- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Yettel topik
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Android szakmai topik
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
és amikor kicsit megnyomtam az oldalsó kávát simán benyomódott vagy 2-3 mm-t.
Mert rugalmas anyagból van?
Az én retro ThinkPadjeim meg mind kemény műanyagok a bill kávája körül - törnek is rendesen, ha épp rosszul esnek.
Egyébként most itt volt Sipi T42-je nálam, illetve a T43-mam is - mindkettőt be lehet nyomni a PCMCIA/ExpressCard magasságában - nem túl meglepő módon.Ha a kijelzőfedelet tudjuk majd benyomni úgy, hogy meglátszódjon a képernyőn, akkor kezdjünk aggódni.
De a Lenovo kifejlesztette a Top Roll Cage-t, szóval ez nem fog bekövetkezni.
wienattwo: Az X20-am bal pöcök egérgombja annyira laza, hogy ha már odateszem az ujjam fölé, már kattintásnak érzékeli.
Már korábban is mondtam, hogy a minőségérzet a fejben alakul ki (d900t fórumtársat idézve), azaz, aki hibát akar találni a Lenovo adta minőségben, az fog is. De ha visszatekintünk az IBM idejére, ott is minden modellváltásnál voltak huhógók, akik a minőség romlásáról számoltak be.
Nekem speciel a Lenovo eddig kellemes meglepetés. -
szmissz
senior tag
Nos ezek alapján (is) asszem érvénytelenítem a lentebb látható vadonatúj T42-m eladását és megtartom az utókornak mint a legjobb notebookot evör
Szorosan mellette az R50e-m amin most is írok. Még mindig mintha új lenne, egy hajszálkarc sincs rajta, 720p filmeket röccenés nélkül viszi az 1.5 gigás procijával... kellhet ennél több?
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Bomba ár! Dell Latitude 5580 - i5-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest