- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel topik
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Aktív témák
-
_ak_
addikt
Ez ebben a formában nem igaz, de sajnos ez is egy jó példa arra, h nehéz lemosni a tévhiteket, pedig nagyon sokszor tisztázva lett már.
Alapjáraton nem is a negyedét, hanem általában 40-50%-ot vesz el egy úgynevezett superfetch folyamatnak, ami gyakorlatilag egy előtöltés biztosít az általunk sűrűbben használt programoknak. Tehát amit sűrűn használunk annak az indító elemeit/fájljait a memóriában tárolja, ezáltal biztosítva számunkra a gyorsabb indítást. Természetesen, ha memóriaigényes feladatot indítunk el és nem elég az ami szabad, akkor kiüríti azt akár teljesen is. Én rajta hagytam a t500on a vistát és semmi, de semmi bajom nincs vele, leszámítva a boot időt, de ezt a thinkvanage csomagnak és a kasperskymnek köszönhetem.
Más. Ti hogyan használjátok a trackpointot? Alapból jól működött, de lassú volt, ezért érzékenyebbre állítottam, de akkor elkezdett néha csúszni (amikor elengedtem, akkor is tovább ment). Ezután kivettem a pipát az enhance pointer precision elől és jobb lett, de még mindig csinálta a csúszást. Most visszább vettem az érzékenységét és visszakapcsoltam a pontosítást, közbe megnöveltem a sebességét. Egyenlőre úgy tűnik, h így nem jelentkezik a gond, de eléggé eltérek most már a gyári állapottól és szokatlan így, ezért is vagyok kíváncsi, h ti akik régebb óta használjátok ezt, milyen beállításokkal külditek?
Egy másik "érdekesség", h pl nem tudok görgőzni a live messengerben, pedig ez is synaptics touchpad és a synaptics soft is ugyan az. Nálatok megy?
a és igen. Beállítottam a touchpados, h csak scrollra és tap zonra használom, de utóbbi nem igazán akar működni. Tudtok erre vmi megoldást?
Aktív témák
- Ryzen 5 Lenovo IdeaPad 3 laptop(Újszerü)
- Lenovo Legion Pro 5 i5-14500HX 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA GeForce RTX 4060
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3274, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest