3 képet. Azt nézzétek meg.
Remélem tudtok segíteni a problémámon!!! Előre is köszönöm!!! -
Kukupenko
csendes tag
válasz
Shadowfax #5754 üzenetére
Sziasztok!
Egy újabb probléma merült fel. Shadowfax instrukcióinak segítségével 2 napja újra raktam a T43-omat. Minden szuperül működött, minden jó lett, de ma reggel nem tudtam életet lehelni az internet elérésembe.
Mi lehet a gond, vagy mit tegyek, hogy újra jó legyen???
Csatolok 3 képet ami alapján tisztább lehet a probléma (annak pl.aki ért hozzá)http://kepfeltoltes.hu/view/081023/7601100721_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/081023/5853818422_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/081023/4699512163_www.kepfeltoltes.hu_.jpgAz 1-es képen a "Wireless Connection Status" ikonja látható, amin nem szokot piros X lenni, de most van.
A 2-es képen az ikonra klikkelve felugró ablak látható. Na ott meg nem 0%-szokott lenni.
A 3-as képen a "Vezeték nélküli hálózati kapcsolat" ablak látható. Enyém lenne a D-Link wireless. Ezzel tutira nincs gond mert az asztali gép megy róla jelenleg is antennával.Akinek van valami elképzelése a probléma megoldásáról az írja már le.
Előre is köszönöm! -
Kukupenko
csendes tag
Megvan rajta a gyári patrició, mert nem lett leszedve. Foglal is egy csomó helyet a vinyóról.
Engem maga a technika érdekelne, hogy miként fogjak neki az újratelepítésnek.
Soha nem csináltam még rajta ilyet. Odáig eljutok, hogy bakapcsoláskor nyomok egy Access IBM gombot, de ott hogyan tovább??? -
Kukupenko
csendes tag
Sziasztok!
Gyors segítségre lenne szükségem. Van egy T43-as gépem amin szeretném újratelepíteni az XP-t. Mi ennek a módja és menete?
A válaszokat előre is köszönöm!! -
Kukupenko
csendes tag
Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek egy T43-ashoz való (magyar nyelvű) kezelési kézikönyvve?
pdf-be vagy valahogy?
Vagy egy link ahonnan le lehetne tölteni???
Előre is köszi. -
Kukupenko
csendes tag
Köszi a linket Sipi!
Meg is lestem amit akartam.
Természetesen volt hozzá eredeti Windows XP Pro.
Holnap majd felhívom az általad megadott elérhetőségüket.
(IBM Központi márkaszervíz 1117 Budapest, Neumann János u. 1., Tel.: +36-1-382-5500)
De lenne még itt 1-2 megválaszolásra váró kérdésem.
Pl.: Melyik miben jobb és melyikkel érdemes választani egy T43-ast?
- 64MB ATI Radeon X300
- Intel 900
Mit jelentenek a zárójelben lévő dolgok?
És mi a különbség ha nincs a végére biggyesztve semmi a zárójelbe?
- Intel 802.11abg wireless(MPCI)
- Bluetooth/Modem(CDC)
- 1Gb Ethernet(LOM)
A válaszokat előre is köszi!!! -
Kukupenko
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy hol lehet megnézni a gép száma alapján, hogy meddig van rá garancia?
Én eddig csak azt tudom megnézni, hogy mi van a gépben gyárilag.
Ha hiányzik az operációs rendszer a gépből, de még van rá vagy 1,5 garancia, akkor az IBM visszarakja rá garanciában?
És ha igen, akkor mennyiért? Vagy hol érdemes érdeklődni ez ügyben?
Előre is köszi. -
Kukupenko
csendes tag
Újban gondolkodom!
Ugyan úgy mint itthon, még kint is lehet kapni 43-ast és 60-ast újat.
Vagy akkor már érdemesebb lenne 61-est venni?
Nem kell a tipus listából a legszuperebb gép számomrsa csak csalódtam már 1-2 laptopban és mivel tesómnak 2 éve van egy (céges) T43-asa ami nagyon bevált neki, ezért gondoltam én is a ThinkPad T sorozatból választok magmnak.
Csak hát itthon mindent arany áron adnak.
Mindenképpen megnézem valamelyik üzletben a két kijelző közti különbséget a végleges döntésem előtt.
[Szerkesztve] -
Kukupenko
csendes tag
Köszi a válaszokat!
Egyelőre nem tudok még pontos típust, mert még nem választottam ki melyik is legyen.
Csak kimondottan egy T43-as vagy T60-as note-t akarok venni és felmerült egy olyan lehetőség is, hogy egy USA-ban kint dolgozó ismerősőm vesz nekem egyet, (mivel ott sokkal olcsóbb) és ha majd jön haza akkor elhozza nekem.
De szívesen fogadok mindenféle jó tanácsot ami segíti a választásomat a tipusok közt.
Pl. azt már sokan mondták, hogy SXGA kijelzőset vegyek. Tényleg olyan nagy a különbség?
[Szerkesztve] -
Kukupenko
csendes tag
Sziasztok!
Lehet hülye lesz a kérdés, de egy USA-ban vásárolt vadonat új (bontatlan dobozos) T60-as notebook 100%-ra megegyezik az Europai modellel?
A kint adott 3 év garancia itt Magyarországon is érvényes???
Ha kicserélem a billentyűzetet rajta magyarra és egy eredeti magyar XP Professional-t teszek rá, elveszti a garanciát?
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Óra topik
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged