Hirdetés
- Hét évig frissül az új iQOO
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Mobil flották
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Aktív témák
-
sssent
senior tag
A rosszhiszeműség nem azon múlik, hogy van-e szerződése, hanem azon, hogy bizonyíthatóan tudta, vagy sejtenie kellett volna, hogy lopott, és ennek ellenére nem tett semmit.
microsfrost: ha mondjuk az ibm szervíz közli veled, hogy lopott, és nem teszel semmit, akkor az már rosszhiszeműség. Ha csak a homokba dugod a fejed, akkor ezt már nehezebb rádverni. Mindenesetre én nyugodtabban aludnék, ha nem kéne ilyen procedúráktól tartanom, de te tudod. Amíg nem viszed szervízbe, addig szinte biztos, hogy nem fog senki megállítani az utcán, hogy na mondd csak, honnan is van az a gép. De hogy ijesztgesselek is kicsit, ismerek ellenpéldát
[Szerkesztve] -
microfrost
csendes tag
Áhh, én nem fogok ügyvédeket felhajtani, az tuti. Nem ér ennyit ez az egész dolog. Engem amúgy is csak a gari miatt érdekel ez az egész (mert akkor még több mint egy év garim lenne). Szerintem nem is fogok ezzel többet foglalkozni, beérem azzal a fél év garival, amit a boltban adtak.
Én csak vettem egy boltban egy notit, nem akarok belekeveredni semmibe
, csak mondjuk az a gari jól jött volna...
Amúgy is még jó ideig használni fogom a gépet, mert nagyon jó
Az, hogy az IBM 4év garit ad bizonyos gépekre az (nekem) azt jelenit, hogy bíznak a gépekben, hogy sokáig jól fognak működni.
Aktív témák
- Asus Vivobook Go 15, N305 i3 8magos asus garis 2026.01.07-ig!!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- Bomba ár! Asus ROG G751JY - i7-4750HQ I 16GB I 256SSD I GTX980M 4G I 17,3" FHD I Cam I Garancia!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest