- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Mobilhasználat külföldön
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
danielh2
tag
Nem tudom ki hogy van vele, de az AC volt az egyike annak a két IBM-es programnak amit totális clean win xp install után is feltettem a gépre. Eszméletlenül sok dolgot lehet rajta beállítani, pl. úgy vettem észre h WPA2-PSK-t AES-el nem tud a Win XP beépített wifi kezelője (vagy csak én nem találtam a titkosítás menüben), AC-ben pedig pikpakk be lehetett állítani. (Már volt ahol kellett használnom)
A location switching is nagy királyság. Plusz minden location profilhoz be tudod külön állítani hogy fix IP címet akarsz é, vagy DHCP-t, vagy kisnyúl, ez is hasznos.
Azt is szeretem benne, h elég sokat használok egy olyan wifit ahol a wifi hálóra való fellépés után egy VPN-t is kell indítani ahhoz hogy forgalmazni tudjál a hálózaton. AC-ben be lehet állítani, hogy csatlakozás után automatikusan lője fel a VPN-t. 3 kattintással kevesebb.
Az egyetlen dolog amit fel tudok ellene hozni, h úgy olvastam hogy WWAN-ból (tehát pl. HSDPA modemek) csak az IBM féle beépítettet támogatja, PCMCIA-s vagy USB-s külsőt nem. Ezt valaki meg tudja erősíteni vagy cáfolni?All in all, ha vki csak 1-2 helyen használja a gépet, akkor nem kell, jó a wines wifi is helyette, aki azonban sokat utazik, sokat használja, itt ott amott a gépét annak musthave, a fentiek miatt.
PS. ha vmi nem felel meg a valóságnak, kéretik javítani, nem vagyok informatikus, csak technologically advanced felhasználó
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- HP notebook topic
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Újsz. ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I9 10885H 32Gb 512Gb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb Touch
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest