- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Sony és Samsung érzékelők a Vivo X300 Pro kamerarendszerében
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
Aktív témák
-
tabrev
aktív tag
válasz
Gondwana #4969 üzenetére
Természetesen nem kapcsoltam ki a wifit, max próbáltam mit reagál rá, de nem változtatott semmit sem a ki és bekapcsolás. A router Linksys WRT54GS. A pontos beállításokat nem tudom, mert neten keresztül állítottam be még megvétele után (azt is szinte saját maga állította). Titkosítva nincs.
IP címet nem adtam meg - már a gépnek - csak a neten állítottam be a ruoterét.
Hiába vártam vele fél napot, nem változott semmi sem, nem enged fel sem wifin és hálóbemeneten sem... asztali mint írtam megy.
Ha vmit nem válaszoltam meg, akkor sorry, annyira nem vágom ezeket a dolgokat. Ami fix, hogy eddig ment gond nélkül, most tört rá a szemétség.
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Bestbuy játékok
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest