- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iOS alkalmazások
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kedvezőbb áron újráz a Vivo Pad3
Aktív témák
-
Avalon
tag
Végre valahára megvan, tegnap vettem meg, és eddig minden tökéletes.
A Vistát kipróbáltam, 10 perc használat után ment a levesbe, és ment fel az XP a hozzá kapott XP Conversation Kit segítségével. Na itt mondjuk volt egy kis szemöldökráncolás, mert miután felrakta az XP-t, körülbelül 2-2,5 órát másolgatott file-okat, illetve telepítette a segédprogramokat, amiket aztán elkezdtem leszedegetni. XP-vel gyors, bár gyanítom mivel a merevlemez a szűk keresztmetszet, nem annyira szembeötlő a különbség az egymagos 1.8Ghz-es AMD-mhez képest. Kicsit tartok tőle, hogy egy olyan oprendszer lesz fenn amelyiket akkor rakom fel, amikor a forgalmazása megszűnik, de hát ez van, szeretem az XP-t.
A gép nagyon jó. Kicsit még nehéznek tűnik (előző gépem 1,2kg), de a kijelző szerintem nagyon szép, nagy (14,1"), és a gépet kényelmesen lehet használni.
Egyenlőre szokom a pöcökegeret, old-school szőrmés kucsmával, a tapipadot meg scrollozásra és a négy sarkával elérhető speciális tap-zones-okat használom.
Az egyetlenegy kis negatívuma az akkumlátoridő, 2:30 óra nekem körülbelül, ami nem sok, tekintve, hogy az elöző laptopom kb 4 órát bírt (igaz, teljesítményben, képernyő méretben sem egy kategória), de azt hiszem annyira ez nem lesz problémás.Elvileg jótállási jegyet kellett volna kapnom? A srác azt mondta semmi nem kell a gép garanciális javításához. :S
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Dell Latitude 7490 14" FHD/i5-8350U/16GB/256SSD/magyar bill, használt, garancia, számla
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Latitude 5350 13.3" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest