Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
_ak_
addikt
Ez ebben a formában nem igaz, de sajnos ez is egy jó példa arra, h nehéz lemosni a tévhiteket, pedig nagyon sokszor tisztázva lett már.Alapjáraton nem is a negyedét, hanem általában 40-50%-ot vesz el egy úgynevezett superfetch folyamatnak, ami gyakorlatilag egy előtöltés biztosít az általunk sűrűbben használt programoknak. Tehát amit sűrűn használunk annak az indító elemeit/fájljait a memóriában tárolja, ezáltal biztosítva számunkra a gyorsabb indítást. Természetesen, ha memóriaigényes feladatot indítunk el és nem elég az ami szabad, akkor kiüríti azt akár teljesen is. Én rajta hagytam a t500on a vistát és semmi, de semmi bajom nincs vele, leszámítva a boot időt, de ezt a thinkvanage csomagnak és a kasperskymnek köszönhetem.
Más. Ti hogyan használjátok a trackpointot? Alapból jól működött, de lassú volt, ezért érzékenyebbre állítottam, de akkor elkezdett néha csúszni (amikor elengedtem, akkor is tovább ment). Ezután kivettem a pipát az enhance pointer precision elől és jobb lett, de még mindig csinálta a csúszást. Most visszább vettem az érzékenységét és visszakapcsoltam a pontosítást, közbe megnöveltem a sebességét. Egyenlőre úgy tűnik, h így nem jelentkezik a gond, de eléggé eltérek most már a gyári állapottól és szokatlan így, ezért is vagyok kíváncsi, h ti akik régebb óta használjátok ezt, milyen beállításokkal külditek?
Egy másik "érdekesség", h pl nem tudok görgőzni a live messengerben, pedig ez is synaptics touchpad és a synaptics soft is ugyan az. Nálatok megy?
a és igen. Beállítottam a touchpados, h csak scrollra és tap zonra használom, de utóbbi nem igazán akar működni. Tudtok erre vmi megoldást?
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez ebben a formában nem igaz, de sajnos ez is egy jó példa arra, h nehéz lemosni a tévhiteket, pedig nagyon sokszor tisztázva lett már.