- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Aktív témák
-
Avalon
tag
Végre valahára megvan, tegnap vettem meg, és eddig minden tökéletes.
A Vistát kipróbáltam, 10 perc használat után ment a levesbe, és ment fel az XP a hozzá kapott XP Conversation Kit segítségével. Na itt mondjuk volt egy kis szemöldökráncolás, mert miután felrakta az XP-t, körülbelül 2-2,5 órát másolgatott file-okat, illetve telepítette a segédprogramokat, amiket aztán elkezdtem leszedegetni. XP-vel gyors, bár gyanítom mivel a merevlemez a szűk keresztmetszet, nem annyira szembeötlő a különbség az egymagos 1.8Ghz-es AMD-mhez képest. Kicsit tartok tőle, hogy egy olyan oprendszer lesz fenn amelyiket akkor rakom fel, amikor a forgalmazása megszűnik, de hát ez van, szeretem az XP-t.
A gép nagyon jó. Kicsit még nehéznek tűnik (előző gépem 1,2kg), de a kijelző szerintem nagyon szép, nagy (14,1"), és a gépet kényelmesen lehet használni.
Egyenlőre szokom a pöcökegeret, old-school szőrmés kucsmával, a tapipadot meg scrollozásra és a négy sarkával elérhető speciális tap-zones-okat használom.
Az egyetlenegy kis negatívuma az akkumlátoridő, 2:30 óra nekem körülbelül, ami nem sok, tekintve, hogy az elöző laptopom kb 4 órát bírt (igaz, teljesítményben, képernyő méretben sem egy kategória), de azt hiszem annyira ez nem lesz problémás.Elvileg jótállási jegyet kellett volna kapnom? A srác azt mondta semmi nem kell a gép garanciális javításához. :S
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Lenovo Legion - i7 7700, GTX 1060 és 12gb RAM + GARANCIA
- P17 Gen1 17.3" FHD IPS i7-10875H T1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Macbook Pro 2019 - i9 / 16gb RAM és 1tb SSD + GARANCIA
- Thinkpad L16 Gen1 16" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest