Hirdetés
- Netfone
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Avalon
tag
Végre valahára megvan, tegnap vettem meg, és eddig minden tökéletes.
A Vistát kipróbáltam, 10 perc használat után ment a levesbe, és ment fel az XP a hozzá kapott XP Conversation Kit segítségével. Na itt mondjuk volt egy kis szemöldökráncolás, mert miután felrakta az XP-t, körülbelül 2-2,5 órát másolgatott file-okat, illetve telepítette a segédprogramokat, amiket aztán elkezdtem leszedegetni. XP-vel gyors, bár gyanítom mivel a merevlemez a szűk keresztmetszet, nem annyira szembeötlő a különbség az egymagos 1.8Ghz-es AMD-mhez képest. Kicsit tartok tőle, hogy egy olyan oprendszer lesz fenn amelyiket akkor rakom fel, amikor a forgalmazása megszűnik, de hát ez van, szeretem az XP-t.
A gép nagyon jó. Kicsit még nehéznek tűnik (előző gépem 1,2kg), de a kijelző szerintem nagyon szép, nagy (14,1"), és a gépet kényelmesen lehet használni.
Egyenlőre szokom a pöcökegeret, old-school szőrmés kucsmával, a tapipadot meg scrollozásra és a négy sarkával elérhető speciális tap-zones-okat használom.
Az egyetlenegy kis negatívuma az akkumlátoridő, 2:30 óra nekem körülbelül, ami nem sok, tekintve, hogy az elöző laptopom kb 4 órát bírt (igaz, teljesítményben, képernyő méretben sem egy kategória), de azt hiszem annyira ez nem lesz problémás.Elvileg jótállási jegyet kellett volna kapnom? A srác azt mondta semmi nem kell a gép garanciális javításához. :S
Aktív témák
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest