- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
T4x sorozaton nincs Windows gomb (nem is hiányzik), csak a T6x-eken. Ahogy Gondwana említette, használd a Keyboard Customizer Utility programot. Az AltGr gombot megteheted Windows gombbá, s akkor AltGr+L lesz a bill zárolása.
-
Gondwana
addikt
Mondjuk, nekem T60-am van, ezért nem sokra mész a válaszommal, de hátha:
Nálam felrakott az IBM programok közé egy olyant, hogy ThinkVantage Keyboard Customizer Utility, amiben pl. a jobb oldali AltGr mappelhető Windows gombbá.(A nyakatekerős megoldás pedig, ha beállítod, hogy a screensaver csak jelszóval kapcsolható ki, TweakUI-ban pedig megnöveled mondjuk 30 másodpercre azt az időt, amíg password nélkül mégis visszaenged SS-ből. TweakUI for WinXP a Micro$oft.com-on kereshető, itt már nem a sima .cpl, amit bemásolsz, mint 2K alatt)
Persze, ha nem annyira nagy a paranoia, hogy 2 percre tennéd pl a screensaver passwordot (hanem pl. 15-re), akkor TweakUI nélkül is eléred a célod. Esetleg power settingsnél a LidClose-ra beállítod, hogy Do Nothing, lecsukod, és ráültetsz egy emberevő fehér nyulat, amilyent a Gyalog Galoppban is láthattunk bátor lovagot enni.
-
Shadowfax
addikt
Ezt szedted le, ugye?
Kell hozzá még a Configuration utility és a Hotkey driver is.
-
atosz
őstag
A Thinkvantage Access Connection szoftot szedted le. Ezt az Fn+F5 billkombinációval tudod elővarázsolni. A Kék gomb másra való.
Más:
Az alábbi garanciában az EZServ mit jelent?
This product has a three year limited warranty and is entitled to IBM EZServ service. Customers may call their local service center for more information. Dealers may provide carry-in repair for this product. Batteries have a one year warranty. -
danielh2
tag
Nem tudom ki hogy van vele, de az AC volt az egyike annak a két IBM-es programnak amit totális clean win xp install után is feltettem a gépre. Eszméletlenül sok dolgot lehet rajta beállítani, pl. úgy vettem észre h WPA2-PSK-t AES-el nem tud a Win XP beépített wifi kezelője (vagy csak én nem találtam a titkosítás menüben), AC-ben pedig pikpakk be lehetett állítani. (Már volt ahol kellett használnom)
A location switching is nagy királyság. Plusz minden location profilhoz be tudod külön állítani hogy fix IP címet akarsz é, vagy DHCP-t, vagy kisnyúl, ez is hasznos.
Azt is szeretem benne, h elég sokat használok egy olyan wifit ahol a wifi hálóra való fellépés után egy VPN-t is kell indítani ahhoz hogy forgalmazni tudjál a hálózaton. AC-ben be lehet állítani, hogy csatlakozás után automatikusan lője fel a VPN-t. 3 kattintással kevesebb.
Az egyetlen dolog amit fel tudok ellene hozni, h úgy olvastam hogy WWAN-ból (tehát pl. HSDPA modemek) csak az IBM féle beépítettet támogatja, PCMCIA-s vagy USB-s külsőt nem. Ezt valaki meg tudja erősíteni vagy cáfolni?All in all, ha vki csak 1-2 helyen használja a gépet, akkor nem kell, jó a wines wifi is helyette, aki azonban sokat utazik, sokat használja, itt ott amott a gépét annak musthave, a fentiek miatt.
PS. ha vmi nem felel meg a valóságnak, kéretik javítani, nem vagyok informatikus, csak technologically advanced felhasználó
-
Sipi
addikt
Különféle hálózati kapcsolódási sémát hozhatsz létre vele. Pl. munkahely, otthon, utazás közben, beállíthatod, mikor melyik fajta legyen az elsődleges (zsinóros vagy wifi, azon belül mi legyen a preferált hálózat).
Otthoni használat esetén nem sok értelme van, mert a Win beépített wifi-kezelője is untig elég. Ráadásul egyes wifi-kártyákkal nem működik jól (bár amin eddig próbáltam, azon ment).
Sipi
Aktív témák
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- HP 840 G3 (Core i7-6600U / 8GB DDR4 / 256GB / 14" FHD / Windows 11) ÁFA-s számla
- Lenovo Thinkpad L560 & L570 T440P T540p T430, T420 T410 eredeti akkuk
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05 gamer notebook - 15-10300H, 16GB DDR4, GTX 1650 Ti (használt)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest