Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
Aktív témák
-
SNor
tag
Segítség, hátha valaki már tapasztaltabb. Winchester csere lesz a gépen, és át akarom rakni a a gyári IBM partíciót. Telepítettem a R&R legfrissebb kiadását (megyj: csak úgy települt ha minden virtuális meghajtót leválasztottam). Majd restart, Create R&R Media elindít. Ott kiválasztottam a Recovery Discs-et, majd tovább. Dolgozott egy keveset, majd kérdezte, mire mentse. Itt a gyárilag hozzá adott CDRW/DVD Combomint egyszem lehetőséget látva OKézatm. CD-be felpörög, majd hiba! Nem elég a terület cseréljek lemezt...
És itt tartok most.Kérdés: Lehetséges hogy csak DVD-re lehet ilyen R&R lemezt készíteni? CD-re nem? Én úgy tudtam 5-6 CD is alternatív megoldás!
Válaszokat köszönöm:
S!
Aktív témák
- Bontatlan MacBook Air 13" M4 16GB/256GB - ezüst
- Új Asus Zenbook UX3407RA
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló - hibátlan, komplett szett
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest