Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch
Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
FerNandor
üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani, de vmi olyasmi rémlik, h a rescue and recovery nem egy egyszerű lemezkép mentő progi.
Ha jól értelmeztem egy külön boot partíción helyezkedet el pár rendszerfájlal. ennek volt az köszönhető, ha össze is omlott a win, nem volt probléma, mert a boot közben a TV gombot megnyomva a 3ik partícióról indult a gép a recoveryvel együtt.
Igazából valahol ez le van írva, de most hiába keresem egyszerűen képtelen vagyok megtalálni, pedig többször belebotlottam már.
btw mennyi szabad gb helyed van az xp-s partíción?
evone: én is szerettem azt, de azért azt is irogatták, h nem volt tökéletes az a rendszer sem. igaz én naivan arra gondoltam először, h biztos vmi megbízhatóbbat, egyszerűbbet akarnak csinálni, de most már az a sanda gyanúm van, h egyszerűen elakarják kerülni a script írogatást és az esetleges felelősséget, mert ha így az updater progi vmit elcseszett, akkor az ő saruk volt, de ha te telepítesz vmit, és nem megy a gép/progi akkor rajtad van a felelősség, h minek piszkáltad.
Amúgy meg akármennyire is ódzkodtam a gyári vistától és a rengeteg előre installált programtól, egyszerűen stabil volt és működött. Ellenben 3 szort csináltam végig a clean installt mire olyan rendszert kaptam ami legalább megközelítőleg úgy működik, mint a gyári.
egyszerű példaként pl a TPM-et tudom felhozni. pre-installed vistánál működött rendesen ill a log írta, h leállt, majd pedig elindult, de ez nekem a mindennapi használat során fel sem tűnt, míg clean install esetében, sokkal sűrűbben jelentkezik ez a leállás és olyankor nem tudom a CSS-t használni, mert hiába húzom le az ujjam az olvasón, az nem tölti ki a login mezőket a weboldalakon. de pl a 2ik clean install esetnében előfordultak random program leállások (igaz, lehet h a ram hibája volt, ha tényleg ki volt mozdulva). Mindegy igazából csak arra akartam kitérni, h lehet, h lassabb az előre installált cucc egy kicsit, de meglepő módon viszont stabil és használható volt.
atom11:
Végül is melyiket választottad?
Hogy mire figyelj? Ha nagyon álmos vagy már, akkor tedd le, mert ha úgy alszol el, h mellkasodon van akkor rosszakat fogsz álmodni.
Na jó ez lehet, h lame volt, igazából annyi a jó tanács, h csináld meg minél előbb a recovery lemezeket, mert ha később akármilyen okból törlöd a recovery partíciót, akkor is vissza tudod állítani a gyári állapotot. Amúgy meg, nem vigyázni kell rá, hanem használni, ez legalább bírja.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Proxmox VE
- Windows 11
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, MSI Creator Z16 A12UET-039IT intel Core i7-12700H/16GB RAM/1TB SSD/RTX3060
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 14 hó GARANCIA
- Asus TUF Gaming A17 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/17,3" 144Hz kijelző
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/15,6" 144Hz kijelző
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Végül is melyiket választottad?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)