- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
Nem én vettem ''Alkalmam nyílt lecserélni.'' Vagyis munkahelyi beszerzés volt
Nos, ez mindjárt más megvilágításba helyezi a dolgokat.
Eléggé ismert tény az, hogy amit ingyen kapunk, azt nem becsüljük meg (bármilyen értékes is legyen egy ''objektív'' nézőpontból), ellenben amiért megdolgoztunk, kemény pénzeket fizettünk ki, azt még akkor is sokra tartjuk, ha más szerint az eszmei értéke nem túl nagy. Tehát az adott dolog/tárgy megszerzésére fordított erőfeszítés/ráfordítás egyenes arányban áll az illető dolog/tárgy értékelésével.
Így már érthető, hogy az eddig legendásnak hitt (vélt/tartott) Thinkpad most csalódást okozott.
Ezzel szociálpszichológiai eszmefuttatásomat befejezném, s rátérnék a lényegre.
A melegedés/zajos venti problémakörre két progit javaslok (egyszerre nem ajánlatos őket használni!):
NHC [link]
Shimodax-féle fan controll: [link]
A konkrétummentes, kicsit elitista ízű ''nem neked találták ki'' típusú válaszokat mellőzhetjük ?
Ha végigolvastad azt a mondatot, azért szerintem kitűnik, hogy semmiféle elitizmus nem volt benne, csak a segítő szándék: ha tényleg úgy érzed, neked nem felel meg ez a gép (mert mások az igényeid), válts át másra. Van, akinek nem jön be a Thinkpad, van, aki meg él-hal érte. Csak ennyit szerettem volna ezzel kifejezni.
Amúgy egy jóideje pont ezért nem adok tanácsot (vagy csak nagyon ritkán), hogy ki milyen notit vegyen, mert ízlések és pofonok különböznek, s ami nekem bevált, nem biztos, hogy másnak is be fog. Ha mégis adok tanácsot, akkor is csak óvatosan jelzem az adott gép esetleges (általam ismert) előnyeit/hátrányait.
Aktív témák
- MacBookPro 15" 2018 - A1990
- Macbook Pro 16" - 2019, 8 mag i9, 32GB, 1 TERA, 4GB Radeon, touchbar, garancia (100)
- Lenovo V110 i3 6006U / 8GB Ram / 256SSD / Win10, gyári töltő
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest