Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Aktív témák
-
Zola_
tag
Nagyon meglepődnék ha elkezdene lazulni a teteje... és ahogy írtad, a gariba ez is belefér, utána meg úgyis egy elavult 3 éves gép lesz.
Ha a ThinkPad valamiről híres, akkor az főleg a strapabírósága, pláne egy T szériás gépnél! A napokban nézegettem egy barátom kb.2 éves T40-ét, céges gép, minden nap hurcolva és használva, és semmi lazaság nem volt a kijelzőnél. (a por azonban nem hasznos) 
-
Emiatt szerintem felesleges aggódnod, strapabíró konstrukció ez (nem FuSi
), nem nagyon fog lelazulni a fedele. Ráadásul napi két-három csukás-nyitás nem is az a túl nagy megterhelés, én a ''laptop'' kifejezést elég gyakran szó szerint szoktam értelmezni, és tényleg az ölemben tartom a gépet, ami azzal jár, hogy a kijelzőt állandóan igazgatni kell, mégis bírja.
Aktív témák
- Baldur's Gate 3
- Diablo IV
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- World of Tanks - MMO
- VGA kibeszélő offtopik
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Lenovo Thinkpad T440
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha a ThinkPad valamiről híres, akkor az főleg a strapabírósága, pláne egy T szériás gépnél! A napokban nézegettem egy barátom kb.2 éves T40-ét, céges gép, minden nap hurcolva és használva, és semmi lazaság nem volt a kijelzőnél. (a por azonban nem hasznos)
), nem nagyon fog lelazulni a fedele. Ráadásul napi két-három csukás-nyitás nem is az a túl nagy megterhelés, én a ''laptop'' kifejezést elég gyakran szó szerint szoktam értelmezni, és tényleg az ölemben tartom a gépet, ami azzal jár, hogy a kijelzőt állandóan igazgatni kell, mégis bírja.