- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- iPhone topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Aktív témák
-
amargo
addikt
Megnéztem a PM et rendszergazdaként elindítva sima usertől sem hajlandó felfogni a dolgokat.. vagy csak bénázok nem volt sok időm kipróbálni ne haragudj, viszont NHC-vel megy! csinálsz egy scriptet, ami bejelentkezéskor admin jogosultságú felhasználóval elindítja neked az NHC-t és megkerülve a dolgot, menni fog a profilkezelés.
-
amargo
addikt
Most nincs előttem a noti, de sima felhasználóként miért jó, ha bármihez hozzá férhetsz ez az első kérdésem. A másik, a halandó val használod, akkor meg előtte tedd olyan profira, hogy mindent maga kezeljen, én nem is nagyon szoktam váltogatni, csak nagy ritkán.
De, ha nem tudsz lemondani, akkor indísd el adminként a PM-et, és akkor tudod állítgatni (már ha erre lehetőség van). -
Shadowfax
addikt
Amúgy működik az AltGr billentyűd? Más karaktert tudsz vele írni? Pl. @ # stb.
Ha csak ezzel az eggyel nem műxik, akkor gondolom a c bill a hibás...
Ha meg semmilyen más karaktert nem visz be az AltGr bill, akkor esetleg próbáld meg letölteni a #680 hsz-ben linkelt készséget.
De előtte nézd meg, nincs-e fönt:
Access IBM - Configure fül - Map keys to function
[link]
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- Robogó, kismotor
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ACER laptop /2 magos CPU /8 GB RAM /256SSD /magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK STUDIO G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/RTX A2000/15,6"FHD/IPS/GARANCIA
- Asus TUF Dash F15 Gamer Laptop szép állapotban (RTX 3070, i7)
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia/
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest