Aktív témák
-
terfy
csendes tag
Szia
Ha felhasználóként vagyok bent, akkor nem enged profilt létrehozni és csak az előre definiált profilok vannak, amik közül nem is lehet választani (Tinkpad default profil az alapértelmezett és azt nem lehet megváltoztatni) - ezt már a win energiakezelőjében át tudom váltani (egy kis regedit kellett hozzá), de nem tudok magam definiálni újat - van egy akkus és egy hálózatos profilom, amit régóta használok és azokat szeretném ebben a profilban is definiálni - csak azért kéne, ill. itt mégiscsak könnyebb köztük váltogatni, mint a vezérlőput energiagazdálkodásánál.
Ha futtatás mint parancsal indítom, akkor a rendszergazdai jogosultsággal rendelkező felhasználó profiljait hozza ki, és csak rá alkalmazza az ott beállítottakat, ezért nem is értem, hogy miért nem lehet vagy felhasználónak is beállítani ott, vagy az összes felhasználóra alkalmazni azt a profilt mint rendszergazda.
Aktív témák
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Linux kezdőknek
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7 15ILL9 83HM0043HV laptop, új, csak kipróbált, 3 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest