- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
Aktív témák
-
karesz501
senior tag
Vígan élsz nélküle, hidd el
Jó dolog tud lenni, de inkább csak az automatizmus miatt. Aki nem először csinálja már annak egy XP telepítés nem sokkal több idő, az IBM-es dolgokat meg szintén relatíve könnyen lehet feltenni a gépre, hiszen mindent leszed és frissít magától.
Én tudok nélküle élni, sőt. Mondjuk nem is kell a teleszemetelt rendszeremet 2-3 havonta legyaluljam, inkább "tisztántartom" mauálisan.Ha érdekel nagyon a dolog, akkor a T40-hez biztosan tud majd vki adni Neked DVD-re és CD-re kiírt recovery partícót, kipróbálhatod arról felhúzni a gépet. Ha meg bejön, akkor gondolom van rá egy program amivel a partíciót meg lehet kreálni, de erről vki szakavatottabb majd nyilatkozik helyettem
Én megyek fürdeni
Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Gyúrósok ide!
- Autószerelők, autószerelés
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i9-9880H T2000 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- IDEAPAD 1 15ALC7 kamera és mikrofon nélkül
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest