- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
Otisz
őstag
Ezt a választ kaptam ma a garanciális ügyemre az USA-ból:
We have looked at the paperwork that you sent and this is not a warranty that Lenovo would service. The service for the warranty you bought is by Best Buy.
If you would like to purchase a warranty from Lenovo, then you should visit this website: http://www-132.ibm.com/content/home/store_IBMPublicUSA/en_US/WMoptions.html or call 1 866 723 7951. You have less than 2 weeks to get this warranty taken care of.
So please call today if you can.
Thanks for using IBM Electronic Service and Support
Valamennyire értem a dolgot. Ami nem világos: 2hetet kapok, hogy meghosszabbítsam? Vagy rosszul értelmezem? Felhívni viszont nem tudom, mert annyira nem jó az angol tudásom...
-
Otisz
őstag
Megoldódott a CPU hőmérsékleti problémám.
Nem gondoltam volna, hogy ennyit jelent ha mondjuk ThinkPad defaultra kapcsolok...Más:
én pl. nem tudom, hogy miben jobb a wide kijelző, pedig volt már mindkét fajta (jelenleg is egy WSXGA+ van). Előnyét nem látom (max filmezésnél). Még grafikai programoknál sem (a Wacom digitáblát is ugyanúgy használom).
Bajom mondjuk nincs, és nem is volt egyikkel sem. A 4:3-as kockább, a wide meg téglább. -
Otisz
őstag
T60-nál mekkora a CPU megengedett legnagyobb hőmérséklete? (most alapjáraton 1órával a bekapcsolás után 70fokos).
Mert nekem mostanában nagyon felforrósodik a gépem, és amióta viszaraktam a Vistát, azóta ha nagyon forró, akkor átteszi magát alvó üzemmódba. Ezt XP-nél nem tette, pedig ott is forrósodott az utóbbi időben...
Plusz amikor ilyen túlhevült helyzet van, akkor sokszor ciripelő hangféleséget is hallok a CPU felöl, mint amikor kis érintkezési hiba van (nem is tudom hogy írjam le pontosan). -
Otisz
őstag
Az angol T60-amhoz lehet valahonnan magyar Vista esetleg XP recovery-t szerezni?
Mert nekem csak angol nyelvű van, és mivel a családban néha más is ránéz, jól jönne a magyar változat. -
Otisz
őstag
válasz
dabadab #3482 üzenetére
Köszi.
Időközben kiderítettem. Az első valóban helyszínire terjesztené ki a 3évet, de sajnos az én gépemre gyárilag 1év volt...
És sajnos jövő hónap 10-én lejár. Igazából én +2évben gondolkodtam, de már az 1év sem olcsó...és mindenhol csak 1évet ajánlanakAz lenne a legjobb, ha az első változatban leírt garihosszabbítás az én 1évemet 3évre váltaná. Van itt olyan, aki valamennyire benfenntes ebben, és megtudná a rögeszmém erősíteni, esetleg cáfolni?
-
Otisz
őstag
Ma kértem a T60-am garanciakiterjesztésére árajánlatot, és a következőt kaptam:
- 3év szervízgarancia kiterjesztése helyszíni javításra: 10.000Ft+ÁFA
- 3év szervízgarancia kiterjesztése 4 év helyszíni javításra 28.000Ft+ÁFANa, ezt én most nem igazán értem...gondolom az első azt jelenti, hogy 3évre terjesztik ki a garanciát, azaz +2év. Vagy tévedek? A második viszont megkavar a 4évvel...
Most vagy csak én gondolkodom bonyolultan, vagy nem tudom... -
Otisz
őstag
Anno még említettem, hogy van nekem egy USA-ból származó T60-as gépecském.
Kint hozzá lett vásárolva a legmagasabb szintű garanciakiterjesztés (plusz 2év), de sajnos itthon ért a kudarc, hogy csak az USA-ban érvényes.
Felvettem a kapcsolatot az illetékes személlyel (itt kaptam a tippet a topicban - köszönet érte), de sajnos ez az úgynevezett IBM világgarancia csak a nevében világgarancia.
Mivel az USA-nak lett belőle bevétele, ezért itthon csak az 1év érvényes...azt hittem falramászok amikor ezeket megtudtam.
Most sajnos ott tartok, hogy van egy frankó gépem USA-ban 2010-ig érvényes fullos garival, de itthon csak jövő március végéig él rajta...
Ezt bizony benéztem.
Egyébként itthon meghosszabbíthatnám +pénzért, de ez egyszer már el lett játszva kint... -
Otisz
őstag
Ott az Aprós részleg...
[ Módosította: Atlantis ]
-
Otisz
őstag
Garanciát egészen addig lehet bővíteni, amíg az alap garancia tart.
+1 v. 2évet lehet vásárolni.
A 3év után is van élet, amikor még mindig lehet garit váltani (akár az utolsó garis napon is), vagy be lehet fizetni egy havi átalánydíjas garanciába is, ami kb. 18USD/hó.
Nálam viszont egy gond van. A T60-amra az USA-ban 3év garancia lett vásárolva, de a rendzser csak 1évet lát... -
Otisz
őstag
Sziasztok!
Van egy T42p gépem, de az Access IBM gomb win alól nem működik, illetve a hangerőszabályzó 3gomb nem reagál semmire. Lehet valamilyen driver probléma?
Üdv
Aktív témák
- Búvárkodás
- Battlefield 6
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- Medence topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Háztartási gépek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Gigabyte Aero 15XC (RTX 3070, Intel Core i7 10870H, 32GB RAM,1+TB SSD) Beszámítás! JÓTÁLLÁSSAL!
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Érintős, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1, 13,3" FHD IPS , Ryzen 5 Pro 4650U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD IPS , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP ProBook 650 G5, 15,6" FHD IPS , I7-8665U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, LTE, W11, Számla, 1 év garanci
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest