Hirdetés
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
Mosqu!to #4699 üzenetére
a power manager szerintem hasznos, gyorsabban tudom benne állítgatni az üzemmódokat, meg jó, hogy folyamatosan látom, hogy mennyi az akku töltöttsége.
BLOG - nekem ilyen nincs
OSD - szerintem ezt leszedheted
Synaptics pointing device - ezzel a tapipad tuajdonságait állíthatod, (szerintem enélkül is működik)
Active Protection system - ezt hagyd fent mindenképp (mint már korábban írták a vincsesztert védi ütések, leesés ellen)
scheduler_proxy - erről fogalamam sincs, hogy mi
maintenance manager - le lehet szedni
productivity center - szintén leszedhető (ez jön fel a thinkvantage gomb megnyomásakor win alatt - sok értelme nincs szerintem)
message center - ez sem kell
access connections - hát erről megoszlanak a vélemények, attól függ hány helyen netezel, szükséged van-e arra, amit előttem írtak, de a win beépített kapcsolatkezelője is teljesen jó szvsz
client security solution - szerintem ehelyett elég az ujjlenyomatolvasó driverét feltenni (win logonhoz az is elég), már ha nem akarsz összevissza titkosítaniTelepítőt tudsz kiírni a rejtett partícióról (ha megvan még) Minden program>Thinkvantage>telepítő cd készítése (vagy valami hasonló)
Remélem nem írtam semmi nagy hülyeséget.
Aktív témák
- MacBook Air M3 13.6" 8/256 100% akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest