- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
danielh2
tag
Nem tudom ki hogy van vele, de az AC volt az egyike annak a két IBM-es programnak amit totális clean win xp install után is feltettem a gépre. Eszméletlenül sok dolgot lehet rajta beállítani, pl. úgy vettem észre h WPA2-PSK-t AES-el nem tud a Win XP beépített wifi kezelője (vagy csak én nem találtam a titkosítás menüben), AC-ben pedig pikpakk be lehetett állítani. (Már volt ahol kellett használnom)
A location switching is nagy királyság. Plusz minden location profilhoz be tudod külön állítani hogy fix IP címet akarsz é, vagy DHCP-t, vagy kisnyúl, ez is hasznos.
Azt is szeretem benne, h elég sokat használok egy olyan wifit ahol a wifi hálóra való fellépés után egy VPN-t is kell indítani ahhoz hogy forgalmazni tudjál a hálózaton. AC-ben be lehet állítani, hogy csatlakozás után automatikusan lője fel a VPN-t. 3 kattintással kevesebb.
Az egyetlen dolog amit fel tudok ellene hozni, h úgy olvastam hogy WWAN-ból (tehát pl. HSDPA modemek) csak az IBM féle beépítettet támogatja, PCMCIA-s vagy USB-s külsőt nem. Ezt valaki meg tudja erősíteni vagy cáfolni?All in all, ha vki csak 1-2 helyen használja a gépet, akkor nem kell, jó a wines wifi is helyette, aki azonban sokat utazik, sokat használja, itt ott amott a gépét annak musthave, a fentiek miatt.
PS. ha vmi nem felel meg a valóságnak, kéretik javítani, nem vagyok informatikus, csak technologically advanced felhasználó
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- NVIDIA® driverek topikja
- BestBuy topik
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Mobil flották
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo Thinkpad W520 alkatrésznek
- Lenovo LOQ 12600HX // 16GB// 512GB SSD// RTX 4050
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3239
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest