Hirdetés
- Magisk
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Aktív témák
-
rootmin
tag
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Az egyik ismerősömnek kb. fél éve van X61 tabletje, és volt már alkalmam jópárszor nyüstölni a kicsikét. Pont a múltkor néztük, hogy vajon karcos-e a képernyő, és sasoltunk néztem, egyetlen alig észrevehető karcolást találtunk rajta csak... A kijelzőt védő plexi nekem elég masszívnak tűnik, bár ahogy az eladónk előző gépéből kiderült, nem lehetetlen betörni. Ha ütődések ellen ugyan nem is, de akár komolyabb karcolások ellen is hatásosan véd az Invisible shield nevű spéci képernyővédő fólia (US Army fejlesztés, bővebb infó itt).
Ami a színét illeti, nekem használat közben nem volt semmi problémám vele, de most így visszaemlékezve nincs olyan nagy kontrasztja és fényereje, mint pl. annak a gépnek, amin a hozzászólást írom (HP 6730s).
A tábla PC-k hasznáról egy X61 tabletről született cikk hozzászólásai között parázs vita alakult ki a Technet (egykori PDAMánia) fórumán, belinkelem magát a cikket, és a szerintem legátfogóbb hozzászólást.
Ugyan itt-ott feltehetőleg túloz a kolléga, de postban lévő információk így is hasznosak a tábla PC-k világában kevésbé járatos érdeklődőknek.A másik kedvenc hozzászólásom a témában:
"Ingerszegény dizájn-t felhozni IBM-nek olyan, mint BMW-nél felhozni a hűtőrácsot, hogy nem tetszik."
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Memóriazabáló problémát okozhat a Windows 11 egyik frissítése
- OLED monitor topic
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- Lenovo LOQ 17IRX10 17.3" FHD IPS i7-14700HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- Lenovo LOQ 15IRX10 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest