- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
evone
őstag
nekem t61 is 5-6 percig bootol vistaval. a power manager nagyon lassan indul el, rohadt idegesito, de ugyis csak sleepeltetek
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #8825 üzenetére
Az IBM ThinkPad logorol van szo.
-
evone
őstag
Azért megjelenésben hozza a formáját a T61 is ( mint TP ), enyhén szólva komolyabb és letisztultabb érzet mint az éppen mellettem lévő mindenhol csillogós ( maszatos, összefogdosott ) FuSi notebook.
-
evone
őstag
Azt hiszem fogok venni ilyet valaki nem tart majd igényt a T61embe lévő 2x1GB 667MHz-re?
-
evone
őstag
Használt / látott valaki kozuletek Z61t-t? Képekről elég bejövős.
-
evone
őstag
Aksira még elvileg van garanciám, nem tudjátok hogy hogy történik a cseréje? Szólok Lenovonak hogy 78% a kapacitasa az eredetihez képest, és adnak újat? 56Wh helyett, 43. :S
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #8709 üzenetére
Ezt Shadow biztos jobban tudja.
-
evone
őstag
Azért, ez a System Update lelövés, brutális szopatás, pedig milyen jó volt már, ezzel dicsekedni etc etc. Meghát kényelmes is volt, most nem tudom mikor lesz kedvem ujra Windowst telepiteni.
-
evone
őstag
Amugy, nem igazán értem hogy konkrétan ti mire használjátok a TV gombot, mert én kb sose nyomom meg, és semmi hasznos nincs benne amit a Start menüből ne érnék el.
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #8684 üzenetére
Hol dolgozol ? Én is menni akarok.
-
evone
őstag
nem tudom volt-e már rola szó, engem picit idegesitett hogy trackpointal miert nem lehetett scrollozni pl a live messengerben, nos a megoldás + meg meg egy
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #8559 üzenetére
tobbszor neztem mar meg ezt a videot, de most tunt fel eloszor hogy nem hajtotta le rendesen.
-
evone
őstag
fszom. lehetne akarmennyire szar ez a gép, akkoris thinkpadot vennék, zseniális ez a bilentyuzet.
-
evone
őstag
én ezt simán bevallalnam.
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #8464 üzenetére
egy acer travelmaterol tobbet kinezek mint a sajat t61mbol. ;)
-
evone
őstag
ilyen lámát mint én, még nem b***tatok.
veletlenul elgepeltem a biosban a power on jelszot.
nem tudtam hirtelen micsinalni, kizártam magam a gépből
szejjel szedtem, kiszedtem az elemet, vártam 10 percet, es szerencsere elfelejtette. rohadt nagy megkonnyebbules, de kicsit még mindig remegek.
-
evone
őstag
nekem is a vista is hasznalhato vista tulajdonkeppen.
egyebkent enis talalkoztam olyannal, aki kerte hogy telepitsem at, csak ugye akkor meg besem kapcsolta, budos eletbe soha nem is talalkozott vistaval, csak mondtak neki hogy szar, aztan mondtam neki hogy nem csinalom meg inkabb elsonek probalja ki egy hetig es ha azutan is az a velemenye akkor megcsinalom. azta azota is vista van neki, es tetszik neki. ennyit errol. remelem 2030ban is azt fogja mindenki hajtani hogy rakjunk xpt, mert minden mas szar, ahahahah
-
evone
őstag
erdekes nekem semmi baj a vistaval a t61en
az xpvel viszont annal tobb gond van a gepeken amiket latok... nem ertem tenyleg mi ez a vista hasznalat, elsonek ki kene probalni, nem fikazni mert szomszed pisti azt mondta hogy neki nem indult a wow rajta ugyhogy szarfostalicska.
atee: tolem hallhatod sokszor, de ha mar 2001es oprendszereket ajanlgatunk 2008as hardverekre, akkor mind1 lenne ha win95ot raknank ra.
-
evone
őstag
amugy a billzet, nektek is ilyen csillogos? vagy csak a t61rol kopik le ez a matt felulet? csakmert edes anyam 4 eves acer travelmateje meg mindig szep matt gombok es nem csusznak, ezen meg ha ugy nyomom akkor neha felrecsuszik az ujjam, plusz ha vilagit ra a thinklight akkorse latszik mar hogy mivan rairva csak a csillogas. elonyos.
(termeszetesen nem zsiros, es soha nem nyulok hozza koszos kezzel )
-
evone
őstag
Na, akkor eztis sikerult tisztázni.
-
evone
őstag
http://www.argep.hu/product_867697.html
Na, ezt néztem ki, azthiszem ez jó lesz.
-
evone
őstag
válasz
Dottore #8030 üzenetére
Szerintem teljesen a 12", nincs a dokkolón DVI, csak VGA és DisplayPort. Én még nem tapogattam, de hamarosan lesz rá lehetősegem, egy ismerősőm szeretne egyet venni, és akkor megmondom mi a véleményem így ezután a teljesen jól összerakott egyáltálán nem recsegős T61 után.
-
evone
őstag
Milyen 320GB vinyót ajánlotok a gépbe amivel megy az APS, a gép is elfogadja és 7200RPM?
-
evone
őstag
igen igen, nade mire igy hazaertem, mar megint teljesen ugyanugy recseg.
ez egy vicc.
-
evone
őstag
voltam a lenovo szervizben, nem tudtak a geppel micsinalni, szetszedtek osszeraktam de semmi
vagyis most nem recseg csak kicsit.
namind1! ez az en szerencsem...
-
evone
őstag
erdekes modon az a multkori billegős problema magatol megoldodott, már teljesen leer a laba a gepnek...
-
evone
őstag
a pesti szervizhez bekell jelentkezni telefonon mielott megyek? csutortok pentek leszek csak pesten elvileg, szoval otthagyni sem tudom a gepet.. remelem szetkapjak gyorsan a kijelzot es megtudjak mondani mi kinja, esetleg meg is csinalni
-
evone
őstag
válasz
abcukistván #7903 üzenetére
kb, de egyszerubb ha windowson belul csinalod a system updateval.
-
evone
őstag
válasz
abcukistván #7898 üzenetére
te honnan szerezted es mennyiert?
-
-
evone
őstag
valamelyik x200 tulaj tudna kepet/velemenyt mondani arrol hogy milyen eross a gepen thinklight? mert pl t61en csak full sotetben er barmit is. es akkor sem vilagitja be pl a page down, delete stb.. billentyuket
-
evone
őstag
a venti nekem se zorog, neked 15" van, lehet hogy az jobban osszevan rakva.
egyebkent azokat leszamitva, amiket mutattam, nekem is tokeletes a gep.
a videon tenyleg eleg durvan hajlik a gep, de azota valahogy kicsit javult a helyzet, nem tudom milehet, de meg mindig fura. mindenesetre az ultrabaynal akkoris kattog valami mikor ranyomok. ha ezeket megcsinaljak, akkor egy szavam se lesz.
Aktív témák
Hirdetés
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest